Bolest bradavek už měsíc

6792
20.8.11 23:22

bolest bradavek uz mesic

ahoj holky,dlouho jsem precitala diskuze ale ohledne bolesti prsou jsem nasla jen kdyz se koji..ale tak vysvetlim svoji situaci.Nekojim a tehotna taky nejsem,prave mam menstruaci,ale uz mne mesic bolej strasne bradavky.spim i v podprsence uz asi 14dni..a pritel ma zakaz sahat :oops: ptal se ze mne takhle dlouho nikdy nebolely jestli jsem v pohode..prijde mu to taky divne a tak se chci zeptat jestli vas to taky nekoho trapilo tak dlouho a cim to je? beru utrogestan a oestrogel ale to uz beru 7mesicu takze po tom to byt asi nemuze…to by me bolelo uz driv :nevim: ja nevim nebo jestli nemam nadbytek nakeho hormonu :nevim: to je tak jedine co mne napadlo :oops: :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
21.8.11 00:19

Těm hormonům a lékům nerozumím, ale netrpíš na kvasinky? Nebo na ekzémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
21.8.11 00:35

na kvasinky nee a na ekzem jo mam ho na dlanich a chodidlech a nemuzu se toho uz dva roky zbavit,to s tim nak souvisi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
21.8.11 00:40

Mno, já měla jednou ekzém na bradavkách 8-o Strašně to bolelo, asi 14 dní a pak zčervenaly, popraskaly atd.Musela jsem s tím na kožní…To mě jen napadlo ze zkušenosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
21.8.11 00:43

jezis to musel byt masakr,nene ja tom mam jen na koncetinach a bradavky mam normalni no trochu zvetseny :-? jako natekli nebo nafoukli ale jinak jako normoš,ja jen jestli to nekdo nemel taky :-( docela mi to stve uz…ted sjem vykoupana a koukame na tv a porad si odlepuju tricko asi si pujdu zase vzit podprdu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
21.8.11 00:46

pises ze tehotna byt nemuzes ze mas MS ale tu klidne mit muzes i tak, ja asi neporadim teda me hned totiz napadlo to tehotenstvi…ja to tak mela kdyz sjem otehotnela byl to prvni priznak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
21.8.11 00:51

no jako mne to ani nenapadlo to tehotenstvi,snazime se uz dlouho a test jsem si delala pred asi dvouma mesicema,ale pak jsem si rekla ze uz si ho nebudu delat pred ms takze nevim,ale nejspis ne delam si grafy a z tech bych to poznala …no tak ja zkusim na tenhle mesic vynechat jakekoli prasky a uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.8.11 03:31

mě začaly bolet bradavky, když jsem otěhotněla, hned ode dne početí :-D …ale jestli můžeš těhotenství bezpečně vyloučit, tak se zeptej doktora, možná potřebuješ upravit dávkování těch věcí, co bereš, podle mě i po sedmi měsících může tělo najednou začít reagovat jinak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
21.8.11 04:05

Přidávám se k holkám, i mě bolely šíleně bradavky hned po otěhotnění. Ani jsem se jich nemohla dotknout a jak píšeš - spala jsem taky v podprsence. Když mě začaly bolet, tak jsem si říkala, že se mi asi bouří hormony po vysazení HA, ale prdlajs, byl to první příznak těhu - trvalo to asi měsíc.. Být tebou, udělala bych si testík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
21.8.11 09:09

jee holky kez by to tak bylo :dance: tak tenhle tyden si udelam test ale stejne tam nic nebude jako vzdy :-( ale je to zajimave ze sem nenapsal nikdo netehotnej :lol: mozna telo reaguje fakt na ty hormony :nevim: doufala jsem ze mi sem napise nekdo komu se to taky stalo ale netehotne :lol: ale samozrejme vam dekuju za prispevky,ale podle grafu si myslim ze bych to poznala,byl fakt nejhorsi graf v mem zivote :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
21.8.11 09:13

a taky mam jeste porad vytok,vzdycky se jdu podivat jestli jsem to nedostala,je cirej a nezapacha :oops: podle meho mam opravdu neceho vic…tady je ten graf tehotenstvi opravdu vylucuju :-( http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.8.11 09:18

Jančo, no víš co, ony ty spermie si ty grafy nečtou, takže třeba ti nějaká přichystala překvápko, moc ti držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
21.8.11 09:23

:lol: dekuju ale uz mne bolej asi fakt tri tydny,docela dlouho :zed: a je to fakt strasny,proste nejsou normalni jako driv,tak az si udelam test tak napisu,ale zase budu brecet :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.8.11 09:28

Pokud bude test negativní, přikláněla bych se ke kvasinkám, bradavky mě boleli a pálili, zvětšenost nedokážu posoudit, když kojím, byly hodně červené. Zkus je potřít něčím kyselým případně umýt kyselým mycím gelem na intimní hygienu, uvidíš, zda se to zlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
21.8.11 09:30

kvasinky? nikdy jsem nic takoveho nemela,ale to svedi ne? a to si myslim ze bych poznala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí