Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Radule, mohla by jsi mi prosím napsat jaké bylinky jsi si koupila? Já jsem po revizi zamlklého potratu v sedmém týdnu. Revize byla 15.7 a do ted nemám menstruaci. Před týdnem jsem byla u dr. a ten mi píchl vyvolávačku s tím, že do čtrnácti dnu ms mám.Tak bych to trošku upravila bylinkama, víš? Chci počkat ještě jednu ms a potom hurá do dalšího snažení (které už doufám dopadne dobře). Ráda bych už ted, ale mám strach, aby to nebylo moc brzo a nedopadlo to stejně blbě…
Verunka Berunka píše:
Ahoj Radule, mohla by jsi mi prosím napsat jaké bylinky jsi si koupila? Já jsem po revizi zamlklého potratu v sedmém týdnu. Revize byla 15.7 a do ted nemám menstruaci. Před týdnem jsem byla u dr. a ten mi píchl vyvolávačku s tím, že do čtrnácti dnu ms mám.Tak bych to trošku upravila bylinkama, víš? Chci počkat ještě jednu ms a potom hurá do dalšího snažení (které už doufám dopadne dobře). Ráda bych už ted, ale mám strach, aby to nebylo moc brzo a nedopadlo to stejně blbě…
Ahoj, já si koupila Ženský čaj Livie - z řady bylinné čaje od dr. Popov - pro harmonizaci ženského organismu…
doporučili mi to v lékarně, dali mi na výběr asi tři druhy, mě se líbil tento jelikož to je sypaný čaj a ty jsou silnější a kvalitnější než ty sáčkové. A paní v lékarně mi řekla že myslí že tento bude nejlepší..Pila jsem to 2 x denně asi po dobu jednoho nebo dvou týdnů… pak přišla normální MS a pak už jsem to nepila… další MS nedorazila
Když příjdeš do lékárny a nikdo tam nebude, tak si tam s tebou hezky popovídají a poradí ti když jim poviš svůj konkrétní problém.
Přeji hodně štěstí ![]()
ahoj holky chtěla bych se zeptat sem 3 tydny po samovolnem potratu jeden den sem měla slabší krvacení tak sem zašla k doktorovi tam mi řekli že je vše ok a že mimi virostlo byla sem v 5 tydnu těhotenstvy druhy den mě začalo tlačit v podbřišku tak sem šla znova tak mě prohlidly a udělali ultrazvuk tak uš ale nic neviděli bylo vše rozmazane pichli jmi injekci a doma to ze mě vipadlo druhy den sem ale musela rano na prohlidku jestli sem se vičistila nebo mě musej vzít na sal tak sem byla štastna že vše to odemě odešlo samovolně bylo to moje prvni mimčo měla sem slabe krvaceni spíš špiněni zhruba 5 dni od te doby ještě nic tak hned po potratě za tyden sem měla z přitelem nechraneni sex moc si přejeme mimi mohli by sme mi poradit mam jit na kontrolu ke svimu ginekologovi aš 30.1.2012 moc bych si přala kdyš přijdu k doktorovi aby mi řekl že jsem znova v tom je mi blbě na žaludek necitim se dobře bolej mě zada jako při těhotenstvy ale dnes sem si dělala tets višel mi negativni děkuji odepište mi ![]()
radunecka píše:
ahoj holky chtěla bych se zeptat sem 3 tydny po samovolnem potratu jeden den sem měla slabší krvacení tak sem zašla k doktorovi tam mi řekli že je vše ok a že mimi virostlo byla sem v 5 tydnu těhotenstvy druhy den mě začalo tlačit v podbřišku tak sem šla znova tak mě prohlidly a udělali ultrazvuk tak uš ale nic neviděli bylo vše rozmazane pichli jmi injekci a doma to ze mě vipadlo druhy den sem ale musela rano na prohlidku jestli sem se vičistila nebo mě musej vzít na sal tak sem byla štastna že vše to odemě odešlo samovolně bylo to moje prvni mimčo měla sem slabe krvaceni spíš špiněni zhruba 5 dni od te doby ještě nic tak hned po potratě za tyden sem měla z přitelem nechraneni sex moc si přejeme mimi mohli by sme mi poradit mam jit na kontrolu ke svimu ginekologovi aš 30.1.2012 moc bych si přala kdyš přijdu k doktorovi aby mi řekl že jsem znova v tom je mi blbě na žaludek necitim se dobře bolej mě zada jako při těhotenstvy ale dnes sem si dělala tets višel mi negativni děkuji odepište mi
osobně si myslím že těhotná nejsi, krvácení po potratu jsou totiž vlastně něco jako očistky po porodu, není to běžná menstruace takže nedošlo k ovulaci, nejrychleji otěhotníš až po dalším cyklu, možná se mýlím, já měla kyretáž a musela jsem dodržet klasické 6 nedělí takže je to možná jiné…
děkuji mam strach že by to mohlo trvat zas jako předtim rok a pul sme čekali než přišlo prvni
no tak já třeba po potratu neměla jediný pravidelný cyklus…chodilo mi to fakt jak se tomu zachtělo, někdy i po pár dnech, jindy třeba měsíc a půl nic, a docela dost silné… pak jsem skákla do lékarny a koupila si na to bylinky, další cyklus přišel krásně po 28 dnech, trvalo to 5 dní, bez bolestí a středně silné… byl to první a poslední pravidelný cyklus, další už nedorazil, pak už byly // na TT.