Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
13.9.11 14:00

jasny, po uklidu kuchyne to chce pauzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.9.11 14:30

aakaficko: :-D Tak a já jdu zase tvořit. To je hrozný, jak jsem dneska líná. :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.9.11 14:34

ja sem dneska taky lina, jeste ze mam uvareno ze vcerejska a jeste jdeme ke znamejm na kafe, takze po praci nemusim nic delat.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.9.11 15:24

aakaficko: Tak to se taky hodí. :pankac: Mně sem doufám dneska nikdo nepřijede, začíná to tu zase vypadat nějak víc rozbordeleně. :-)
Asi nechám manžu vyklízet a až bude jistota, že je to všechno, teprve uklidím. To je dobrej nápad. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.9.11 15:25

jj mooooc dobrej napad :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.9.11 17:57

aakaficko: Téda, já jsem čím dál unavenější. Jako by na mě zase něco lezlo. Jen to ne… :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.9.11 06:20

ahoj,
tak jak je, leze na tebe neco nebo si to vyspinkala??
Ja se vyspala dobre, jen ta BT je teda nejaka velka na to, ze mam pred ovulaci.. To po ovulaci budu mit aspon 38 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.9.11 09:20

aakaficko: Ahoj, tak nemoc jsem zaspala, ale bt mi klesla tak, že když to zadám do grafu, jsem bez ovulace. :nevim:
To spíš vypadá, že se dočkám ms, ach jo. :roll:
Ono ti to pěkně klesne, jen se neboj. :-D Aspoň pak bude dobře vidět ten skok, až bude po ovu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.9.11 09:22

tak to je dobre, ze si to zaspala.. teda ta BT je ale divna, takzes to do grafiku nenapsala??
No ja sem na tu svoji teda zatim fakt zvedava .. doufam, ze klesne, aby pak teda mohla jit nahoru.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.9.11 09:26

aakaficko: Jo, já to zase smazala. :mrgreen: Chci se ještě chvíli kochat tím, že budu koukat na tu čárku, co ovu ukazuje a tím, že bych mohla být 12 DPO. :-)
Test už by určitě fungoval, ale já ho ani nemám a stejně by jsem ho akorát vyhodila. :cert:
Kdybych aspoň neměla tak dlouhé cykly, to čekání je nekonečné. :roll:
Ty tvoje teploty vypadají ale dobře, pořád se to drží do těch 36,7 a pak to půjde dolů a hezky nahoru, to bude ukázkové. :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.9.11 09:29

snad mas pravdu a bude to ukazkove, nebo aspon ze to bude :palec:
jj ty dlouhy cykly jsou pitomy, fakt zavidim tem holkam co to maji treba 26-28 dnu, to je pak parada.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.9.11 09:42

aakaficko: Právě, ty mají ovu každý měsíc, 12 šancí za rok, měsíc já čekám jen na ovulaci, když k tomu připočtu nějaký ještě delší cyklus (60 dní není vyjímka) a různé léčby a okolnosti, tak je to bída. Nemusím chodit daleko, za poslední rok, který byl jen o snažení, jsem zaznamenala tři ovulace. No co to jeee… :roll: :cert:
Hlavně to bylo „léčbou“, co jsem se na to vykašlala, mám už dvě ovu za sebou. Aspoň to. :twisted:
U tebe to bude určitě v pohodě, teď jen počkat pár dní a už se to zase může povést a snad i povede. :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.9.11 09:44

:-? jj ty to mas fakt mnohem komplikovanejsi.. No ale uz se to prece musi povest sakra ne??
kez by se to ted uz povedlo, uz by bylo na case.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.9.11 11:33

aakaficko: No to jo…
Už jsem říkala manžovi, že zase nic, ach jo, je taky zklamanej. Říkám si, že už se snad vykašlu i na to měření. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.9.11 11:34

taky sem premyslela, jestli pristi mesic budu jeste merit.. jestli budu mit ted ovu kolem 17. dne tak asi nebude potreba.. hlavne po te ovu kdy se to u me drzi nahore, mne to prijde zbytecny.. no uvidim, jak to dopadne..
kdy ty se chystas na gyndu nebo tak..?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital