Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lucinka: Ahoj, záleží jak dlouhé máš cykly. Obecně je ovu zhruba 14 dní před ms. Předpokládám, že se ti teplota snížila a ne zvýšila a že to mělo být 36,3. V tom případě by to ovulace mohla být, pokud bys byla teprve ty dva týdny před ms. Ale měla by ti ta teplota vyskočit nad hodnoty před ovulací, měl by se tam udělat až schůdek, to jde právě vypozorovat až za dýl.
Taky by to mohlo být uhnizďování, ten jeden den by to odpovídalo, ale to by bylo tak týden po ovu. ![]()
aakaficko: Tak zase zítra papa, jojo, kdyby vyšel test, tak myslím, že by mohlo být i venku hnusně, žejo.
![]()
Krasne patecni rano
,
tak tos me fakt pobavila hned rano v 6 hod..
ale mas naprostou pravdu, jestli zitra rano uvidim na TT // tak budu tak mimo, ze asi muze zacit snezit ![]()
aakaficko:
Ahoj, no to je na tom to pěkný. Člověk je šťastnej a najednou k tomu nic víc nepotřebuje.
Já vím, že jak jsem našla celkem pěknýho ducha, jak mi bylo hned hezky.
Bohužel byl asi falešnej.
![]()
Lucinka: Hlavně že jsme to pochopily.
![]()
Ahoj,
no asi si ani nedovedu predstavit, co budu citit, jestli tam ty // budou ![]()
Kazdopadne, uz sem rozhodnuta, ze to zitra vyzkousim (pokud teda nepujde BT nejak mooc dolu), i kamoska co je ted tehotna a byla na inseminaci, tak se mela testnout uz 10. den a mela tam //..
tak uvidim ![]()
uz aby byl zitrek rano - se asi fakt nevyspim ![]()
aakaficko: Raději na to moc nemysli, já se vždycky taky těšila a pak jsem byla naštvaná, že zase nic. ![]()
Pomalu mi pak přišlo hezčí mít tu naději a proto jsem vždycky přestala testovat.
Ale pak si řeknu, že už je to stejně dané, jestli tam něco je nebo ne, tak se přemluvím a testnu zas. ![]()
Jinak jsem objednaná na příští týden na gyndu, tak tam doktorce povím o komplikacích kvůli hormonům a jsem zvědavá, co mi řekne. ![]()
jj hezky to na te gynde rekni co a jak at vi..
ty jo tak ted sem ve fazi, ze uz se na ten zitrek mega tesim - takze jestli se rano probudim a teplota bude dole tak asi padne slzicka.. Ale pak se kdyztak zase oklepu.. Ale tolik verim, ze to vyjde a ani nevim proc
no uvidime, nechame to osudu
aakaficko: Budu ti moc držet palce, aby se to povedlo.
![]()
Určitě si na tebe zítra vzpomenu.
To my se budeme snažit a snažit. ![]()
Přeju krásný víkend, ať už to dopadne jakkoliv. A i kdyby tam druhá čárka nebyla, ještě nezoufej, dokud není ms, je to pořád víc než nadějné. ![]()
Dekuju moc za podporu - urcite pak dam vedet jak sem dopadla.. Se ani tak nebojim toho negativniho testu, jako ze mne spadne teplota a bude ..
Taky si uzij krasnej vikend a pekne se snazte ![]()
Dobre ranko, BT porad na 37 ale TT negativni - fakt uplne bilej.. No uvidime tak v pondeli .. ![]()
aakaficko: Teda to jsi vstávala takhle brzo..?
Škoda, že tam nic není
, ale ještě je brzy a teplota je vysoko, tak pořád držím palce, ať tam mimís je. ![]()
Ahoj, tak jsem zpet z vikendu.. A blby, vcera i dneska spineni a teplota klesla na 36,7,takze cekam, ze zitra prijde MS
.. Tak holt se jede od znova..
aakaficko: Ahoj… No to je ale škoda.
Ale já taky nic moc, ovu se asi tenhle měsíc ani neukáže, je to celý nějaký divný, teplota obzvlášť. ![]()
Tak na to kašlu, čekám už zase jen na ms, špiním skoro pořád, slabě, ale co pár dní se to vyskytne. ![]()
A ta střevní chřipka se mě teda taky drží, jsem víc na záchodě než kde jinde. ![]()
No a včera mě ani to snažení nějak extra nebavilo.
To jsou dny… ![]()
tak to je teda na pytel opravdu, jediny co nam vyslo je to pocasi.. Ale radej bych to snezeni, nez negativni test a teplotu dole.. ![]()
takze se te porad drzi ta strevni chtipka jo? Teda, tak to fakt nebylo nic jednodenni… Se ani nedivim, ze sis snazenicko moc neuzila.. No snad bude lip.. ![]()
aakaficko: Snad jo, už mě to lítání na wc fakt, ale fakt nebaví.
![]()
A s testem máš pravdu. Já zase trochu posledovala čípek a vypadá to spíš na nic než na ovu.
Takže to fakt bude zabitý cyklus. ![]()
Počasí je dobrý, to jo, až moc teplo v domě, na můj vkus. Ale ono se to ochladí, příští týden zase budeme pomalu mrznout, aby jsme se ještě toho sněžení nedočkali.
![]()