Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den podělíte se zkošenostmi začínám první měsíc,chápu k čemu hormony jsou,ale zajímalo by mne jak vám pomohl např.Utrogestan děkuji
Ahojda,utrogestanem jsem upravila nepravidelný cyklus a clostilem,jsme nastimulovali dva folikuly,který už tu oba vedle chrupkají
(stačili dva měsíce)
Mužu se ještě zeptat musela jsi brát i něco u klostíku slyšela jsem že se mají brát kapky na odhlenění a taky,že se má pak jít na utz.jestli rostou to mi ,ale dr. neřekl
děkuji
Nic jinýho jsem nebrala,jen nějaký vitamíny,myslím centrum.Ale na UZ jsem chodila,hlídali jsme ovulaci,takže jsem i věděla,že jsou nachystaný dva folikuly a že možná dopadnou oba.První měsíc jsem brala clostyl jen 1×denně a ovu vůbec neproběhla,tak jsme dávku zdvojnásobili a už to vyšlo.
a tak mě právě na utz neobjednal a všichni říkají,že je to divné,ale co mám dělat on je lékař a lékaře měnit nechci teda
Vydrž s nervem,můžeš si koupit ovu testy.Upřímě řečeno ty ultrazvuky stejně jenom stresujou,prostě se kolem ovulace často tulte,ať jí neprošvihneš
Držím pěsti ať to výjde ![]()
Ahoj, my se snažili o mimčo dva roky a pak mi doktorka předepsala clostylbegyt a utrogestan - oboje jsem jedla jen první měsíc a hned jsem otěhotněla, takže já na ně nedám dopustit ![]()
Nebudu kupovat opvu testy to nepotřebuji se tak stresovat stejně říkal dr,že má být
11-16DC a bude fajne,tak zkusím poslouchat dr.
Ahoj mi to Dr. napsal, protože po vysazení HA mi nechodila MS. 2× jsem byla na vyvolání a pak mi hned nasadil hormony. Vůbec mě nehlídal. To až potom jiná Dr. ke které jsem přešla se zhrozila proč mi to teda dával, když mi nedělal kontroly a ultrazvuk
Každopádně já mám z toho akorát 6kg nahoře a nic víc
Jinak clostilbegyt snižuje děložní sliznici, tak jestli máš nízkou, tak bych ho nebrala. Utrogestan ji sice zase zvyšuje, ale… Nevím ![]()
Jo a ovu testy jsou na prd, když bereš hormony. Já jsem měla i 10 dnů pozitivní vou test a Dr. říkala, že to způsobujou ty hormony, takže si to ani nemám dělat ![]()
Nízkou sliznici jsem měla také,utrogestan na to stačil.samozřejmě že nepomůže všem,znám hodně holek,co to braly několik měsíců a nic,ale taky znám spoustu,kterým to zabralo hned.
Nejhorší rady jsou nemysli na to,moc se soustředíš,a jak se asi nesoustředit,když musí člověj hlídat každý den cyklu,ale fakt se nestresuj,uvidíš,za měsíc,za dva,jestli to funguje nebo ne ![]()
Jasně já jen chci informace,protože jsem i slyšela,že u klostíku se má něco na odhlenění brát,že on vysušuje sliznici