Utrogestan + Clostilbegyt

11551
23.8.11 19:45

Utrogestan + clostilbegyt

Dobrý den podělíte se zkošenostmi začínám první měsíc,chápu k čemu hormony jsou,ale zajímalo by mne jak vám pomohl např.Utrogestan děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7499
23.8.11 20:15

Ahojda,utrogestanem jsem upravila nepravidelný cyklus a clostilem,jsme nastimulovali dva folikuly,který už tu oba vedle chrupkají :lol: (stačili dva měsíce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.8.11 20:27

týýýý brĎo já mám doma 2děti a další dvě by byly super :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.8.11 20:29

Mužu se ještě zeptat musela jsi brát i něco u klostíku slyšela jsem že se mají brát kapky na odhlenění a taky,že se má pak jít na utz.jestli rostou to mi ,ale dr. neřekl :nevim: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
23.8.11 21:05

Nic jinýho jsem nebrala,jen nějaký vitamíny,myslím centrum.Ale na UZ jsem chodila,hlídali jsme ovulaci,takže jsem i věděla,že jsou nachystaný dva folikuly a že možná dopadnou oba.První měsíc jsem brala clostyl jen 1×denně a ovu vůbec neproběhla,tak jsme dávku zdvojnásobili a už to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.8.11 21:08

a tak mě právě na utz neobjednal a všichni říkají,že je to divné,ale co mám dělat on je lékař a lékaře měnit nechci teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
23.8.11 21:28

Vydrž s nervem,můžeš si koupit ovu testy.Upřímě řečeno ty ultrazvuky stejně jenom stresujou,prostě se kolem ovulace často tulte,ať jí neprošvihneš :wink: Držím pěsti ať to výjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
23.8.11 21:30

Ahoj, my se snažili o mimčo dva roky a pak mi doktorka předepsala clostylbegyt a utrogestan - oboje jsem jedla jen první měsíc a hned jsem otěhotněla, takže já na ně nedám dopustit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.8.11 21:31

Nebudu kupovat opvu testy to nepotřebuji se tak stresovat stejně říkal dr,že má být :hug: 11-16DC a bude fajne,tak zkusím poslouchat dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.8.11 21:33

a máš mimíska vidím krásného nebo krásnou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
24.8.11 09:44

Ahoj mi to Dr. napsal, protože po vysazení HA mi nechodila MS. 2× jsem byla na vyvolání a pak mi hned nasadil hormony. Vůbec mě nehlídal. To až potom jiná Dr. ke které jsem přešla se zhrozila proč mi to teda dával, když mi nedělal kontroly a ultrazvuk :nevim: Každopádně já mám z toho akorát 6kg nahoře a nic víc :pocitac: Jinak clostilbegyt snižuje děložní sliznici, tak jestli máš nízkou, tak bych ho nebrala. Utrogestan ji sice zase zvyšuje, ale… Nevím :nevim:
Jo a ovu testy jsou na prd, když bereš hormony. Já jsem měla i 10 dnů pozitivní vou test a Dr. říkala, že to způsobujou ty hormony, takže si to ani nemám dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
24.8.11 10:33

testovala jsem dříve ovu testama teť už ne měřím BT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
24.8.11 11:58

BT taky ovlivňuje utrogestan :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
24.8.11 12:23

Nízkou sliznici jsem měla také,utrogestan na to stačil.samozřejmě že nepomůže všem,znám hodně holek,co to braly několik měsíců a nic,ale taky znám spoustu,kterým to zabralo hned. :wink: Nejhorší rady jsou nemysli na to,moc se soustředíš,a jak se asi nesoustředit,když musí člověj hlídat každý den cyklu,ale fakt se nestresuj,uvidíš,za měsíc,za dva,jestli to funguje nebo ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
24.8.11 17:53

:nevim: Jasně já jen chci informace,protože jsem i slyšela,že u klostíku se má něco na odhlenění brát,že on vysušuje sliznici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí