Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
o.k. tak koukat az kdyztak pristi tyden ![]()
je supeeeeeeeer, ze je v patek volno, to mam faaakt radost velikanskou
![]()
Týýýjo, no joooo, já na to úplně zapomněla, no to je supéééér!!
![]()
To se ty čtyři dny přežijou.
Jé, to mám radost.
jj je to uplna parada ![]()
takhle 4 pracovni a 3 dny volna, to by melo byt porad
![]()
Holky, promiňte, že vám tady lezu, ale potřebuji poradit.
Testuji pár dní ovul.testy, ale jak jsem pochopila, tak by tam měly být dvě čárky a až ta jedna bude stejně silná nebo silnější, tak je ta správná doba…jenže já mám pořád na testech jen jednu čárku tu kontrolní. Tak jsem z toho vedle. Díky za radu. ![]()
ahoj, nerusis, to je v poradku, ano na ovu testu by mely byt // a ta testovaci by mela byt stejne silna nebo silnejsi nez kontrolni.
kolik dni mas cyklus a kolikaty den ses ted?? - netestujes moc brzo nebo uz pozde?
Díky,
testuji pár dnů a začala jsem dříve, poslední cyklus jsem měla 36 dní, jinak jsem měla po revizi.
Takže zpočátku tam ani ty dvě být nemusí? A až s blížící se ovulí se tam pomalu objevuje?
ano kolem ovulace by se ti mela zacit ukazovat ta testovaci carka a az budes u ovulace tak bude silna nebo silnejsi.. ![]()
ja mam pozitivni ovu test v den ovulace i kdyz se rika, ze ma byt nejak 24 hod pred ![]()
tak hodne stesti, urcite tam budou ty // brzo videt
Mahja: Ahoj, já jen doplním, že ta druhá čárka se může objevit docela rychle, někdo má ten nástup rychlejší, některé holky musí testovat i dvakrát denně, aby chytily tu druhou čárku stejně silnou. ![]()
Takže bych jistila každou silnější. ![]()
aakaficko: No s těmi dny volna naprosto souhlasím, bylo by to pěkný, jenže v tomhle státě hrozí spíš šest pracovních. ![]()
no ty blaho 6 pracovnich jo jako kdysi?? to bych se asi zblaznila, no hnus takovahle predstava
![]()
radej, hezky jeste budeme chvili pracovat a pak huraaa na materskou
![]()
Ty jo, to by bylo fakt peklo.
Radši se budeme soustředit zase jen na těhotnění. ![]()
Těším se na ten prodloužený víkend, to bude jen jištění a snažení.
![]()
no tak to my nebudeme mit ani jisteni ani snazeni, ale spis jen milovani kdy se nam bude chtit - takze taky supeeeeeeeeeeer
![]()
a davaji hezky pohadky myslim, takze to vidim na peknou pohodicku v postylce - to ja mooc rada
![]()
Tak to my se budem snažit a jistit, ale protože se nám bude chtít a pro radost.
Mimi by bylo bonus. Nám se chce pořád, jen někdy není příležitost. ![]()
Jestli bude takové spací počasí, tak se budeme taky povalovat. Pokud teda manža nedostane nějaký záchvat pracovitosti. ![]()
tak pritel ted jede z jedne prace do druhe, takze uz je uplne mrtvej, takze verim, ze v patek z postele nebude chtit vylejzat a to se mne moooc libi
![]()