Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
24.10.11 11:24

o.k. tak koukat az kdyztak pristi tyden :palec:
je supeeeeeeeer, ze je v patek volno, to mam faaakt radost velikanskou :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.10.11 11:32

Týýýjo, no joooo, já na to úplně zapomněla, no to je supéééér!! :dance: :-P
To se ty čtyři dny přežijou. :mrgreen: Jé, to mám radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.10.11 11:35

:dance: :dance: jj je to uplna parada :palec:
takhle 4 pracovni a 3 dny volna, to by melo byt porad :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
24.10.11 11:37

Holky, promiňte, že vám tady lezu, ale potřebuji poradit.
Testuji pár dní ovul.testy, ale jak jsem pochopila, tak by tam měly být dvě čárky a až ta jedna bude stejně silná nebo silnější, tak je ta správná doba…jenže já mám pořád na testech jen jednu čárku tu kontrolní. Tak jsem z toho vedle. Díky za radu. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.10.11 11:39

ahoj, nerusis, to je v poradku, ano na ovu testu by mely byt // a ta testovaci by mela byt stejne silna nebo silnejsi nez kontrolni.
kolik dni mas cyklus a kolikaty den ses ted?? - netestujes moc brzo nebo uz pozde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
24.10.11 11:43

Díky,
testuji pár dnů a začala jsem dříve, poslední cyklus jsem měla 36 dní, jinak jsem měla po revizi.
Takže zpočátku tam ani ty dvě být nemusí? A až s blížící se ovulí se tam pomalu objevuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.10.11 11:45

ano kolem ovulace by se ti mela zacit ukazovat ta testovaci carka a az budes u ovulace tak bude silna nebo silnejsi.. :palec:
ja mam pozitivni ovu test v den ovulace i kdyz se rika, ze ma byt nejak 24 hod pred :wink:
tak hodne stesti, urcite tam budou ty // brzo videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
24.10.11 11:46

Aha, tak moc děkuji! Snad to neprošvihnu :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.10.11 11:49

urcite neprosvihnes, uvidis, ze carka bude silit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.10.11 12:35

Mahja: Ahoj, já jen doplním, že ta druhá čárka se může objevit docela rychle, někdo má ten nástup rychlejší, některé holky musí testovat i dvakrát denně, aby chytily tu druhou čárku stejně silnou. :-)
Takže bych jistila každou silnější. :wink:
aakaficko: No s těmi dny volna naprosto souhlasím, bylo by to pěkný, jenže v tomhle státě hrozí spíš šest pracovních. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.10.11 12:38

no ty blaho 6 pracovnich jo jako kdysi?? to bych se asi zblaznila, no hnus takovahle predstava :poblion: :cert: :zed:
radej, hezky jeste budeme chvili pracovat a pak huraaa na materskou :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.10.11 12:44

:mrgreen: Ty jo, to by bylo fakt peklo.
Radši se budeme soustředit zase jen na těhotnění. :dance:
Těším se na ten prodloužený víkend, to bude jen jištění a snažení. :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.10.11 12:49

no tak to my nebudeme mit ani jisteni ani snazeni, ale spis jen milovani kdy se nam bude chtit - takze taky supeeeeeeeeeeer :palec: :dance:
a davaji hezky pohadky myslim, takze to vidim na peknou pohodicku v postylce - to ja mooc rada :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.10.11 12:55

Tak to my se budem snažit a jistit, ale protože se nám bude chtít a pro radost. :mrgreen: Mimi by bylo bonus. Nám se chce pořád, jen někdy není příležitost. :-)
Jestli bude takové spací počasí, tak se budeme taky povalovat. Pokud teda manža nedostane nějaký záchvat pracovitosti. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.10.11 12:57

tak pritel ted jede z jedne prace do druhe, takze uz je uplne mrtvej, takze verim, ze v patek z postele nebude chtit vylejzat a to se mne moooc libi :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí