Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
22.9.11 11:04

aakaficko: Ahoj, já mám zatím taky docela hezký den. :-D
Ale ten spánek mohl být o kus delší… :-)
Myslím, že to byla najisto ovu. Test, bolesti, teplota, pěkně jste to jistili, to by bylo, aby nebylo. :dance: :-P
U mě je to všechno při starém, ms pořád nic, dokonce jsme na to včera hupsli, říkala jsem si, to se ms aspoň rozjede a ono houby. :zed:
Těhu nejsem, takže se mi akorát prodlužuje cyklus, sakryš. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 11:14

jj taky si rikam, ze to sakrys uz musi vyjit, jsem delala fakt maximum :mrgreen: a vysel mne na toho 20.9. i ten Jonas.. :think:
s tim sexem pred MS - sem to delala pred mesicem taky tak.. taky me napadlo, ze se to kvuli tomu musi rozjet, ale pamatuju si, ze to taky nepomohlo .. :nevim:
treba ses tehu, jen testik zatim nic neukazuje.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 11:26

aakaficko: Podle toho Jonáše je to u mě těžký, on počítá s měsíčním cyklem, haha. :mrgreen:
Ale je možné, že bych měla ovu fakt později, protože i kdyby se nezadařilo, už by ms měla dávno být, 20 dní nikdo tu druhou fázi nemá. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 11:34

tak mne ted vysel uplne bajecne, tak pak budu moct potvrdit, jestli to jsou kecy nebo jestli Jonas funguje.. :palec:
20 dnu druhou fazi? tak to teda je moooc dlouho, to je strasne divny, jeste tak 18 dnu ale to bych rekla jako maximum.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 11:50

aakaficko: Tak to jsem sama zvědavá, jestli to funguje, už abys mohla testovat. :dance: :-P
Ta druhá fáze je právě už opravdu moc, já bych brala jako maximum těch 16 dní, dejme tomu, že ještě těch 18 je v lidských možnostech, ale to jsem už nikde neviděla, že by někdo měl. :nevim:
No tím pádem ta teorie o ovu padá, musela být dýl a nebo vůbec. :cert:
Podle bt by přicházelo v úvahu, že jsem 13. a nebo dokonce jen 8. dpo. Oba termíny jsou jakž takž jištěné, tak uvidíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 11:58

jj budto Jonase potvrdim a nebo nee :palec:
doufam, ze nekeca a bude mit pravdu :wink:

no u tebe je to fakt komplikovany.. ty mas jeden graf dlouhej jako ja 2 :nevim: no snad uz se brzo neco stane - nejlip pozitivni tehu test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 12:05

aakaficko: Jo, to jsi vystihla, já to mám fakt dvojnásob dlouhé, než bych chtěla. Je to hrozná otrava. A k tomu mám i tu ms přizpůsobenou, 14 dní je běžné, spíš dýl. :-?
Přesto si říkám, že kdyby se zadařilo, budu spokojená i s 60 dny. :-) Máme to v rodině, já nevím, že zrovna taková věc se dědí. :roll:
Ten Jonáš už mi to neukáže zpětně, ale tak odhadem koukám, že mi předpovídal někdy 10. 9., to by se mi docela hodilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 12:07

no vidis, treba Jonas nekeca .. :palec:
fakt to mas mega moooc dlouhy, to je uplna otrava.. :zed:
ja mam taky po mame podedeny samy blby veci, teda ne vsechny spatny, ale za nektery clovek fakt doma nepodekuje.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 12:24

aakaficko: No to já i po tátovi. Něco jsem podědila, co by se dalo označit za výhru, ale ty negativní věci to vyváží bohatě. :-P
Nakonec je fakt, že problémy s dlouhými cykly a výživnou ms, jsou na obou stranách, tak se ani vlastně nemůžu divit. :mrgreen:
Prý je na to lék, těhotenství, jenže jak se k němu dopracovat… :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 12:26

lek tehotenstvi jo? tak to je dobrej lek, ted jen ve ktere lekarne ho prodavaji?? ze bych si tam taky hned skocila.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 12:29

aakaficko: To si prý musíš namíchat sama doma. :mrgreen: :-P
Moje prababička prý potřebovala tři dávky, aby to pořádně zabralo, ale povedlo se. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 12:45

myslim, ze v tom pripade muzu byt v klidu, protoze jsem michala svedomite a poradne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 13:11

aakaficko: No to je fakt, přesně ses držela receptu, to bude stačit i na dvojčata. :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 13:12

dvojcata jo? jako pekny, ale radej bych jen jedno.. prece jen bydlime v byte 43 m2, takze docela malo prostoru.. ale to vis, ze by se to nejak udelalo.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 13:18

aakaficko: Mě s dvojčaty „straší“ už pomalu od dětství, máme je v rodině a nakonec manža taky. :mrgreen:
Ale fakt bych radši taky postupně… :think: :-D
Já už bych hlavně chtěla být těhu, pořád si představuju jaké to bude, až to budu moct říct rodině a těšit se na to, až ucítím pohyby a všechny ty věci okolo… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí