Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
29.9.11 10:30

No právě, hlavně v jiným, nový bude sám o sobě. 8-o :mrgreen:
Taky bych si to už tááák přála. :dance: A měla bych krásný dárek k narozeninám. :-P Škoda že to nejde jako když se říká, že děti se kupujou v hračkářství. Vždycky mi to přišlo hrozně blbý i pro děti, ale jak by to bylo jednoduchý. :pankac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.9.11 10:36

taky budes mit nekdy ted narozeniny?? jj bylo by to fakt krasny, cloveka uz fakt to cekani nebavi.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 11:04

No jo, dokonce kulatý. :mrgreen: Tak to by se ale sakra šiklo. :-P
A už mě to kolikrát taky nebaví, tuhle jsem manžovi říkala, že se na to už vyprdnu, tak koukal jak raněná srna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.9.11 11:09

tak ja kulaty az pristi rok :palec:
presne, taky si rikam, jak se na to uz vyprdnu, ale copak to jde, kdyz je to to nejdulezitejsi v zivote?? :zed: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 11:11

Tak to už by sis mohla nadělit rovnou hotové mimi. :mrgreen:
No nejde to, to je jasný. :-D Ale hlavně mě to pořád ještě baví… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.9.11 11:14

taky me to bavi, ale uz bych radej brala nejakej vysledek snazeni v brisku :-D
jo a jestli ted MS dorazi - jako ze doufam, ze ne, tak prestavam s merenim BT.. snad to vydrzim.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 11:38

Taky uvažuju nad tím, že od příštího cyklu neměřím. A taky je otázka, jestli to vydržím. :think: :-D
Ale zatím mi to moc k ničemu nebylo, jo, vyznačí se mi ovu na grafu, ale co s tím… :roll:
No, uvidím, jestli nebudu zvědavá, co mělo být to špinění, teploty dělaly jako že nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.9.11 11:39

ja to snad vydrzim, jen teda mam doma jeste 2 ovu testy,tak hned jak me bude bolet ten podbrisek, tak si ho udelam, minule byl hned testik pozitivni.. teda jeste vic doufam, ze uz je nebudu potrebovat a naopak pobezim pro vic tehotenskejch.. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 15:26

aakaficko: No to chápu. :-D
Já dnes ráno odolala pokušení dělat si další těhu test. :cert: Stejně se mnou nemluví. :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.9.11 15:44

:cert: hloupej tehu test, nevim o co mu jde..?? proste ty // ukazu a je to ne?? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 15:46

:lol: :lol: Přesně. Já nevim, že ho ty provokace baví. :twisted: Příště ho za to vyhodím do odpadkovýho koše, žádnej extra koš na záchodě. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.9.11 16:24

to vis ze jo, ho hod normalne na zimu ven z okna, jen at dostane na prdel a nekdo na nej slapne.. :cert: :mrgreen:
zadny special zachazeni, kdyz on je osklivej, tak my budeme taky.. az bude pozitivni, tak bude focenej, lezet hezky v teple v supliku a to bude jina :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 16:55

:lol: Správně, jen ať ukáže dvě čárky a co v šuplíku, přímo na výsluní bude. :mrgreen:
A bude ho obdivovat celá rodina a nechám si ho napořád. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.9.11 16:57

:palec: tak to mame uplne stejnej nazor.. tak neni ten papirek pitomej, tohle vi a stejne // neukaze?? to proste musi bejt uplne pitomej.. doufam, ze brzo zmoudri a bude ukazovat // jako na bezicim pasu.. :-D :wink:
tak ja za chvili bezim z prace, zitra zase pisnu, tak papa a pekny odpoledne :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 16:58

:mrgreen: Pitomej je, protože já budu určitě vytrvalejší. :cert: :mrgreen:
Tak páá, taky si užij odpoledne, tady je krásně, vidím to na večeři u grilu. :dance: Ahoj zítra. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí