Nezvykle velký čípek?

Anonymní
20.8.11 13:27

Nezvakle velký čípek?

Ahoj holky,
už druhý den mě trápí nezvyklá velikost mého děložního čípku, vím, že bych se asi neměla takhle pozorovat, ale nějak mi to nejde :oops: Nevím co se děje, ale čípek mám takový zdá se dost nateklý a kolem něj, je spousta mazlavého hlenu, ale není bílý, je spíše průhledný a táhlý 8-o Ovulace byla 14DC, to vím, protože už si několik měsíců měřím BT a dnes jsem 19DC, takže těhotenství asi můžu taky vyloučit, v tak krátké době by asi žádná změna nebyla patrná, tak co je to?? Máte s tím některá zkušenost??Budu ráda za jakékoli reakce :hug: A omlouvám se za anonym, ale chodí sem spousta kamarádek a nemusí hned všechny vědět, co vlastně řeším, doufám, že chápete… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
20.8.11 14:52

Ahoj, tak u mě tento hlen značil jednoznačně ovu, ještě k němu byly bolesti vajíčníků.

Víš jistě, že ta ovu byla 14DC? Nemohla se opozdit? Máš pravidelný cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
20.8.11 15:57

BT muzes posoudit až po víc dnech než po 4.. klidne muze byt ovu az ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.8.11 18:11

No ale při ovu by měl být čípek přece hodně zkrácený, těžko bude jakoby nateklý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.8.11 19:00

Glydys při ovu není čípek zkrácený, ale pouze trochu změkne a otevře se. Já si řekla, že budu ovu sledovat podle čípku, že jsem si myslela, že se má zkrátit, jenže byl pořád hodně nízko, akorát jsem nepoznala kdy je otevřený a vysledovat jsem to už nestihla, protože už není co sledovat, pak jsem se dočetla, že se nezkracuje při ovu, ale před ms. http://www.rodina.cz/clanek5211.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.8.11 19:13

Tak to já mám jinou zkušenost, čípek jsem sledovala několik měsíců před otěhotněním a při ovulaci mi téměž zaniká, samozřejmě se otvírá a zdvihá se nahoru. Po ovulaci se začne zase prodlužovat a pevnět a špičatět.
Odpovídá to tomuhle popisu http://www.rodina.cz/clanek3775.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.11 19:41

Ahojky, děkuji za reakce :wink:

No s tou ovulkou jsem si téměř jistá, protože už ji mám 4 cyklus fakt stejně 14 DC, tak si myslím, že opozdit se vážně nemohla :nevim: Ten čípek mám nateklý i dnes, a hlen je stále stejný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.11 19:49

Holky, ale mě se ten čípek nezkracuje, já ho mám uzavřený a fakt jako by nateklý, ale dosti velký a možná i měkkčí než obvykle po ovulce :nevim: Ten hlen je průsvitný, fakt jako by ten nejplodnější a ani pro něj nemusím moc hluboko, je i na toaleťáku :nevim: Mám strach, jestli to neznačí nějaký gynekologický problém?? :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex