Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja taky nehodlam cekat do prosince.. ale kdyz uz tak maximalne.. ja si to chtela nadelit k narozeninam a to uz fakt nevyjde..
![]()
takze uz mas vysledky a negativni jo? skoda..
a jak ted, kdyzs nemela MS?? ![]()
Já sama nevím. Počítala jsem to špinění jako ms, možná prostě nebyla ovu a nenarostla sliznice, to už mi zpětně stejně nikdo neřekne. ![]()
Za týden jdu k doktorce, tak jí to řeknu a uvidím, co ona na to, ale nechci žádné vyvolávačky a podobně. ![]()
tak to sem fakt zvedava, jestli to nedostanes nebo co ti povi u te doktorky.. ![]()
To já taky.
Ale nějak pociťuju, že by to mohlo jít spíš na ovu než na ms.
No, to se dozvím, dřív nebo později. ![]()
jj uvidis, snad to bude o.k. a hlavne uz se neco stane
zadnej 60 denni grafik uz fakt nezacinej.. ![]()
Provedu!
No, už jsem 21. DC, když jsem to tak rozdělila, to by bylo na ovu do toho týdne nejvyšší čas.
![]()
takze jeste ovulaci max do soboty at uz tam vidim tu cervenou caru!! ![]()
teda sem to dostala a asi i za ten minulej mesic jak sem to mela jen jeden den.. boli me bricho jako prase.. ![]()
Budu se snažit, ale nic neslibuju. ![]()
No, toho se taky děsím, jak to asi bude příště.
To se z toho zjevím a polezu po zdi. ![]()
no jako ja uz se vidim v posteli, a to budu jeste 2 hod v praci, pak musim na nakup, pak uklidit a neco uvarit.. no proste hnus.. ![]()
Jo, to si dovedu představit, jak je to votravný až na půdu. ![]()
Už abys měla aspoň po ms.
Pak už je to hned lepší vyhlídka. Ještě že tu ms nemíváš dlouho…
no minule asi 2 dny
ale myslim,ze ted to bude spis tak 5 dnu.. ale ten dnesni prvni den je nejakej silnej.. ![]()
Ty jo, dokud je to jednociferné číslo, je to pro mě jako sen. ![]()
Je fakt, že poslední ms se mi táhla dlouho, byla slabá a taková nanicovatá, radši bych to taky srazila do pár dnů a přetrpěla to.
![]()
urcite to ja taky, radej treba silnejsi 4 dny nez nanicovatejch 8
![]()