Ovulační test?

11245
25.8.11 09:39

Ovulační test ??

DOBRY DEN,
MAM NEKOLIK DOTAZU A DOUFAM, ZE MNE TADY POMUZETE :-)
V UNORU JSEM VYSADILA HA A SNAZIME SE S PRITELEM O MIMINKO, ZATIM BEZ USPECHU :-( MELA JSEM PROBLEMY S PROLAKTINEM, TAK BERU DRUHY MESIC PARLODEL.. REKLA BYCH, ZE SE MNE PO NEM SPUSTILA KONECNE OVULACE..
MERILA SEM SI MINULY MESIC BT A TA SLA JEDEN DEN Z 36,4 NA 36,9 TO BY MOHLO BYT?? ALE TENTO MESIC ZATIM STALE NIC BT PORAD NIZKO (MAX 36,7). ZKOUSELA SEM SI DELAT OVULACNI TESTY A TY VYSLY VZDY NEGATIVENE, MAX DRUHA TENKA CARKA.. ALE UZ OD 20.8. MNE PORAD POBOLIVA PODBRISEK JAKO PRI OVULACI - MYSLITE, ZE TO MUZE BYT NECIM JINYM?? ( OVULACE MELA BYT OD 20.-24.8)
A JESTE OHLEDNE TECH OVU TESTU, PISI TAM ZE SE MA NAMOCIT DO MOCI CCA OD 18-30 STUPNU, ALE JA SI JI MERILA A VYCHAZELA MNE PORAD KOLEM 33 STUPNU.. MYSLITE, ZE TO MA NEJAKY VLIV NA SPRAVNOST VYSLEDKU???
VSEM DEKUJI ZA RADU A PREJI KRASNY DEN :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11245
25.8.11 11:28

PROSIM KOHOKOLIV O JAKOUKOLIV ODPOVED :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
25.8.11 11:36

přijde mi blbost,aby měla mít moč 18-30°C , vždyť ti jde z těla a tělo má nějakech 36!Takže bude mít určitě na 30°C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 11:41

Ahoj,
prvně k těm testům, já teda namáčela hned a pozitivní mi vyšel, myslím, že tím to nebude. :-)
Ovulace by to mohla být, ta teplota, jen by se pak měla udržet nahoře a hned neklesnout zpátky, já si dělám graf na fertilityfriend.com, tam ti to rovnou vyhodnotí. :palec:
Bolení v podbřišku může být z mnoha věcí, už jen třeba hormony, prostě se tam něco děje, nemusí to být přímo ovulace, ale taky může, tělo je nevyzpytatelné. :mrgreen: Část holek si s ovu testem prostě nerozumí a ovu jim to neukáže, nakonec jsou těhule, takže ovulace prostě být musela. :-D
Co zkusit ještě sledování čípku, mně to pomohlo, konečně něco, co reagovalo dobře. :mrgreen:

Ale… My už se snažíme rok a najeli jsme na systém, že tak ob den až dva je snažení a už se nestresuju s hlídáním ovu, jestli je to u vás možné, tak doporučuju, šetří to nervy i peněženku. :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.8.11 11:45

DEKUJU HROZNE MOC ZA ODPOVEDI :-) OVU TESTY MAM JESTE NA PRISTI MESIC A PAK UZ SI JE TAKY KUPOVAT NEBUDU, ZBYTECNE MNE TO STOJI PENIZE A PAK HLAVNE NERVY, KDYZ JE TAM JEN TA JEDNA TLUSTA A DRUHA TENKA CARKA..
VERIM, ZE TO SNAD BRZO VYJDE
DIKY A KRASNY DEN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 11:52

aakaficko: Moje řeč. :pankac: Já ty testy taky dodělala, aby se neřeklo, ale už na to kašlu, i když mi ovu sem tam ukázaly. Lovit jí v 60 denním cyklu bylo stejně nákladný až moc. :mrgreen:
Tak ať se brzy zadaří. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.8.11 11:54

JESTE SEM SE CHTELA ZEPTAT NA TEN CIPEK..
TED SEM TO ZKOUSELA A ZDA SEM MNE TO JAKO: MAZLAVA MEKKA KULICKA.. JE TO ONO?? MERIM BT ALE CIPEK SEM NEZKOUSELA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 11:57

aakaficko: Tak to by mohlo být ono. :mrgreen: Měkký je čípek při ovulaci, ještě by měl být jakoby daleko, až na něj skoro nedosáhneš, taky je možné, že tam najdeš jakoby dírku. Po ovulaci začne tuhnout a posouvat se níž, takže ho snadněji nahmatáš.
Když bys k tomu vysledovala ovu hlen, který je takový vodnatý až jako natahovací, tak bych měla za to, že je to přímo ovu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.8.11 12:02

TAK TO BUDE ASI ONO, ALE S TEMA BT MNE TA OVULACE MOC NESOUHLASI A HLAVNE TY TESTY.. :-(
HLEN TO TAKY MOC NEVIM, ALE TED SE MNE STAVA ZE TO MAM SPIS JAKO VYTOK, ZE MAM SKORO AZ MOKRE KALHOTKY, TAK TREBA TO JE ONO.. A TAKY MNE BOLI TEN PODBRISEK, NE PORAD ALE JEDNOU ZA CAS A NEJDRIV NAPRAVO, PAK VLEVO NEBO UPROSTRED.. SEM Z TOHO PROSTE ZMATENA..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 12:11

aakaficko: To taky znám, to pobolívání, okolo ovu mě na jedné straně podbřišku bodalo tak, že jsem ani nemohla usnout.
Ale po vysazení ha mě to bolelo celý měsíc, spíš jako tupá bolest, ale to bylo věčně. :roll:
S ovu testy se mi to taky neshodovalo na den. Ale třeba ten čípek ještě změkne nebo se posune, třeba je ještě brzo. Ono to chce sledovat dlouhodobě, aby se z toho mohlo něco najisto vydedukovat.
Pokud se budete snažit tak třikrát do týdne, nemůžete to prošvihnout, tím bych se řídila a nestresovala se ostatním, fakt že jo. :-)

A k té bt, už jsem taky viděla graf, kde holka pořád čekala na ovu, teploty se jí plácaly od 35,7 do 36,2, úplně nekontrolovatelně, žádné moc skoky, nakonec zjistila, že už je druhý měsíc těhu. No a pak se v tom vyznej. :mrgreen: Říkám si, že mimís prostě přijde, až bude čas a já ho přestanu nahánět. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.8.11 12:16

TEDA VIDIM, ZE SI PISU S NEKYM KDO TOMU OPRAVDU ROZUMI, DOKAZE POMOCT A POTESIT :-)
NEJDRIV, SEM SI NA EMIMINO CETLA JEN DISKUZE CO ME ZAJIMAJI, ALE TED JSEM MOC RADA, ZE SEM SE SEM PRIHLASILA A MUZU SE SE VSIM SVERIT A DOSTANU DOBRE RADY
DIKY MOC :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 12:40

aakaficko: Jé, tak to jsem ráda, že jsem ti poradila, i když nejsem nějaký expert, ono je to asi tím, že já už tu ten rok sbírám rozumy a zkušenosti. :mrgreen:
Tak co bych se o ně nepodělila. :wink: Obzvlášť když sama dobře vím, jaké to je. :-)
A vypsat se z toho, to zabírá. :pankac: Vždycky se najde někdo, kdo je na tom podobně a trápení, které člověk někomu svěří, je hned menší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.8.11 12:44

PRESNE TAK.. U MNE JE MOZNA PROBLEM I S TIM ZVYSENYM PROLAKTINEM - MELA SEM HO TEDA JEN MALICKO, ALE PRECE A MELA SEM VYTOKY Z PRSOU, SI MYSLIM, ZE UZ JE TO V PORADKU ALE NA KONTROLU JDU AZ NA KONCI ZARI.. TAK SNAD TO DO TE DOBY VYJDE A NEBO ASPON BUDU UZ VEDET, ZE MAM OVULACI A NE ZE NE :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 12:55

aakaficko: Já už měla na kontrole být. :roll: Před létem. Jenže to si moje dr myslela, že budu po tří měsíčním braní hormonů a já se na ně vyflákla po třech dnech. :cert: Náhodou mi zjistili nádory na játrech, snad naštěstí nezhoubné. Ale to mě dostalo a rozhodla jsem se, že to půjde přírodní cestou. :-)
A manžel mě přemlouval, ať k té dr nechodím, až v září, že mě tam pak sám osobně objedná. :mrgreen: Asi si myslel, že už budu dávno těhu a ono nic. :twisted:
Tak se uvidí, co mi dr řekne. Měla jsem ještě někdy v lednu něco na čípku, tak mi to aspoň zkontroluje, no. Ale s těhotněním asi nepomůže. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.8.11 13:02

TAK TO JE VAZNE TAKY SLUSNY, BEJT TEBOU, TAK K TOMU DOKTOROVI URCITE BRZO ZAJDU..
TO JA TEN PARLODEL BERU POCTIVE KAZDEJ VECER JEDEN, NEJDRIV SEM MELA HROZNY MOTANI HLAVY A BYLO MNE SPATNE, ALE TED UZ JE TO O.K. A ANI VYTOKY UZ NEMAM, TAK DOUFAM, ZE UZ MAM PROLAKTIN V PORADKU.
A HLAVNE CHCI VEDET KDY A JESTLI VUBEC OVULUJU - TO JE PRO ME TED NEJDULEZITEJSI :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí