Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, hodně si tu pročítám Vaše příspěvky,tak jsem si zašla na radu.Vysadila jsem antikoncepci,menses jsem měla 27.7. nyní mám spoždění,tedy pokud budu brát cyklus jako při HA 28 dní,ale bolesti mám strašný 3 den - prsa citlivé , ale ms nikde…mám si zajít k dr. na vyvolávačku nebo čekat?děkuji…
Jaké zpoždění
pokud umím počítat, tak dnes je to 29 den, takže buď v klidu, vyvolávačku má smysl řešit kdyby MS nedorazila třeba do 14 dnů…
Ahoj,
to může být spíš rozhozený cyklus po vysazení HA. Jak víš, že budeš mít první cyklus po vysazení 28 dnů?
Počkej a jestli MS do těch 14 dnů nedorazí, teprve pak vyraž k MUDr.
to je PMS, vydrž ona dorazí, zpoždění nemáš, jelikož cyklus bez HA může být i 35 dní a citlivá prsa, to prostě k PMS patří
u druhého těhotenství to bylo tak, že jsem vysadila HA. V době, kdy jsem čekala MS, jsem měla ukázkový PMS jak sviňa. MS nedorazila. Za pár dní jsem šla na krevní test, který prokázal počáteční těhotenství. Odpovídalo to tomu, že v době, kdy jsem si myslela, že mám PMS, se uhnizďovalo vajíčko. Ovulace se mi posunula o 11dní (zatímco u prvního těhotenství jsem vysadila HA a krásně 14DC jsem otěhotněla hned)
Může to být těhotenství, nebo se teprv bude rovnat cyklus po vysazení HA. Vydržela bych pár dní a pak, než vyvolávačku, bych si nechala vzít krev na hcg a podle toho se zařídila dál