Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
16.9.11 14:32

snazenicko to jo :palec: urcite bude dneska a v nedeli.. v sobotu je pritel v praci, ale i tak se mega moooc tesim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.9.11 17:53

aakaficko: To my se budeme snažit dneska, já mám pořád podezření, že ten cyklus by moh být delší. :think: Minule se mi po ovu sem tam objevovalo špinění, před ms pak bylo už silnější a teď nic.
Zítra by nám to taky nevyšlo, s návštěvou na zahradě by to bylo i tak nějak blbý… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
19.9.11 05:53

Krasne pondelni ranko,
teda mne se ale nechtelo vstavat :nevim:
Vikend sem mela pekne odpocinkovej, doufam, ze tys mela taky fain.. Jinak BT porad merim a porad nevim, co z toho vyleze.. No ovu by mela byt tenhle tyden, tak snad to tak bude.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
19.9.11 08:51

aakaficko: Ahoj, to mně se nechtělo taky, ještě pořád mám oči červený jak králík s myxomatózou. :roll: :-P
A jak jste si užili výročí? :-)
Nám se víkend vyvedl, dokonce i grilování jsme stihli, než začalo v neděli pršet, to bylo teda vytrvalý, ale ani mi to nějak nevadilo.
No a bt měřím taky, na pozdní ovu to nevypadá, ms nic, testy taky nic, tak ona přijde, ale kdoví kdy. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
19.9.11 08:58

vyroci moooc fain, krasna vecere, pak doma koukani na filmy co sem vybrala a pak mazleni :hug:
a ted bych teda mela mit od stredy ovu, ale podle tech teplot to zatim nevypada, tak sem na to zvedava.. kazdopadne, uz chci pristi pondeli a vyrazit k tem doktorum, doufam, ze se od nich neco dozvim.. :cert:
neboj, treba nedojde.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
19.9.11 09:13

aakaficko: Tak to je moc dobře, že vám to tak krásně vyšlo. :palec: Že to na ovu nevypadá, to vůbec nevadí, to přijde najednou, hlavně to jistit a jistit. :mrgreen: :dance:
Taky jsem si říkala, třeba ms nebude, ale poslední test jsem dělala o víkendu, někdy 15. dpo, to už by tam aspoň ten duch musel být. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
19.9.11 09:15

15. den? to by teda jeste duch bejt nemusel, treba je to v poradku, jen si testovala moc brzo !! :-)
jj jistim to ze vsech stran, priteli sem i koupila energy drinky aby mel rychlejsi spermijky - prej to pomaha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
19.9.11 10:32

aakaficko: Taky je to možné, že ovu byla prostě někdy později. :nevim: Ale to se uvidí, žejo. :mrgreen:
Manža zase pije kafe, nějakou hodinku před „akcí“. :mrgreen: A podle doktorky taky pomáhá sprchovat „pytlík“ studenou vodou, prostě spermie nachladit, prý jsou pak taky nabuzenější. :-P Tak manža kolikrát leduje, až se bojím, aby mu neupadnul. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
19.9.11 10:50

:mrgreen: ty blaho fakt jo?? ledovat pytlik, to jsem jeste neslysela.. to reknu priteli, ten bude urcite nadsenej .. myslim, ze uz me nakopne nekam :mrgreen:
ale co bysme pro mimco neudelali ze jo?? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
19.9.11 11:12

aakaficko: Jo, jo, já už to četla a od gyndařky to přišlo jako známá informace a velice dobrý způsob, jak zrychlit pomalejší spermie. :mrgreen: :palec:
Manža z toho taky dvakrát nadšenej nebyl, ale statečně chladí skoro pokažé. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
19.9.11 11:36

tak to to musim dnes oznamit doma a jsem fakt zvedava na reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
19.9.11 13:07

aakaficko: :mrgreen: Tak to já taky, můj chlap to všechno bere více méně jako srandu, ale je mi jasný, že někteří si myslí, že to je jen nějaká hloupá buzerace. :roll:
Prostě mu to důkladně vysvětli, místo sprchy může použít taky takový ten gelový polštářek, co jde buď ohřát, nebo zchladit. U nás je zkrátka v lednici. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
19.9.11 13:46

tak ten polstarek mame, vetsinou sem ho pouzivala ja teplej, ale takhle to sme jeste nemeli.. ale kdyztak vyzkousime :palec:
no zrovna sem zjistila, ze se pristi stredu nejde do prace, to je prijemne zjisteni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
19.9.11 14:19

aakaficko: Jé, tak to by se mohlo ale pěkně povést. :pankac: :mrgreen:
S nachlazeným polštářkem obzvlášť. :cert: :-D
Já už jsem celá divoká z toho pročítání diskusí o těhu testech, asi zase nějaký koupím. :roll: Ale ne moc, já je pak strašně rychle vyplácám. Jedno balení po dvou kusech a basta. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
19.9.11 14:21

tak to ja mam doma jeste mamatest 10 - takze 2 testiky.. ja spis to budu mit ted horsi s tema ovutestama, budu je zkouset od stredy do nedele, tak doufam, ze se nejaka zbarvi uplne, protoze vic jich fakt uz nemam.. :think:
hele nezouselas nekdy mlady jecmen nebo neco takovyho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí