Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aakaficko: Jéé, tak to bude romantika.
My spolu budem koncem měsíce těch našich 14, ale to beru od prvního rande, od svatby nemáme ještě tolik, no ale slavíme oboje. ![]()
my sme prave oba hrozny, neslavili sme to vubec, max jen vecer snad ten prvni rok.. ale pak uz nic, ale ted sem rekla, ze kdyz je to tech 5 let tak musime neco aspon malicko.. asi ta vecere bude nejlepsi.. ![]()
aakaficko: No my to zase neslavíme nějak závratně, spíš jde taky vždy tak o tu véču, k výročí svatby dostávám kytku. ![]()
Spíš to máme jako záminku k té večeři než že by jsme vyloženě museli nějak slavit. ![]()
jj myslim, ze ta veca je nejlepsi pro oba.. ja nemusim varit a mejt nadobi a je to takovy slavnostnejsi.. ![]()
aakaficko: U nás už manžel na výročí kolikrát i vařil, ale ta spoušť potom, to za to snad ani nestojí.
![]()
u nas pritel vari docela casto a i docela dobre, hlavne, kdyz sem fakt uz uplne vyrizena z prace.. On jak je dost doma, tak mu to nevadi a mne to udela velkou radost.. ![]()
ale uz ted se tesim na nejakou tu dobrou romantickou veceri.. copak ja si asi dam..
![]()
aakaficko: U nás jsem hlavní kuchař já. Ale udělá mi radost, když vaří i někdo jiný, jídlo pak tak nějak líp chutná. ![]()
Já bych si dala biftek.
Na ty jsme zatížený. ![]()
no ja uvidim podle chuti, co budu mit v patek.. ale bude to urcite velka dobrota co si sama moc neuvarim ![]()
aakaficko: Máš se prostě na co těšit
, v pátek výročí a pak víkend. ![]()
Já už se taky docela těším, až budeme moct někam vyrazit, doufám, že zítra už manžovi ukončí tu nemocenskou. ![]()
aakaficko: No, teď vyrazím taky, ale něco dělat.
Máme toho dneska ještě mraky. ![]()
aakaficko: No to se nebojím, nějak nám to pracovní nasazení nejde. Sice něco děláme, ale každou chvíli sedíme. ![]()
aakaficko:
No právě.
Manžel ale dělá, vyklízí regály, ale já jsem po úklidu kuchyně nějak zamrzla. ![]()