Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aakaficko: Ahoj, no to je fakt, to by mi přišlo taky takový lehce trapný.
Kdybych byla tou milenkou, tak možná, ale to jsem radši manželka věrnýho chlapa.
![]()
Tak se budem holt snažit vždycky před ovu. ![]()
ahoj,
jj ted se holt budeme snazit pred ovu, nebo si pritel vezme dovolenou.. je to patek, tak treba ho premluvim a budeme mit po dlouhe dobe celej vikend ![]()
aakaficko: To by taky nebylo vůbec marné.
Můj manža by se teda určitě překecat nechal, pokud by to šlo. ![]()
Ale on je odhodlaný snažit se třeba ve tři ráno, jen aby jsme to neprošvihli. ![]()
hodnej manzilek.. no nevim jak to udelam, treba se ovulace posune.. ale nejak to do toho 23. vymyslim ![]()
aakaficko: No, asi bych to moc nehrotila. Ona je ta ovulace stejně nevyzpytatelná.
A škodolibá. ![]()
Zrovna by jsi chlapa bláznila a zrovna by z toho nic nebylo.
Znáááme. ![]()
Koukala jsem na ten tvůj graf, ty jo, takovej ukázkovej.
Narozdíl od té mojí divočiny. ![]()
ja teprve ted zjistila jak se ten graf nastavuje a taky pod tvym prispevkem vidim neco novyho.. ja sem fakt hrozny technicky pako..
jj ten minulej grafik sem mela dobrej, ale stejne prd.. ![]()
aakaficko: No, já to tam mám už dlouho, leda by sis teprve zapnula zobrazování podpisů. ![]()
A náhodou dobrý, já si pamatuju, že s tím vložením grafu sem, jsem bojovala dost dlouho. ![]()
jj zapnula podpisy, protoze holky si furt psaly, ze tam vidi ty grafy a ja furt ze tam mam jen nahlasit citovat a odpovedet.. tak mne poradily ![]()
aakaficko: Ale nakonec jsi na to přišla, to se počítá.
![]()
Už aby jsme tam mohly mít i těhotenské metříky, což. ![]()
jj to by bylo nejlepsi, kazdopadne uz se ted nebudu tak radovat z tech teplot, myslim, ze sem je mela fakt pekny a stejne nic.. takze to budu zapisovat jako jen tak abych vedela.. ![]()
aakaficko: Přesně tak to dělám já. Teploty si měřím už snad jen tak ze zvyku, protože kdybych neměřila, taky by se nic nestalo. ![]()
Ale tak nějak mě zajímá, jestli se to vyhodnotí na ovu nebo ne, mám pak radost, že jo, ale ono se mi ty teploty většinou rozhází tak, že to ke konci i graf přehodnotí. ![]()
aha tak to to mas jeste komplikovanejsi..
ja myslim, ze mam fakt teploty uplne vystavni, fakt dole a pak jen nahore, ale v brisku porad zadny miminko neni.. i kdyz ted s tou ms co jsem dostala je to nejaky divny, vcera to zacalo a dnes uz to konci..?? ![]()
aakaficko: Jo, jo, já to mám komplikovaný. Ale ono to nikdy není jisté, že se to podaří. Důvod, proč to nejde, může být zřejmý, ale taky nemusí být jediná překážka a nejde to, však je toho plné emimino. ![]()
No, že by to byla jen taková ta poslední ms, ještě při těhu? Není to žádná vzácnost. ![]()
Pokud by to fakt přešlo, zkusila bych klidně další test. Co by taky měl testovací maniak říkat, žejo.
![]()
Ale asi bych počkala, jestli půjdou teploty zase nahoru… ![]()
no uvidim rano, jestli mne to pres noc uz neskonci.. ted sem z toho uplne zmatena.. ![]()
ale ani bricho uz me neboli nic.. no uvidime rano, se zkusim i zmerit.. ale teplota me sla dolu, ne moc ale sla.. ![]()
aakaficko: Nejlíp se zaměř na něco jiného, to mi dělá nejlíp. ![]()
Stejně už je to rozhodnuté, nic na tom nejde změnit, tak už jen počkej, až se ti to ukáže. ![]()
Taky jsem měla slabou ms, nic z toho nebylo, ale třeba to jednou bude tak, že se to zopakuje a těhu to bude. ![]()