Těhulka či ne?

3
20.8.11 02:23

Těhulka či ne?

Ahojky..
Prosím o radu. Už týden mám opožděnou „mrchu“ Ráno se cítím jako po těžkém flámu. Stále mám špatnou náladu,chodím na wc, bílý výtok mám též. Včera jsem si vzpomněla na chuť ťuňákové pomazánky a málem jsem šla zvracet. Test jsem si zatím nedělala,tak co myslíte? Doufám,že je to vše jen psychikou,těhotná být opravdu nechci. Na mateřství se necítím připravená.
Moc vám děkuji za Vaše názory. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2401
20.8.11 02:48
Sannysek píše:
Ahojky..
Prosím o radu. Už týden mám opožděnou „mrchu“ Ráno se cítím jako po těžkém flámu. Stále mám špatnou náladu,chodím na wc, bílý výtok mám též. Včera jsem si vzpomněla na chuť ťuňákové pomazánky a málem jsem šla zvracet. Test jsem si zatím nedělala,tak co myslíte? Doufám,že je to vše jen psychikou,těhotná být opravdu nechci. Na mateřství se necítím připravená.
Moc vám děkuji za Vaše názory. :roll:

Pokud meskas tyden, tak uz si klidne muzes udelat test. Rozhodne bych neotalela, tim spis, ze neni z tvoji reci vubec jasny, jak bys s pripadnym tehotenstvim nalozila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.8.11 02:54

No nechala bych si to,přítel by mě na interupci nepustil. Cítím,že se se mnou něco děje,tak v pondělí mažu pro test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
20.8.11 03:03

Tak pokud bys byla tehotna, tak se nestresuj. Na miminko se da predem pripravit opravdu tezko a vsechny se ucime za pochodu. Priroda to ma zarizeny mazane a zvladne to skoro kazda, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.8.11 07:28

Ahoj, no nejjistější je udělat si test, po týdenním vynechání už by tam byla dálnice a vypadá to, že bys těhu opravdu být mohla, teď u druhého se mi při různých vůní taky dělalo šoufl, ale už je to trochu lepší a bílý výtok mám taky a to dost, u prvního byl také. Ale jak píšu, nejjistější to bude testem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.8.11 23:18

Tak dnes proběhl test,těhu nejsem. Ale zle je mi stále… Děkuji všem za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí