Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aakaficko: Ahoj, já mám zatím taky docela hezký den. ![]()
Ale ten spánek mohl být o kus delší… ![]()
Myslím, že to byla najisto ovu. Test, bolesti, teplota, pěkně jste to jistili, to by bylo, aby nebylo.
![]()
U mě je to všechno při starém, ms pořád nic, dokonce jsme na to včera hupsli, říkala jsem si, to se ms aspoň rozjede a ono houby. ![]()
Těhu nejsem, takže se mi akorát prodlužuje cyklus, sakryš. ![]()
jj taky si rikam, ze to sakrys uz musi vyjit, jsem delala fakt maximum
a vysel mne na toho 20.9. i ten Jonas.. ![]()
s tim sexem pred MS - sem to delala pred mesicem taky tak.. taky me napadlo, ze se to kvuli tomu musi rozjet, ale pamatuju si, ze to taky nepomohlo .. ![]()
treba ses tehu, jen testik zatim nic neukazuje.. ![]()
aakaficko: Podle toho Jonáše je to u mě těžký, on počítá s měsíčním cyklem, haha. ![]()
Ale je možné, že bych měla ovu fakt později, protože i kdyby se nezadařilo, už by ms měla dávno být, 20 dní nikdo tu druhou fázi nemá. ![]()
tak mne ted vysel uplne bajecne, tak pak budu moct potvrdit, jestli to jsou kecy nebo jestli Jonas funguje.. ![]()
20 dnu druhou fazi? tak to teda je moooc dlouho, to je strasne divny, jeste tak 18 dnu ale to bych rekla jako maximum.. ![]()
aakaficko: Tak to jsem sama zvědavá, jestli to funguje, už abys mohla testovat.
![]()
Ta druhá fáze je právě už opravdu moc, já bych brala jako maximum těch 16 dní, dejme tomu, že ještě těch 18 je v lidských možnostech, ale to jsem už nikde neviděla, že by někdo měl. ![]()
No tím pádem ta teorie o ovu padá, musela být dýl a nebo vůbec. ![]()
Podle bt by přicházelo v úvahu, že jsem 13. a nebo dokonce jen 8. dpo. Oba termíny jsou jakž takž jištěné, tak uvidíme. ![]()
jj budto Jonase potvrdim a nebo nee ![]()
doufam, ze nekeca a bude mit pravdu ![]()
no u tebe je to fakt komplikovany.. ty mas jeden graf dlouhej jako ja 2
no snad uz se brzo neco stane - nejlip pozitivni tehu test ![]()
aakaficko: Jo, to jsi vystihla, já to mám fakt dvojnásob dlouhé, než bych chtěla. Je to hrozná otrava. A k tomu mám i tu ms přizpůsobenou, 14 dní je běžné, spíš dýl. ![]()
Přesto si říkám, že kdyby se zadařilo, budu spokojená i s 60 dny.
Máme to v rodině, já nevím, že zrovna taková věc se dědí. ![]()
Ten Jonáš už mi to neukáže zpětně, ale tak odhadem koukám, že mi předpovídal někdy 10. 9., to by se mi docela hodilo. ![]()
no vidis, treba Jonas nekeca .. ![]()
fakt to mas mega moooc dlouhy, to je uplna otrava.. ![]()
ja mam taky po mame podedeny samy blby veci, teda ne vsechny spatny, ale za nektery clovek fakt doma nepodekuje.. ![]()
aakaficko: No to já i po tátovi. Něco jsem podědila, co by se dalo označit za výhru, ale ty negativní věci to vyváží bohatě. ![]()
Nakonec je fakt, že problémy s dlouhými cykly a výživnou ms, jsou na obou stranách, tak se ani vlastně nemůžu divit. ![]()
Prý je na to lék, těhotenství, jenže jak se k němu dopracovat…
![]()
lek tehotenstvi jo? tak to je dobrej lek, ted jen ve ktere lekarne ho prodavaji?? ze bych si tam taky hned skocila.. ![]()
aakaficko: To si prý musíš namíchat sama doma.
![]()
Moje prababička prý potřebovala tři dávky, aby to pořádně zabralo, ale povedlo se. ![]()
myslim, ze v tom pripade muzu byt v klidu, protoze jsem michala svedomite a poradne ![]()
aakaficko: No to je fakt, přesně ses držela receptu, to bude stačit i na dvojčata.
![]()
dvojcata jo? jako pekny, ale radej bych jen jedno.. prece jen bydlime v byte 43 m2, takze docela malo prostoru.. ale to vis, ze by se to nejak udelalo.. ![]()
aakaficko: Mě s dvojčaty „straší“ už pomalu od dětství, máme je v rodině a nakonec manža taky. ![]()
Ale fakt bych radši taky postupně…
![]()
Já už bych hlavně chtěla být těhu, pořád si představuju jaké to bude, až to budu moct říct rodině a těšit se na to, až ucítím pohyby a všechny ty věci okolo… ![]()