Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
24.10.11 20:59

To jo, ale každá je jiná. :wink:
My už se snažíme taky přes rok a nic, jiné holky zase potrácí, ale některým to jde jedna radost, jen se otřou o trenky a už jsou těhu. :-P
Ale ty asi nemají moc potřebu a ani čas diskutovat na emiminu. :-D
Třeba už tě dělí od dvou čárek jen pár hodin. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 21:01

Dám vám vědět jak to dopadlo jestli MS přišla nebo ne. Hodně štěstí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4840
24.10.11 21:04

Tobě taky, určitě vědět dej, jsem zvědavá. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.10.11 13:09

ahoj,
teda dnes sem mela mega mooc prace, tak sem ani nestihla napsat :cert:
jak je, co MS uz konecne skoncila a mate s manzilkem klid?? :palec:
ja se zitra chystam jen tak zmerit, ale je mne jasny ze to bude neco kolem 36.9, takze stejne budu vedet prdlajs :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 13:10

Tak jsem těhotná . Dneska jsem 11DPO a čárky jsou stejně silné. Tak trochu je to šok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11245
25.10.11 13:12

ahoj,
teda 11 dpo a uz takhle krasny carecky - hod sem fotku :palec:
hroooooooozne moc gratuluju, doufam, zes nam prinesla do diskuze stesti a ted budeme rychle s veverkou obe tehulky :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 13:31

+Moc ráda bycvh vám přinesla štěstí. Taky se divim že to už ukázalo je to brzo ja čekala nanejveš ducha a nebo nic. Ale ty ovu testy vážně ukazujou těhu to je fakt. Foto hodim obě i ovu testy i těhu testy ale až manža přijde z práce ,má foták v kanclu.

• Citovat
  • Upravit
11245
25.10.11 13:33

tak jo, uz se tesim a jeste jednou gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.10.11 14:35

aakaficko: Už je docela klid, ale ms se pořád ještě nehodlá úplně vzdát a sem tam se objeví, ale už to má spočítaný. :cert: :mrgreen:
Anonymní: No to je mi novina! :-P Moc a moc gratuluju :kytka: a prskni nám sem i těhu bacily, chceme se nakazit. :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.10.11 14:37

tak to je dobre, ze uz konci, do volnyho patku uz nebudu vubec :-) jj souhlas, to jsou presne ty bacily co potrebujeme.. u mne nic, zadny tehu priznaky, dnes mne neboli nic, jen mam porad ten kremovej hlen, jinak nic.. :nevim: prsa citlivejsi mam jen na dotek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.10.11 14:44

aakaficko: No já psala zrovna včera v jedné diskusi, že hodně případů bylo zrovna jediný cyklus bez příznaků. :pankac: Navíc to je ještě brzičko, dej mimi čas, pak ti ty příznaky vynahradí. :mrgreen:
Třeba už budeš další na řadě s dvěma čárkama a to už se dočkáš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.10.11 14:46

myslim, ze uz by bylo na case aby ty // na tehu testu byly - u me i u tebe :palec: :-)
fakt mne ted neni vuubec nic, i kdyz se jako pozoruju, ale zatim je asi brzo, tak uvidime co bude dal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.10.11 15:30

Nepozoruuuj. :mrgreen:
Stejně už je to rozhodnutý, buď tam je nebo není, čím víc budeš v klídku, tím líp. :dance:
Už jen dva dny v práci, pak dlouhej víkend a budeš moct testovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.10.11 15:33

jj to zni moc pekne uz jen 2 dny v praci a pak leharo 3 dny :dance: :pankac:
akorat jsem zjistila, ze prijede segra se synovcem, takze musim pro ne vymyslet nejakej plan, takze v sobotu se moc odpocivat nebude.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.10.11 15:41

No to je smůla. Ale pořád ještě zbývají dva dny a i nějaký program je lepší než sedět v práci. :wink:
My určitě taky budeme mít nějaké nečekané plány, teď to vidíme jako tři dny volna a nakonec budeme rádi, když zbyde jeden. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí