Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
21.9.11 06:06

ahoj,
tak sem zmatena z te me dnesni BT, vcera sem delala ovu test a pozitivni, tak sem myslela, ze pujde teplota dolu, ale sla na 37,0..
je pravda, ze jsem nemohla celou noc spat, porad jsem jen lezela a koukala do stropu a stridave na televizi.. takze jsem spala tak 2-3 hod.. :-(
co si teda myslis o te teplote?? pridavam vcerjsi ovu test.. nevim jestli bude jeste dnes silit nebo slabnout.. kazdopadne sem mela dost velky bolesti na pravym vajecniku.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.9.11 10:31

aakaficko: Ahoj, no to se ti to teda zamotalo. :think: Ta bt je hrozně ovlivnitelná. Já bych asi dala na tu bolest a test, ten by mooožná mohl být ještě o malinko jasnější. :-)
Jenže ono se ti nemusí přesně překrývat testy s bt, už jsem četla i případ, že rozdíl byl skoro týden. :nevim:
Tady fakt uvidíš jedině z dalšího testu a zítřejší teploty, co se děje. Ale jištěné to máš, tak co… :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
21.9.11 11:32

jj tim spankem sem si to fakt podelala.. :-x
no rozhodne dneska bude sexik a zitra taky a dnes jeste zkusim ovu test co carka a budu zvedava na zitrejsi BT..
koukam ze ty porad nic s MS? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.9.11 11:40

aakaficko: Hlavně to moc nepřehánějte, ať se stačí spermie vůbec obnovit… Na nejkvalitnější spermiogram je pauza tři až čtyři dny, tak kdyby to klaplo vždy obden, úplně to stačí. :wink:
Moje ms se zase rozhodla, že ještě né. :cert: Břicho mě bolí od včera, až mi z toho bylo na zvracení, ale víc jak špinění to není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
21.9.11 11:42

ja vim ob den.. ale pritel je doma 2 dny a pak 1 den v praci, takze ob den to proste nejde.. dneska dame sexik na 100% a zitra se uvidi.. ale jsem z te teploty fakt zmatena, takovou radost sem mela z toho ovu testu a pak ta 37.0 no na prd.. mela jit dolu ze jo?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.9.11 11:47

aakaficko: No, ne nutně. Pokud už by ovu byla včera, tak dneska by teplota měla vyskočit. To uvidíš právě až zítra, jestli se nahoře udrží a nebo se vrátí dolů. :-)
A na tom testu jsi jednoduše nemusela chytit úplně tu 100% stejnou čárku, to se mohlo změnit večer a dnes už to taky nechytíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
21.9.11 11:51

no kazdopadne zkusim testik dnes, pak sex a zitra mereni a beda jestli nebudu chytrejsi!!!!! :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.9.11 13:51

aakaficko: Copak chytřejší, běda, jestli nebudeš konečně těhule. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
21.9.11 13:57

:mrgreen: tak tomu bych se fakt nebranila a jakou bych mela radost - no obrovskouuuuuuuuuuuu :-)
teda uz na me pada ta unava, tak nevim, jak tady vydrzim 3 hod sedet a neusnout..?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.9.11 14:07

aakaficko: No já taky zase sotva koukám, dneska, když jsem se mohla vyspat, tak mě ráno otravoval operátor s těma nablblýma nabídkama. :cert:
A jak jsem se probrala, už jsem musela na záchod a pak napít a pak se probudil york a chtěl si hrát a bylo po spaní. :-)
Odpoledne čekám návštěvu, tak se žádné poflakování konat taky nebude. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
21.9.11 14:10

tak to jako zabit operatora, za brzkej budicek :cert:
tak to ja doma dnes udelam jen to nejnutnejsi a uz se vidim v posteli :palec:
mam obavu, ze usnu a kazdou chvili spadnu v praci pod stul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.9.11 14:15

aakaficko: No a to by tě mělo čekat ještě pěkně snažení… :-P
Já mám poslední dobou pocit, že bych snad usnula i u toho, už jsem to říkala i manžovi, chechtal se jak blázen, prý tak jo, tak to zkusíme. :mrgreen:
Ale ta únava je děs, přitom teprve začíná podzim, co budu dělat v zimě… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
21.9.11 14:19

neboj, urcite snazeni bude, to si nenecham ujit, pritel ma narizeno od 17 hod si dat energy drink a pak tak kolem 19 hod na to skocime :mrgreen:
to je hrozny, jak to clovek planuje, ale okolo ovulace je to asi nezbytny.. :nevim:
tak pocitam, ze v zime uz budu chrapat uplne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.9.11 16:47

aakaficko: No jo, já to taky znám, tohle plánování, někdy už si z toho s manžou děláme srandu, že jsme jak automaty na dělání dětí, ale chceme to oba, tak se snažíme, jak se dá. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 05:51

dobre ranko,
tak dneska sem se vyspinkala uplne naaadherne :palec:
jen pro info - vcera ovu test uz negativni - o hodne svetlejsi nez ten pozitivni.. a teplota sla na 36,9 .. takze myslis, ze jsem mohla mit ovulaci ten den pozitivniho ovu testu a jak me bolel ten vajecnik..?? asi to tak bude… :nevim:
a co ty, jak ses na tom? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital