Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky jak jste dopadly? už je to dávno, ale znamenaly ty bolesti něco? Díky
Ahoj, prosím zatím anonymně.
jsem 18 DC (první cyklus bez antikoncepce) 15-16 DC proběhla ovulace (poznala jsem dle výtoku), 15. den byl styk, dnes opět a pobolívá mě v podbřišku. Je to po vysazení HA normální, nebo myslíte, že by mohlo jít o uhnízdění?
Když jsem vysadila HA tak jsem měla bolesti prsou a podbřišku. Gynekoložka mi řekla, že je to po vysázení hormonů běžné. Potom jsem vysadila po 3 měsících znovu a bolela mě jen prsa-to už jsem byla těhotná.
Dr měla dovolenou a neměla jsem HA, ale jelikož máme vlastní byt a jsme finančně zajištěni tak jsem se nechránili, miminko jsme chtěli. To jsem měla ty bolesti. Potom mi ji znovu nasadila a po 3 měsících jsme se rozhodli, že už je nebudu brát vůbec. Jsem po operaci obou vaječníků a dr mě strašila, že budu mít problém otěhotnět
Po druhém vysazení jsem otěhotněla téměř okamžitě.
Ahoj, jsem 23 DC, minulý cyklus jsem potratila 5TT po pádu do výkopu. Mohli jsme se snažit hned. Dostala jsem na prvních pár dní Cornutamin, pak také Ascorutin a od 18- 24 DC Proveru. K tomu všemu beru Fertipronu beru druhé balení. Měla jsem v břiše jako po granátu. Tenhle cyklus asi ani moc nedoufám, ale cítím, že se asi něco děje. Teplota se drží vysoko šestý den od ovulace, v břiše mám motýlky, v noci mě v podbřišku strašně píchalo, při vstávání mě bodlo, ráno ještě taky. Jsem dost citlivá na pachy a od ovulace mě bolí neustále hlava, občas jsem dost plačtivá. Před Ovu jsem měla nejvýše teplotu 36,2, pak mi postupně spadla na 35,5 a druhý den vylétla na 36,4, tam se držela čtyři dny a dva dny si vyskočila ještě na 36,8. Měřím si pravidelně digitálem v třísle ráno než vstanu poctivě v pět ráno.
Jsem doma na nemocenský, takže jsem relativně v klidu, připravujeme se na příchod nového člena rodiny papouška Pyruru, jako kamaráda na dlouhé rizikové. Hrozně akutně potřebuju bejt těhotná
zkoušíme to více než rok.
@Veronika.Berta Příznaky jsou takový hodně obecný…může to být cokoliv, z léků, psychika, dojezd ovulace…jak se dnes cítíš?