Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak u mě tento hlen značil jednoznačně ovu, ještě k němu byly bolesti vajíčníků.
Víš jistě, že ta ovu byla 14DC? Nemohla se opozdit? Máš pravidelný cykly?
BT muzes posoudit až po víc dnech než po 4.. klidne muze byt ovu az ted..
No ale při ovu by měl být čípek přece hodně zkrácený, těžko bude jakoby nateklý ![]()
Glydys při ovu není čípek zkrácený, ale pouze trochu změkne a otevře se. Já si řekla, že budu ovu sledovat podle čípku, že jsem si myslela, že se má zkrátit, jenže byl pořád hodně nízko, akorát jsem nepoznala kdy je otevřený a vysledovat jsem to už nestihla, protože už není co sledovat, pak jsem se dočetla, že se nezkracuje při ovu, ale před ms. http://www.rodina.cz/clanek5211.htm
Tak to já mám jinou zkušenost, čípek jsem sledovala několik měsíců před otěhotněním a při ovulaci mi téměž zaniká, samozřejmě se otvírá a zdvihá se nahoru. Po ovulaci se začne zase prodlužovat a pevnět a špičatět.
Odpovídá to tomuhle popisu http://www.rodina.cz/clanek3775.htm
Ahojky, děkuji za reakce ![]()
No s tou ovulkou jsem si téměř jistá, protože už ji mám 4 cyklus fakt stejně 14 DC, tak si myslím, že opozdit se vážně nemohla
Ten čípek mám nateklý i dnes, a hlen je stále stejný ![]()
Holky, ale mě se ten čípek nezkracuje, já ho mám uzavřený a fakt jako by nateklý, ale dosti velký a možná i měkkčí než obvykle po ovulce
Ten hlen je průsvitný, fakt jako by ten nejplodnější a ani pro něj nemusím moc hluboko, je i na toaleťáku
Mám strach, jestli to neznačí nějaký gynekologický problém?? ![]()
Ahoj holky,
Nevím co se děje, ale čípek mám takový zdá se dost nateklý a kolem něj, je spousta mazlavého hlenu, ale není bílý, je spíše průhledný a táhlý
Ovulace byla 14DC, to vím, protože už si několik měsíců měřím BT a dnes jsem 19DC, takže těhotenství asi můžu taky vyloučit, v tak krátké době by asi žádná změna nebyla patrná, tak co je to?? Máte s tím některá zkušenost??Budu ráda za jakékoli reakce
A omlouvám se za anonym, ale chodí sem spousta kamarádek a nemusí hned všechny vědět, co vlastně řeším, doufám, že chápete… 
už druhý den mě trápí nezvyklá velikost mého děložního čípku, vím, že bych se asi neměla takhle pozorovat, ale nějak mi to nejde