Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky snažilky jsem po potratě 3 měsíce a nemužu znovu otěhotnět beru vitamíny babyplan a bez úspěchu máte někdo zkušenosti?Prosím poradte mi budu se těšit na vaše odpovědi ![]()
Ahoj, mě se podařilo otěhotnět 5 měs. po potratu (snažení probíhalo asi jen posl. 2 měs.), brala jsem mamavit. někdy to prostě nejde jak by si člověk přál. Já sledovala ovulku a jeli jsme po výrobě
nemám jinou radu, jen přeji ať se co nejdřív zadaří, držím palce ![]()
To bude chtít čas,nelámej to přes koleno věř mi,já taky chtěla po prvním potratu hned otěhotnět podařilo se mi to až za 8 měsíců,ale pak to stejně zase nevyšlo
i když jsme zkoušeli každý měsíc když jsem měla plodné dny otěhotněla jsem letos po 2letech,tím tě nechci nijak strašit,kup si třeba jenom listovku,baby plan mi příjde zbytečně drahý a kontryhelový čaj je výborný na prokrvení ženských orgánů
a růst děložní sliznice ta je taky potřeba k tomu aby se mimi mohlo dobře uhnízdit,držím palečky ![]()
Ahoj já jsem zase už skoro 5 měsíců po potratu, snažíme se dva zatím taky nic navíc jsem to tento měsíc dostala po 20 dnech takže jsem z toho pěkně rozhozená
Nedá se nic dělat prostě to chce asi čas i když já ho teť moc nemám, po potratu jsem dostala ještě jako bonus výpověď z práce a tak jsem si říkala kdyby se aspoň zadařilo hned ![]()
Ahoj, já jsem po zamlklém těhotenství otěhotněla po dvou MS hned na první pokus.Brala jsem kys. listovou, GS Mamavit a taky Pupalku s vitamínem E(to je vitamín plodnosti
).Kontryhel jsem popíjela též.
Ahoj, mě se podařilo otěhotnět 3 měsíce po potratu, ale byla to makačka:-)počítala jsem dny, měřila si teplotu, prostě všechno možné, jen aby to vyšlo co nejdřív:-)Hodně štěstí:-)
já jsem taky sledovala ovulaci když jsem otěhotněla pak jsem potratila a tedkom sleduju ovulaci a brala jsem vitamíny štve mě to,ale asi tomu musím dat čas slyšela jsem o nějakém gelu na otěhotnění přemyšlím o tom,ale nevím jestli to nebudou zbytečně vyhozené peníze aby to bylo bez úspěchu
ale děkuji za radu ![]()
Ahojky děkuji za radu ten čaj zkusím a kolik stojí no já jsem otěhotněla po 2 rocích a pak potratila zkouším to znovu a bez úspěchu zkusím ten čaj
přemyšlela jsem nad gelem na otěhotnění,ale nevím jestli nejsou vyhozené peníze za to ![]()
Ahojky tak to mě mrzí,že tě vyhodily z práce třeba se zadaří,ale nejradši bych si uživala těhotenství ale taky ti ![]()
Já jsem po zamlklém potratu nechtěla o miminu ani slyšet a asi po 8mi měsících se něco zlomilo a já vysadila HA. Neřekla bych, že jsme se snažili, prostě jen sexovali podle chuti. Vyšlo to hned druhý měsíc
až jsem se sama divila a manžel ještě víc. Držím všem palce!
Ahojky chtěl bych ještě poradit měla jsem dostat menstruaci v pátek 20.srpna a dělala jsem si test v neděli a byl negativní a memstruace ještě nepřišla mám si udělat ještě jednou test?Nebo může to být po potratě,že to budu mít poházané?Děkuji
![]()
Weriska89 píše:
Ahojky chtěl bych ještě poradit měla jsem dostat menstruaci v pátek 20.srpna a dělala jsem si test v neděli a byl negativní a memstruace ještě nepřišla mám si udělat ještě jednou test?Nebo může to být po potratě,že to budu mít poházané?Děkuji![]()
Ahojky Ivi jsem po potratě 3 měsíce až tedkom mám zpoždění 6 dní ještě jsem to tak neměla vždycky o jeden den dřív nebo později tak nevím dám tomu ještě čas,ale děkuji za radu jsem ráda,že jsem našlatuhle stránku a číst názory ![]()
ahoj ja nevim jesli bzch mohla poradit..ale co me napdlo hned jako prvni prvne se vayne nenechat vyvezt z miry vydzckz je to yasah do organismu..a telo vlastne prodela neco jako porod..takye dryela bzch se radz co nejdele nechat telo odpocinout..tedz dodryet sestinedeli a pak jednu periodu..abz se trosku procistilo..a pak bzch se neydrahala to ykouset pocit tat si yjisstit treba i ovulcnim testem presne odbdobi ovulace a nevahat v nicem..nenechavat se zneklidnit treba tim ye se berou vitaminz pokud tak bzch treba se jen proadila jesli lye nebo neni problem brat kyselinu listovou ve fotme bud samostante nebo pro budouci mminkz nebo trebai v multivitaminu..tam bzch se takz nebala..ye se clovek kys.listove preji..norma je tusim 600 mg na den..proste brat dve roydilen veci vitaminy a metrodu spolehlivoouu plodnzch dni..nic vic bzch si nebrala..ya starost..je to o celkovem roypoloyeni a pocitu tehulkz..
/..jsem po kzretayi je to osm mesiucu a snazime se je pravda..ye jsem spis sayela pdovedome na to kdz je ovulace..ale ted je to druhz mesic..co jsem pocitatal ovluacni czklus a plodne dnz BT az tenhle mesic jsem se odhodlala..koupit proste ovulacni test k dostatni je jako vice urcelovz tam je cen asi 600 kc..a nebo 3ks..29,..ja si poridila na pprve ten druhz..a pctive vyuzila vsechnz tri ..trefila jsem se nejen na zaklade priznaku ale i pravdepodobnsoti ovulacniho czklu presne ..NA CHLUP do prvniho dne vi se ze nejsilnejsi pravdepodobnost i na poceti je az prave druhy den..a jen na okraj..vim ze zkusenosti..nejen ale i z nove prirucky..ye ti mali mrnoskove nasich polovicek prezivaji v nasem tele az tri dnz a jejich schopnost oplodneni vajicka..je 48 hodin z toho tedy vyplyva..ze nejlepe je snazit zacit..uz dva az tridnz pred OVU…
tak myslim ze jsem vycerpala vsechnz nove nabite poznatky a zkusensoti..a unavila vas tu dlouho..
ne ..takze POPREJIhodne steesti a uplnou pohodu..vazne ono to telo to chce..samo..a rekne si nebo se ozve..zatim ahoj..
/jinak..tedy ted ocekama druhe mereni v p. mesici ovu ..anebo uz treba rovnou TEHU Test..uvidime..docela se tesim..
![]()
Děkuji za radu,ale já už po šestinedělní 3 měsíce tak tělo už má být zvýklé ne?Ale nechám to tak a dám tomu čas počitala jsem si ovulaci a vyšlo to napadlo mě to když jsme se snažily o první miminko a vyšlo to a ted ne nechce otěhotnět a na víc čekám na menstruaci tak dlouho to není přece normalní nebo si myslím jak jsem si dělala těhotenský test tak by laciný třeba to byl špatný test počkám pár dní a koupím si dražší a uvidím a když mi ukáže zase negativní tak pujdu ke svému doktorovi,ale děkuji moc štve mě,že nevím na čím jsem
![]()