Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky,dlouho jsem precitala diskuze ale ohledne bolesti prsou jsem nasla jen kdyz se koji..ale tak vysvetlim svoji situaci.Nekojim a tehotna taky nejsem,prave mam menstruaci,ale uz mne mesic bolej strasne bradavky.spim i v podprsence uz asi 14dni..a pritel ma zakaz sahat
ptal se ze mne takhle dlouho nikdy nebolely jestli jsem v pohode..prijde mu to taky divne a tak se chci zeptat jestli vas to taky nekoho trapilo tak dlouho a cim to je? beru utrogestan a oestrogel ale to uz beru 7mesicu takze po tom to byt asi nemuze…to by me bolelo uz driv
ja nevim nebo jestli nemam nadbytek nakeho hormonu
to je tak jedine co mne napadlo
![]()
Těm hormonům a lékům nerozumím, ale netrpíš na kvasinky? Nebo na ekzémy?
na kvasinky nee a na ekzem jo mam ho na dlanich a chodidlech a nemuzu se toho uz dva roky zbavit,to s tim nak souvisi? ![]()
Mno, já měla jednou ekzém na bradavkách
Strašně to bolelo, asi 14 dní a pak zčervenaly, popraskaly atd.Musela jsem s tím na kožní…To mě jen napadlo ze zkušenosti. ![]()
jezis to musel byt masakr,nene ja tom mam jen na koncetinach a bradavky mam normalni no trochu zvetseny
jako natekli nebo nafoukli ale jinak jako normoš,ja jen jestli to nekdo nemel taky
docela mi to stve uz…ted sjem vykoupana a koukame na tv a porad si odlepuju tricko asi si pujdu zase vzit podprdu ![]()
pises ze tehotna byt nemuzes ze mas MS ale tu klidne mit muzes i tak, ja asi neporadim teda me hned totiz napadlo to tehotenstvi…ja to tak mela kdyz sjem otehotnela byl to prvni priznak …
no jako mne to ani nenapadlo to tehotenstvi,snazime se uz dlouho a test jsem si delala pred asi dvouma mesicema,ale pak jsem si rekla ze uz si ho nebudu delat pred ms takze nevim,ale nejspis ne delam si grafy a z tech bych to poznala …no tak ja zkusim na tenhle mesic vynechat jakekoli prasky a uvidim.
mě začaly bolet bradavky, když jsem otěhotněla, hned ode dne početí
…ale jestli můžeš těhotenství bezpečně vyloučit, tak se zeptej doktora, možná potřebuješ upravit dávkování těch věcí, co bereš, podle mě i po sedmi měsících může tělo najednou začít reagovat jinak… ![]()
Přidávám se k holkám, i mě bolely šíleně bradavky hned po otěhotnění. Ani jsem se jich nemohla dotknout a jak píšeš - spala jsem taky v podprsence. Když mě začaly bolet, tak jsem si říkala, že se mi asi bouří hormony po vysazení HA, ale prdlajs, byl to první příznak těhu - trvalo to asi měsíc.. Být tebou, udělala bych si testík ![]()
jee holky kez by to tak bylo
tak tenhle tyden si udelam test ale stejne tam nic nebude jako vzdy
ale je to zajimave ze sem nenapsal nikdo netehotnej
mozna telo reaguje fakt na ty hormony
doufala jsem ze mi sem napise nekdo komu se to taky stalo ale netehotne
ale samozrejme vam dekuju za prispevky,ale podle grafu si myslim ze bych to poznala,byl fakt nejhorsi graf v mem zivote ![]()
a taky mam jeste porad vytok,vzdycky se jdu podivat jestli jsem to nedostala,je cirej a nezapacha
podle meho mam opravdu neceho vic…tady je ten graf tehotenstvi opravdu vylucuju
http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…
Jančo, no víš co, ony ty spermie si ty grafy nečtou, takže třeba ti nějaká přichystala překvápko, moc ti držím palce ![]()
dekuju ale uz mne bolej asi fakt tri tydny,docela dlouho
a je to fakt strasny,proste nejsou normalni jako driv,tak az si udelam test tak napisu,ale zase budu brecet
![]()
Pokud bude test negativní, přikláněla bych se ke kvasinkám, bradavky mě boleli a pálili, zvětšenost nedokážu posoudit, když kojím, byly hodně červené. Zkus je potřít něčím kyselým případně umýt kyselým mycím gelem na intimní hygienu, uvidíš, zda se to zlepší
kvasinky? nikdy jsem nic takoveho nemela,ale to svedi ne? a to si myslim ze bych poznala ![]()