Divná slabá menstruace, test negativní

10349
25.8.11 10:16

Divná menstruace

Ahojky holky chci se zeptat jestli se to některé z vás náhodou nestalo, a pak jste zjistily,že čekáte mimčo.
Moje normální ms byla 28.7.11 trvala asi 4dny což je ok.
Ale 7.8. jsem začla špinit (v době ovulky), podle bt.Ale špinila jsem až do 18.8. v tento den jsem dostala 3 denní menstruaci slabou čistou červenou krev tak na 1 vložku denně (obvykle mívám při ms „cucky“ sražené krve) ale tahle byla svetlounká. Protminte že se tak rozepisuju.A do ted mam bt 36,9-37,3 měřím rano i v proběhu dne , test negativni svou běznou ms bych mela dostat zitra tj. 26.8.11.
Dekuju vsem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10349
25.8.11 10:25

jestě jsem zapomněla napsat že cykly mívam nepravidelné :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
25.8.11 10:59

Tohle jsem řešila minulý měsíc!! Přesně jak to popisuješ.
Těhotná nejsem, jen rozhozený hormony.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 11:48

Ahoj, no to je to snad nějaké plošné, nebo co. :cert: :mrgreen:
Moje ms je sice pokaždé divočina, ale minule byla taky divná, slabá a k tomu porůznu špinění, taky už jsem si říkala, jestli to není těhu. :-)
Ale i kdyby, tak tuhle ms to nepřežilo. :-?
Uvidíš, co ta další ms, škoda, že nemám lepší zkušenosti, já vím, že přesně to bys chtěla slyšet, že se to někomu povedlo. :wink:
Mohlo by to být taky uhnizďování, třeba je na test ještě brzo. :-) Každopádně držím palce! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
25.8.11 13:01

uvidime holky,kazdopadne diky za odpovedi, minuly cyklus byla ovulace ukazkova doktor mi napsal na preminuly cyklus Norethisteron s tim ze se to srovna, takze dalsi cyklus vse slapalo jak ma a ted tohle no uvidime testnu pozdeji, priznaky nemam nijake jen mam nafoukla brisko, a byva mi obcas nevolno, pockam jeste do nedele a pak testnu znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 13:58

Snazilka2010: Na příznaky by mohlo být taky ještě brzo, nebo nemusíš mít žádné. Já už si někdy říkám, že bych si naopak dokázala všechny příznaky vsugerovat. :mrgreen:
Ty hormony můžou být zblázněné a pak na sobě nepoznáš ani těhu ani netěhu. Tak kdyby byly nějaké novinky, dej vědět. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
25.8.11 21:13

1veverka: Urcite se ozvu, a ty jsi taky ve snazení? mas uz doma ditko, my uz se skoro rok snazime a zatim neuspesne a to jsem mlada :-/Doufam ze uz budu mit brzo pozitivni testik.Navíc by to bylo moje první děťatko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 21:32

Snazilka2010: Já jsem taky jen ve fázi snažení a už nejsem nejmladší, alespoň z pohledu mateřství a množení. :-)
A už se snažíme taky rok a je to spíš zamotanější a nabalujou se mi komplikace. :cert: No, snad bude líp, už by jsme mimi fakt moc chtěli. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
26.8.11 09:33

1veverka:My by jsme práve taky chteli, hele a kdy se ti dostavila dalsi ms? ja prave po te mimo cyklus (3denni) bych mela tu svou dostat dneska, nebo myslis ze to mam zase pocitat jako normalni cyklus?od tehle divne ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.8.11 12:36

Snazilka2010: Já bych to, podle toho co popisuješ, jako ms asi nebrala, počkala bych teď, jestli se ta „pravá“ dostaví nebo ne. :think:
Kdyby nepřišla, asi bych zkusila i ten těhu test, já bych to nevydržela. :mrgreen:
Já nevím, kdy čekat další ms, zatím, podle poslední, tak koncem září, jenže u mě je to spíš jak losování sportky. :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
29.8.11 17:17

1veverka: Ahojky dnes je to 3den, kdy jsem mela dostat svou „obvyklou“ ms,neprisla citim tlaky v podbrisku,test, heled ja ti nevim me prijde ze tam vidim ducha ale mozna si to namlouvam, premyslim jeslti nemam jit zitra na gyndu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.8.11 19:18

Snazilka2010: Tééda, to bych ti moc přála, aby tam byly dvě čárky. :dance:
Nemáš fotku? :-)
Záleží taky, co máš za doktora, aby s tebou nebyl moc rychle hotový s tím, že ti píchne vyvolávačku a nebo nasadí hormony, kdybych měla podezření na těhu, asi bych si šla jako samoplátce na krev. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
30.8.11 10:14

veverka1 : Ahoj posilam fotecku, ale na ty fotce ho nevidim poradne ani já, mozna si to namlouvam kazdopadne dnes 4 den vynechani, kdyz nepocitam tu divnou 3denni ms :roll: , treba jen nejaka porucha co ja vim, uvidime no ale mylsim ze po roce snazeni by byl cas aby telo uz zacalo fungovat normalne.
A hlavne si myslim, ze carka by byla uz aspon ruzova a silila, neverim tomu ze je ve me neco, ale snazim se doufat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.8.11 11:20

Snazilka2010: Když natáčím monitor a fotku zvětším, nějaký duch tam je. :think: Tady bude asi rozhodující právě to, jestli bude sílit. To je mamatest 10?
Mně se někdy taky dělaly ty druhé, duchařské čárky, ale nesílily.
Jestli nepůjdeš k dr, počkala bych třeba ještě den, dva a zkusila nový test.
A kdyby se ti tam ta čárka ukázala a měla jsi pocit, že je aspoň o malinko viditelnější, asi bych zkusila tu krev. :-)

Moje tělo už má taky rok za sebou bez HA, ale zatím nějak trucuje. :cert:
Jo a teď jsem si všimla, že píšeš, že měříš bt i běhěm dne, to je špatně, bt je teplota, kterou naměříš těsně po probuzení, ještě v posteli, ani vstát nesmíš. Já mám teploměr pod polštářem. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
30.8.11 11:43

veverka1 : no ja jsem prave pred chvili prisla na to ze ta divna ms byla vlastne ms, protoze jsem byla na toalete a objevila jsem ovulacni hlenik, tak se budeme muset snazit, dusík bude muset byt az tento mesic a pekne ruzový :-D jedeme nanovo :-/

Příspěvek upraven 30.08.11 v 11:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital