Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
13.10.11 10:11

A copak že to budeš slavit..? :-)
No, normálně je u mě tak 14 dní silné ms. :roll: Ale třeba už se to umoudřilo, hlavně aby byla pěkná ovu a klaplo to. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.10.11 10:46

hele jeste opozdene ty moje narozky a taky narozeninky pritelova strejdy - sme od sebe 1 den, tak to delame vetsinou dohromady.. takova family oslava :mrgreen: ale pokud bude pekne, tak se fakt tesim..
jj verim, ze se MS umoudrila a hotovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.10.11 11:38

Tak ty jsi měla taky narozky, no v tom případě přeju hlavně pevné zdraví, hodného chlapa a velkou plodnost. :mrgreen: :-P
Dneska jsem začala pít ovocné a zeleninové šťávy, místo chemie, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.10.11 11:40

jeeee dekuju, no hodnyho chlapa mam, zdravi myslim taky v poho, tak ted jen at sme plodny a poradne.. to si preju pro nas obe dve :mrgreen: klidne beru i opozdenej darecek miminko :palec:
hmm chemie - zrovna si davam v praci polivku z pytliku, zadna kvalitka, ale tahle rajcatova je dobra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.10.11 11:51

:mrgreen: No to máš fuk, já zase včera jedla k večeři hambáč od mekáče. Ono se to s tím zdravým jídlem zase nesmí přehánět. :-P
Spíš se těším, že bych mohla doplnit vitamíny a necítila se věčně tak unavená. :cert:
Opožděný dáreček bych taky brala a nebo i hodně dopředu vánoční… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.10.11 11:52

jj a nebo dopredu vanocni, nebo max presne vanocni.. :dance: pak uz by to bylo za moooc dlouho a to neeee :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.10.11 12:03

Já už si to představuju tak pod ten stromeček, že bych to řekla příbuzenstvu. :dance:
Bylo by to pěkný, fakt originální dáreček. :mrgreen: Ale klidně bych to brala i dřív, třeba ke dni vzniku Československa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.10.11 12:04

:mrgreen: super napad, taky sem si rikala, ze by to slo rict jako darek k vanocum.. dokonce jak sem si minulej mesic myslela, ze jsem tehule tak sem mela v jednom grafu, ze 22.12. bysme uz vedeli, jestli je to kluk nebo holka :palec:
no tak nic no, nebudeme rikat pohlavi, staci, ze rekneme, ze cekame a hotovo :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.10.11 12:12

Právě, mně už by taky stačilo mít to potvrzené. :dance: Vlastně bych byla ráda i za dvě čárky na testu, ale žádné duchy, těch už bylo a nic z toho. :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.10.11 12:14

tak to ja jeste nemela ani ducha, vzdycky uplne bilo.. nebo sem na duchy slepa.. :think:
teda ted mne psala kamoska, ze byvala spoluzacka cekala 2. mimco a sla na interupci, ze by to nezvladala se 2 detma.. chapes, ze my se tady snazime jak volove a ona si to necha vzit?? :cert: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.10.11 12:21

Jo, to je normálka. Kdo by chtěl tak nemůže a kdo nechce, ten má na to největší štěstí. :cert:
Já vidím v okolí zase jen holky, které čekaly třeba i do pětatřiceti a pak otěhotněly okamžitě, přitom kuřačky, žádná životospráva, samý alkohol a úplně na to kašlaly. :nevim:
V celém příbuzenstvu a po známých jsem jediná, kdo pořád jen čeká a čeká… :-?
Ty duchy jsem měla na testech best-2, pak ještě na jedněch, ale už nevím název, tam to bylo pravidlo. A na mamatestu dvakrát taky. :cert: Takže už beru jen pořádnou čárku. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.10.11 12:29

jj je to proste nespravedlivy a hotovo.. ale my se dockame taky a o to vetsi bude radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.10.11 13:58

To jsi vystihla. :pankac: Jakou my budeme mít radost, to si žádná z těch holek, co jdou na potrat a nebo si tímhle neprojdou, ani nedokážou představit. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.10.11 14:00

presne tak, otehotnet hned prvni mesic, tak koukam jako puk a ani bych se poradne neradovala.. ted jak uvidim // tak se snad pose.. :mrgreen:
vim jak happy sem byla jen po // na ovu testu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.10.11 14:23

:mrgreen: No asi tak. Ale myslím, že já se budu radovat chvíli a pak se spíš bát, aby všechno bylo v pořádku, ono to bude začarovaný kruh. :-D
Ale už s potomkem a o to jde. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital