Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A copak že to budeš slavit..? ![]()
No, normálně je u mě tak 14 dní silné ms.
Ale třeba už se to umoudřilo, hlavně aby byla pěkná ovu a klaplo to. ![]()
hele jeste opozdene ty moje narozky a taky narozeninky pritelova strejdy - sme od sebe 1 den, tak to delame vetsinou dohromady.. takova family oslava
ale pokud bude pekne, tak se fakt tesim..
jj verim, ze se MS umoudrila a hotovo ![]()
Tak ty jsi měla taky narozky, no v tom případě přeju hlavně pevné zdraví, hodného chlapa a velkou plodnost.
![]()
Dneska jsem začala pít ovocné a zeleninové šťávy, místo chemie, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá. ![]()
jeeee dekuju, no hodnyho chlapa mam, zdravi myslim taky v poho, tak ted jen at sme plodny a poradne.. to si preju pro nas obe dve
klidne beru i opozdenej darecek miminko ![]()
hmm chemie - zrovna si davam v praci polivku z pytliku, zadna kvalitka, ale tahle rajcatova je dobra ![]()
No to máš fuk, já zase včera jedla k večeři hambáč od mekáče. Ono se to s tím zdravým jídlem zase nesmí přehánět. ![]()
Spíš se těším, že bych mohla doplnit vitamíny a necítila se věčně tak unavená. ![]()
Opožděný dáreček bych taky brala a nebo i hodně dopředu vánoční… ![]()
jj a nebo dopredu vanocni, nebo max presne vanocni..
pak uz by to bylo za moooc dlouho a to neeee ![]()
Já už si to představuju tak pod ten stromeček, že bych to řekla příbuzenstvu. ![]()
Bylo by to pěkný, fakt originální dáreček.
Ale klidně bych to brala i dřív, třeba ke dni vzniku Československa. ![]()
super napad, taky sem si rikala, ze by to slo rict jako darek k vanocum.. dokonce jak sem si minulej mesic myslela, ze jsem tehule tak sem mela v jednom grafu, ze 22.12. bysme uz vedeli, jestli je to kluk nebo holka ![]()
no tak nic no, nebudeme rikat pohlavi, staci, ze rekneme, ze cekame a hotovo
![]()
Právě, mně už by taky stačilo mít to potvrzené.
Vlastně bych byla ráda i za dvě čárky na testu, ale žádné duchy, těch už bylo a nic z toho.
![]()
tak to ja jeste nemela ani ducha, vzdycky uplne bilo.. nebo sem na duchy slepa.. ![]()
teda ted mne psala kamoska, ze byvala spoluzacka cekala 2. mimco a sla na interupci, ze by to nezvladala se 2 detma.. chapes, ze my se tady snazime jak volove a ona si to necha vzit??
![]()
Jo, to je normálka. Kdo by chtěl tak nemůže a kdo nechce, ten má na to největší štěstí. ![]()
Já vidím v okolí zase jen holky, které čekaly třeba i do pětatřiceti a pak otěhotněly okamžitě, přitom kuřačky, žádná životospráva, samý alkohol a úplně na to kašlaly. ![]()
V celém příbuzenstvu a po známých jsem jediná, kdo pořád jen čeká a čeká… ![]()
Ty duchy jsem měla na testech best-2, pak ještě na jedněch, ale už nevím název, tam to bylo pravidlo. A na mamatestu dvakrát taky.
Takže už beru jen pořádnou čárku. ![]()
jj je to proste nespravedlivy a hotovo.. ale my se dockame taky a o to vetsi bude radost ![]()
To jsi vystihla.
Jakou my budeme mít radost, to si žádná z těch holek, co jdou na potrat a nebo si tímhle neprojdou, ani nedokážou představit. ![]()
presne tak, otehotnet hned prvni mesic, tak koukam jako puk a ani bych se poradne neradovala.. ted jak uvidim // tak se snad pose.. ![]()
vim jak happy sem byla jen po // na ovu testu ![]()
No asi tak. Ale myslím, že já se budu radovat chvíli a pak se spíš bát, aby všechno bylo v pořádku, ono to bude začarovaný kruh. ![]()
Ale už s potomkem a o to jde. ![]()