Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
25.8.11 16:59

JJ PROTO TED UZ DRUHY MESIC BERU PARLODEL A V ZARI JDU NA KONTROLU, TAK DOUFAM, ZE UZ BUDE V PORADKU A PAK UZ CHCI ABY SE NE ME PODIVALA NA GYNDE, JESTLI MAM OVULACI A JE TAM VSE V PORADKU.. JINAK CHCI OKAMZITE TAKY NEJAKY SUPER PRASKY :-D
UZ MUSIM KONCIT, BEZIM Z PRACE SE SCHLADIT NA ZAHRADKU NA PIVO.. ZITRA URCITE NAPISU.. KRASNY DEN :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.8.11 17:00

vtom září by ti měl zase opět vzít kontrolní krev,jestli ti to zpadlo dolů,po těch práškách a zeptej se ho na ten Clostík. Jinak normálně se to jmenuje Clostibegyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
25.8.11 17:00

Aakaficko.....až půjdeš k dr.at ti udělá hormonální profil po té léčbě prolaktinu a bude…
Mě třeba ovu testy i // krásné ukázaly a po hormonálním profilu prd…anovulace,polycystické vaječníky…
A chlap–i když má už 2 děti,spermio šílený.....za tu dobu cca 2-3 roky se mu dost zhoršil.
Takže podle mě určo spermio a profil u tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 17:39

Holky, vy se máte, že můžete ty hormony, teda ne že bych po nich nějak toužila, ale bez nich je to táák zdlouhavé… :zed: Říkám si, že bych si třeba te clostík nechala napsat třeba jen na jeden cyklus, ale už jsem tu dost četla i to, že na něj některé holky prostě vůbec nereagovaly, tak to nebudu pokoušet. :think:
Při vnitřním utz mi dr objevila i folikul, tak snad se to moje tělo umoudří a, když už jsme u těch fen a březosti, nezabřezne naše fenka dřív než já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.8.11 06:10

dobre ranko :-)
no v zari jdu na tu endokrinologii, uz mam napsanou zadanku na krev na ten prolaktin a pak rovnou na gyndu a uz se urcite neodejdu bez poradnyho vysetreni nebo leku..
Clostibegyt to si musim zapamatovat!! :-)
a tim hormonalnim profilem mne na gynde zjisti zda ovuluji, nebo jak se to zjistuje?
Z posledniho vysetreni na gynde si pamatuju, ze folikuly tam nejaky byly, ale to neznamena, ze ovuluju ne?? jen tam proste jsou a nemusi se uvolnit??

Ranni BT uz je 36,9 takze sem bud ovulaci prosvihla a delala si ovu testy nekdy blbe nebo proste nebyla a uz sem v te druhe fazi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.8.11 07:48

Jo a jeste jsem vam vsem chtela znova podekovat za odpovedi.. Asi mesic jsem sem jen koukala a hledala co me zajima, ale ted si tady muzu napsat co me trapi a vy mne paradne pomuzete. :lol: hroooozne mooooc diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.8.11 10:28

jeste jsem se chtela zeptat, co se zjistuje tim hormonalnim profilem a to mne na nej muze poslat gynekolozka?? Tam mne zjisti zda ovuluji, nebo jak se zjisti jestli vubec mam ovulaci??
Je v poradku ze spinim? - docela casto (zhruba kolem ovulace - teda jestli nejaka je) a pak treba jeste 2-3 dny pred menstruaci ne moc ale prece.. Vadi to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.8.11 12:29

aakaficko: Ahoj, no to, že špiníš při ovu a krátce před ms, je podle mě úplně normální. :-)
Některé holky mají ovu dokonce jako takovou malou ms.
Ovulaci by dr zjistila tak, že by si tě za ten cyklus pozvala několikrát, v jednotlivých fázích a nabírali by ti krev a dělala utz, snad to říkám dobře. :-)
Ten hormonální profil je prostě takový rozbor, který ukáže stav hormonů, co ti chybí, případně přebývá. Moje nová dr mi ho ale ani nedělala. :nevim: Spolehla se na dávný, kdy mi bylo asi třináct a zjistili mi nedostatek hormonu žlutého tělíska, ale to mi přijde dost pitomý, když už jsem víc jak dvakrát starší, mohlo se toho tolik změnit. :think:
Ještě k té ovu. Když máš teploty v druhé fázi tak pěkně vysoké, tak myslím, že ovu je, anovulační cyklus vypadá jinak, tam se ty teploty drží pořád stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.8.11 12:35

no dva dny byly 36.7 a dnes 36.9, tak snad mas pravdu a ovulace probiha a jen ty uvu testy na me nefungujou :-) sem zkusim pristi tyden hodit ty moje 2 posledni grafy na zkouknuti.. jen si je teda nedelam na zadnych www strankach, proste jen doma na papir a ten pak nascenuju.. To taky pujde ne?? :-)
ja si prave hodlam v zari o ten horm profil rict.. Taky mne prijde blbost, ze ti to delali ve 13 letech a berou to tak, ze je to porad stejny.. to je asi peknej nesmysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.8.11 12:42

aakaficko: Dobrý nápad, hoď to sem, všechny to skoukneme a něco z toho vydedukujeme. :mrgreen:
Ten profil bude určitě k něčemu dobrý, rozhodně lepší než všechny spekulace. Mně právě ta doktorka napsala Orgametril, který se projevil jako mega svinstvo, co mi udělalo to na játrech, protože předtím tam nikdy nic nebylo a já nic jiného nebrala. :cert:
Tak jsem k její léčbě á la pokusný králík celkem skeptická. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.8.11 12:44

jj hodim je sem, sem ted na nejaky anovulacni krivky na netu koukala a takhle blaznivy to teda fakt nemam, proste dole a pak se to zvysi a pri MS snizi.. Tak snad je to o.k.
Tak to muselo byt teda mega svinstvo, jako fakt hnus.. Se nedivim, ze se ti uz nechce jen tak neco brat.. Ale ten profil bych si nechala udelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.8.11 12:51

aakaficko: No právě, tam ta ovulace fakt asi je a jestli k tomu máš i špinění v té době, tak bych to viděla hodně pravděpodobné. :palec:
Ten profil si asi udělat nechám, ale až co mi řekne, až tam někdy konečně zavítám. :mrgreen: Jestli mi bude chtít zase cpát prášky jen tak, tak uvidí, jaká jsem držka. :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.8.11 12:56

:lol: spravne, kdyztak ji to dej sezrat, nejaky blby zbytecny prasky bez vysetreni si nenech dat :-)
v pondeli sem hodim ty grafy, jen kvuli te ovulaci a snad mne dobre poradis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.8.11 13:26

aakaficko: Však ono to tu čte a sleduje víc lidí, třeba někdo taky přispěje se svojí zkušeností, až uvidí ten graf. :-)
A hodně holek zrovna té bt dost věří, když o tom přemýšlím, taky bych víc věřila svému tělu než testům, však ono i těhu testy nejsou stoprocentní, stačí, aby byla hladina hormonů mimo tabulky a už to nefunguje jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.8.11 13:31

o.k. snad uz pak budu vedet vic a treba budu i mile potesena. ze to na ovulaci vypada a ty osklivy ovu papirky vyhodim :-)
I kdyz asi nejde v otehotneni jen o ovulaci ze?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital