21. DC a bolesti v podbřišku

39
28.8.11 13:39

21.DC a bolesti v podbřišku

ahoj holky, vím, že takových dotazů tady musí byt spoustu ale přesto jak to bylo s vaším otěhotněním? já mam asi od 18-19.DC bolesti v podbřišku jak kdyby měla přijít MS a zatím nic, do toho šíleně citlivé bradavky, ale test ještě asi nic neukáže, dělala jsem včera, no jo nedočkavý blbec a zatím negat., ovulku jsem měla 12.DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3417
28.8.11 14:08

ahojky, tak jsem na tom úplně stejně.....jsem 21DC, od 17DC bolesti jako na MS, bradavky pálí jkao čert, testy samozřejmě negativní :cert: :cert: nejsi sama kdo je plašan s testama :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.8.11 14:12

no tak doufám, že oběma ten testík pak vyjde krásně pozitivní.. ja si pořád říkám jestli nejsem blázen, že jsem si to třeba vsugerovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
28.8.11 14:23

já jsem taky dobrej magůrek už z toho čekání…porád se pozoruju co a jak…my se snažíme už dost dlouho takže u mě pracujou nervíky...........a mívám silný PMS který se práve projevuje bolestí břicha a prsou…takže nikdy nevím na čem jsem dokud nedorazí MS :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.8.11 14:28

no já to právě takle nikdy nemívala, mě pokud jsem nebrala HA tak mě bolel podbřišek až v den kdy jsem to dostala tak uvidim, jak dlouho se snažíte? jinak držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
28.8.11 14:33

my už rok.....a pořád nic....... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.8.11 14:40

tak držím moc palečky a ´byla jsi se kuli tomu už radit s doktorkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
28.8.11 14:46

nějak se mě do toho nechce, pořád doufám že se zadaří přirozeně, já už nejsem nejmladší takže možná i pro to to trvá tak dlouho.........ted beru druhý měsíc jeřáb ptačí, doufám že mě to srovná cyklus, mívala jsem ho hodně krátký.......a ted jsme četla chválu na bylinkový čajík gravozen, tak možná zkusím :lol: :lol:
jinak mo děkuju taky držím palečky at se zadaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.8.11 14:48

no tak uvidíš,já počká ještě tak do čtvrtka a uvidím zkusím testík, nevím podle toho jak jsem pročítala příznaky by to sedělo i ten bělavý výtok mám a tak nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
28.8.11 14:51

snažíte se první měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.8.11 14:58

jj tak jsem z toho taková nervozni, i kdyz vim ze to nemusi jit rozhodně hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
28.8.11 14:59

nemusí ale může :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.8.11 15:06
capirinha píše:
ahoj holky, vím, že takových dotazů tady musí byt spoustu ale přesto jak to bylo s vaším otěhotněním? já mam asi od 18-19.DC bolesti v podbřišku jak kdyby měla přijít MS a zatím nic, do toho šíleně citlivé bradavky, ale test ještě asi nic neukáže, dělala jsem včera, no jo nedočkavý blbec a zatím negat., ovulku jsem měla 12.DC

já žádný příznaky neměla. možná trochu citlivější prsa, ale to jsem měla i jako pms. test si podle mě nemá cenu dělet dřív než první den vynechané ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
28.8.11 15:36

zdravím snažilky :-) já jsem 18DC a furt mě pobolívá v podbříšku, nebo spíše tak jako šimrá, střídavě na jedné straně pak na druhé, jako bych to měla dostat, jen je to spíše příjemné šimrání,(když to dostanu tak umírám bolestí). Ovulaci jsem měla 11DC, tak snad to konečně vyjde u budu mít na testu //.
Doufám, že nevadí, že jsem se připojila :-) a držím všem palečky, ať už to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
28.8.11 15:38

já nemůžu mít doma zásobu testů, poněvadž je okamžitě spotřebu, ikdyž je to úplně zbytečné a nic být ještě vidět nemůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí