Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
9.9.11 14:23

myslim, ze zitra bude idealni pocasi na sekani.. No kdyz koukam ven, tak mozna jeste dneska.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
9.9.11 15:00

aakaficko: To u nás to zatím nějak nevypadá. :think:
A hlavně, přijede zřejmě na kafe tchýně, takže manža nikam nepoleze, já tu s ní sama nebudu. :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
11.9.11 17:40

ahoj,
tak jakej byl vikend?? Ja super odpocinkovej, akorat sem v sobotu na vylete spadla z mensi skaly a ted sem cela modrinovata a potlucena - sotva sedim.. No sem pako nesikovny :oops:
a co teplota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.9.11 00:34

aakaficko: Ahoj, no ty jsi teda, takhle se zrakvit. :roll: :-) Ještě že se ti nestalo nic horšího…
My měli víkend silně pracovní, dnes teprve končíme, a to už je vlastně pondělí. Hrozné… :cert: Ale práce se udělalo dost. :pankac:
Teplota je sice už po dvou dnech zase výš, ale nic moc a hlavně po té námaze a spalní až nad ránem, to nemůžu brát moc vážně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.9.11 06:25

dobre ranko,
no tak to ste teda meli mega pracovni vikend, kdyz koncil az v pondeli .. :think:
a uz je zase pondeli, teda mne se fakt nechce do prace, nejradej bych zase skocila do postele.. :cert:
ja mam ted tu BT taky nejakou divnou, porad mne skace sem a tam, tak doufam, ze se srovna, jinak snad ani ovu nebude.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.9.11 12:29

aakaficko: Ahoj, koukám na ty tvoje teploty, tam bude důležité, aby bt vyskočila nad 36,7 a tam se udržela.
A ovu určitě bude, rozházené teploty nic neznamenají, skoro nikdo nemá teploty jak jednu linku, to už by bylo snad podezřelý. :mrgreen:
My dneska máme teprve jakous takous neděli, i když práce nás ještě čeká. Hlavně úklid. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.9.11 13:02

jj doufam, ze vyskoci nam 36.7 ale mam mit ovulaci nekdy az kolem 20.9. takze jeste casu dost.. :-)
ja jsem dnes v praci uplne mimo, asi brzo usnu nebo co a to tady budu sedet na bolavym zadku jeste 4 hod.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.9.11 14:31

aakaficko: No jo, vlastně, ty máš ještě ty pohmožděniny, no to je teda pondělí. :twisted:
Hlavně aby ti to tedy rychle uteklo a mohla ses jít aspoň prospat.
My budeme mít návštěvu, takže konečný úklid bude až pak, protože musíme ještě něco vyklidit a to by se tu zase nadělalo. Na první pohled to ale vypadá dobře a do jednoho pokoje, kde je binec, prostě zavřu. :mrgreen:
A spala bych taky, ale strašně. :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.9.11 14:34

tak jeste 2.5 hod, to uz snad preziju a dnes pujdu fakt odpocivat, nic se mne nechce :-)
to vis ze jo, do neuklizenyho pokoje zavri dvere a je uklizeno uplne vsude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.9.11 16:20

aakaficko: Tak už se chystám na tu návštěvu, uvařila jsem, upekla štrůdl, oblíkla se a zkulturnila. A už se těším jen jak se půjde spát. :-D
Manžel chce ještě až návštěva odejde, něco uklízet, ale možná že se na to vykašlem oba. :-P
A tobě už to taky pomalu uteklo, tak zase zítra papa. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.9.11 16:25

jj uz jenom 35 min a huraaaa domu :-)
tak tos vsechno teda moc pekne nachystala :palec: uzijte si navstevu a zitra papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.9.11 11:39

aakaficko: Ahoj, tak už je tu zase další den, když takhle píšu na emiminu, vidím, jak to strašně utíká. :-)
Tak já už nevydržela a taky jsem zkoušela testovat a nic. :evil: Už budu taky jen čekat na ms, snad nebude tak dlouhá jako minule. :roll:
A co ty, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.9.11 11:42

ahoj,
hele u me nejak nic novyho, BT si vesele poskakuje, ale zatim sem v klidu, ted me nic neboli, tak si to uzivam.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.9.11 11:48

aakaficko: A máš recht. :mrgreen:
My máme s manžou ještě do zítra klídek doma, tak si to taky užijeme a nebudu se nijak stresovat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.9.11 11:51

jj zadnej stres, ja uz se tak tesim na vikend az si zase odpocinu.. :-) v patek mame to nase 5 lety vyroci, tak musime nekam na romantickou vecu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí