Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
14.10.11 13:23

No tak pro jistotu, žejo. :mrgreen: To my to jistíme celý měsíc. :-P
A jsem fakt ráda, že jsem se vykašlala na ovu testy. Ještě musím seknout s tou teplotou. :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.10.11 13:29

ja se rozhodla, ze si zmerim teplotu zitra rano, pak v utery a pak v patek a podle toho uvidim..v patek uz by meli byt teploty kolem 37 tak snad to tak bude.. ale jinak bez mereni je to fakt paraaaaaaada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.10.11 16:34

No já zatím měřím, nedá mi to. :-D
Ale stejně se podle toho nemůžu dvakrát řídit, moc mi to nefunguje. :mrgreen:
No, já si jdu dát s manžou pozdní oběd, tak se měj moc krásně, užij si víkend i oslavu a papa zase někdy, nejdýl v pondělí. :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
17.10.11 12:04

ahoj,
tak co jakej si mela vikend?
ja uplne paradni, pocasi fakt krasa - u kamosky na chate bylo venku na slunicku 29 stupnu, takze sem byla pekne v krataskach, grilovali sme, hrali hry, no proste pohoda..
vcera sem dojela, malinko pouklizela, uvarila pak sme se s pritelem pomazlili :hug: a ted uz je pondeli a zase sedim v praci.. :cert:
dnes mam pritele v praci, ale zitra by mela prijit asi ovulace, tak bude snazeni o 106 :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.10.11 13:22

Ahoj :kytka: , tak to jsi si víkend užila, já taky, ale moc venku jsem nebyla, hodně jsem dospávala a manža se rád přidal. :mrgreen:
No a včera jsme se nějak chytli, hned u snídaně jsme se pohádali a asi i díky tomu se mi ms spustila přímo brutálně. :-?
Ale zase to třeba budu mít rychleji z krku. :-)
No a ty už budeš mít konečně ovu, to je super, si vem, že třeba za dva týdny už by mohly být dvě krásný dálnice na testu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
17.10.11 13:29

nooo kez bys mela pravdu a opravdu za 14 dnu uz by byly poradny dalnice. :dance:
to je mozny, ze jak se ti to spustilo poradne tak to rychlej odejde a pak uz jedes ten viteznej graf :palec: vlastne jak ti skonci MS tak jdes na tu gyndu co?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.10.11 14:19

:dance: Už aby to bylo, jen ta šance se snažit. Jo, jo, jen co mi to skončí, mám se objednat. Jsem ráda, že neřekli, že mám přijít za týden nebo 14 dní, to by se mi ms určitě protáhla, už jen schválně proto. :cert: :-D
Před chvílí se mi tak pekelně rozbolela hlava, asi se půjdu ven nadechnout čerstvého vzduchu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
17.10.11 14:23

tak to me hlava neboli, ale usinam v praci, neni co delat, ja si dala druhy kafe a stejne sem uplne mrtva.. pritel je v praci, mam uvareno, tak dojdu domu, umeju nadobi co tam je a skocim do postele a vylezu az zase zitra rano :pankac:
a zitra teda roztocim to snazeni o miminko :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.10.11 16:21

:-D Tak to máš ale taky dobré, prostě dneska je velká příprava na těhotnění. :mrgreen:
Já se trochu vyvětrala, manža už přijede, tak se těším, taky si dáme kafe a budeme vegetit. :-)
Už se tu asi neukážu, než půjdeš domů, tak přeju fajn večer a zítra pá… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
17.10.11 16:22

taky krasny vecer a zitra papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.10.11 15:05

Ahoj, tak jak ti vyšlo spaní a příprava na snažení..? :wink:
Mně se ms už zabržďuje, tak snad už bude brzy po. :dance:
A venku tu máme nádherný teplo, až přemýšlím ještě o nějaké rychlé grilovačce. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
18.10.11 15:11

ahoj,
no vcera sem byla sama, tak sem dosla jen domu, padla do postele a usnula, ale dnes musim priteli koupit energy drinky, uvarit, pak se na nej vrhnout :hug: a pak teprve usnout, takze to bude narocenjsi, ale tesim se silene moc.. jako na ovulaci se necitim, ten podbrisek neboli vubec, ale mam 2 testiky tak jeden vyzkousim a uvidim co na nem bude.. ale dnesni a zitrejsi milovani bude tak i tak - test x netest :palec:
tak to je moc dobre, ze MS asi konci, tak to pak rozjedes ten nejdulezitejsi grafik..
jj venku je krasne a ja umiram v praci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.10.11 15:27

No právě, že jsi byla sama, to je dobrá příležitost se vyspat, odpočinout a natěšit se. :mrgreen:
Už ti to uteče, hodinka a půl a hurá pryč. :palec: :wink:
Já se zase moc těším, až přijede manžel, i když dneska má v plánu ještě zajet k jeho mami, ale odpolední kávičku stihneme. :dance: A venku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
18.10.11 15:29

jj dejte si kavicku venku to je dobrej napad.. hele pisu a najednou maly pichnuti na levy strane.. tak treba fakt bude ovu jak dojdu domu, ty jo to bych to mela fakt snad na minutu.. minulej mesic me to zacalo bolet nekdy kolem 16 hod 14 dc a ted jsem 14 dc a je 15.29 hod :mrgreen: :mrgreen: no sem zvedava, co ten test udela, taky sem ted pila ten kontryhel, tak nevim, co ten udela s cyklem.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.10.11 15:34

:mrgreen: No ty jo, to by bylo fakt hodně přesný. Být tebou, tak se ale nijak nestresuju, nesleduju, hlavně i kdyby test nebyl úplně pozitivní, věř tomu, že to je ta nejlepší ovu za celý rok a hurá na to. :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí