Snažilky z Prahy sem ;)

2972
30.8.11 13:37

snažilky z prahy sem ;)

ahoj co si takhle popovídat o snažení a pak někdy se i sejít a poklábosit u kafíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2672
30.8.11 14:18

ahojky tady uz se schazíme z prahy:Dale nevadí přidám se:Djak dlouho se snažís?uz más nejaké mimi?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
30.8.11 16:19

nějak jsem tu nic nenašla tak jsem proto dala nový příspěvek sem s manželem se snažíme 2,5 ROKU A JAK VY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
1.9.11 15:10

taky se snažím

ahoj,
my se snažíme od července, ale až od druhé půlky cyklu-po ovulaci. V srpnu jsem bohužel neměla ovulaci a tento měsíc je přítel mimo ČR. Takže pokračujem až na zač. října. Jinak se snažením mám bohaté zkušenosti. V letech 2006-7 jsme se intenzivně snažili s předchozím partnerem, prošli i úvodním vyšetření v centru asistované reprodukce, oba O.K. a těsně před fertilizací jsem spontánně otěhotněla, ale v 5. týdnu potratila, za půl roku jsme se rozešli. V létě 2008 jsem udělala nátlak na mého současného a říkala si, že to bude asi na dlouhé lokte, začla jsem pít čaj a cvičit, a už jsem byla těhotná dřív než jsem pořádně začla :kytka: . Máme dvouletého krásného chlapečka. Když mu bylo 9 měs. tak jsem spontánně neplánovaně otěhotněla, ale v 8. týdnu potratila, byla to trochu moje chyba, tak mě to překvapilo, a moc jsme se nešetřila. Teď pracujem na druhém, ale mám tušení že mi začínají blbnout hormony, špiním před MS a mám návaly jak v přechodu a také mě urputné bolí hlava. Tipuju to na nízký progesteron. Také ta vypadlá ovulace mě trochu děsí. Tento měsíc mi bude 37. Bojím se, že je to poslední zvonění. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
2.9.11 12:56

Ahoj holky :kytka: , moc ráda se přidám. Bydlím už nějakou dobu v Praze (ale jsem z Moravy) a s manželem se snažíme o mimčo už skoro rok. Už mám za sebou vyšetření hormonální (to je OK), genetiku (taky v pořádku), spermiogram (výborný) a reprodukční imunologii. Ta nám bohužel vyšla špatně, takže teď jsem 2 měsíce na Prednisonu a máme po snažení. Snad kontrola dopadne dobře. Dalším problémem, který zatím neřešíme, je výška děložní sliznice a nemívám pravidelně ovulaci (jen tak 1× za 3 měsíce). :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
2.9.11 13:04
SarkaC píše:
nějak jsem tu nic nenašla tak jsem proto dala nový příspěvek sem s manželem se snažíme 2,5 ROKU A JAK VY?

2,5 roku? to je docela dlouho, co je za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
15.9.11 11:37

ahoj problém je jak u mě PCO prostě nemám ovu a jirka špatný spermio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
15.9.11 11:38

no to máš složitější no u nás je problém ten co jsem psala níže ale říkala jsem jirkovi že pokud se do konce roku nezadaří tak chci začít znovu a na jakékoliv snažení se vykašlat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí