21. DC a bolesti v podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
973
6.9.11 15:54

držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.9.11 06:20

Capi, tak co?

• Citovat
  • Upravit
973
14.9.11 17:17

taky čekám, jak dopadla capi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.9.11 18:30

hmm, a capi nikde :-?

• Citovat
  • Upravit
973
14.9.11 19:33
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
4.8.14 21:08

Holky jak jste dopadly? už je to dávno, ale znamenaly ty bolesti něco? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.16 18:16

Ahoj, prosím zatím anonymně.
jsem 18 DC (první cyklus bez antikoncepce) 15-16 DC proběhla ovulace (poznala jsem dle výtoku), 15. den byl styk, dnes opět a pobolívá mě v podbřišku. Je to po vysazení HA normální, nebo myslíte, že by mohlo jít o uhnízdění?

• Citovat
  • Upravit
3230
9.5.16 18:33

Když jsem vysadila HA tak jsem měla bolesti prsou a podbřišku. Gynekoložka mi řekla, že je to po vysázení hormonů běžné. Potom jsem vysadila po 3 měsících znovu a bolela mě jen prsa-to už jsem byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.16 18:51

@Mexie A ty si HA vysadila a pak si zase nasadila?

• Citovat
  • Upravit
3230
9.5.16 18:59

Dr měla dovolenou a neměla jsem HA, ale jelikož máme vlastní byt a jsme finančně zajištěni tak jsem se nechránili, miminko jsme chtěli. To jsem měla ty bolesti. Potom mi ji znovu nasadila a po 3 měsících jsme se rozhodli, že už je nebudu brát vůbec. Jsem po operaci obou vaječníků a dr mě strašila, že budu mít problém otěhotnět ;) Po druhém vysazení jsem otěhotněla téměř okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.16 14:23

Ahoj, jsem 23 DC, minulý cyklus jsem potratila 5TT po pádu do výkopu. Mohli jsme se snažit hned. Dostala jsem na prvních pár dní Cornutamin, pak také Ascorutin a od 18- 24 DC Proveru. K tomu všemu beru Fertipronu beru druhé balení. Měla jsem v břiše jako po granátu. Tenhle cyklus asi ani moc nedoufám, ale cítím, že se asi něco děje. Teplota se drží vysoko šestý den od ovulace, v břiše mám motýlky, v noci mě v podbřišku strašně píchalo, při vstávání mě bodlo, ráno ještě taky. Jsem dost citlivá na pachy a od ovulace mě bolí neustále hlava, občas jsem dost plačtivá. Před Ovu jsem měla nejvýše teplotu 36,2, pak mi postupně spadla na 35,5 a druhý den vylétla na 36,4, tam se držela čtyři dny a dva dny si vyskočila ještě na 36,8. Měřím si pravidelně digitálem v třísle ráno než vstanu poctivě v pět ráno. :think: Jsem doma na nemocenský, takže jsem relativně v klidu, připravujeme se na příchod nového člena rodiny papouška Pyruru, jako kamaráda na dlouhé rizikové. Hrozně akutně potřebuju bejt těhotná :D zkoušíme to více než rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.12.16 09:18

@Veronika.Berta Příznaky jsou takový hodně obecný…může to být cokoliv, z léků, psychika, dojezd ovulace…jak se dnes cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí