Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jo, ale každá je jiná. ![]()
My už se snažíme taky přes rok a nic, jiné holky zase potrácí, ale některým to jde jedna radost, jen se otřou o trenky a už jsou těhu. ![]()
Ale ty asi nemají moc potřebu a ani čas diskutovat na emiminu. ![]()
Třeba už tě dělí od dvou čárek jen pár hodin. ![]()
Dám vám vědět jak to dopadlo jestli MS přišla nebo ne. Hodně štěstí ![]()
ahoj,
teda dnes sem mela mega mooc prace, tak sem ani nestihla napsat ![]()
jak je, co MS uz konecne skoncila a mate s manzilkem klid?? ![]()
ja se zitra chystam jen tak zmerit, ale je mne jasny ze to bude neco kolem 36.9, takze stejne budu vedet prdlajs ![]()
Tak jsem těhotná . Dneska jsem 11DPO a čárky jsou stejně silné. Tak trochu je to šok ![]()
ahoj,
teda 11 dpo a uz takhle krasny carecky - hod sem fotku ![]()
hroooooooozne moc gratuluju, doufam, zes nam prinesla do diskuze stesti a ted budeme rychle s veverkou obe tehulky
![]()
+Moc ráda bycvh vám přinesla štěstí. Taky se divim že to už ukázalo je to brzo ja čekala nanejveš ducha a nebo nic. Ale ty ovu testy vážně ukazujou těhu to je fakt. Foto hodim obě i ovu testy i těhu testy ale až manža přijde z práce ,má foták v kanclu.
aakaficko: Už je docela klid, ale ms se pořád ještě nehodlá úplně vzdát a sem tam se objeví, ale už to má spočítaný.
![]()
Anonymní: No to je mi novina!
Moc a moc gratuluju
a prskni nám sem i těhu bacily, chceme se nakazit.
![]()
tak to je dobre, ze uz konci, do volnyho patku uz nebudu vubec
jj souhlas, to jsou presne ty bacily co potrebujeme.. u mne nic, zadny tehu priznaky, dnes mne neboli nic, jen mam porad ten kremovej hlen, jinak nic..
prsa citlivejsi mam jen na dotek ![]()
aakaficko: No já psala zrovna včera v jedné diskusi, že hodně případů bylo zrovna jediný cyklus bez příznaků.
Navíc to je ještě brzičko, dej mimi čas, pak ti ty příznaky vynahradí. ![]()
Třeba už budeš další na řadě s dvěma čárkama a to už se dočkáš… ![]()
myslim, ze uz by bylo na case aby ty // na tehu testu byly - u me i u tebe
![]()
fakt mne ted neni vuubec nic, i kdyz se jako pozoruju, ale zatim je asi brzo, tak uvidime co bude dal ![]()
Nepozoruuuj. ![]()
Stejně už je to rozhodnutý, buď tam je nebo není, čím víc budeš v klídku, tím líp. ![]()
Už jen dva dny v práci, pak dlouhej víkend a budeš moct testovat. ![]()
jj to zni moc pekne uz jen 2 dny v praci a pak leharo 3 dny
![]()
akorat jsem zjistila, ze prijede segra se synovcem, takze musim pro ne vymyslet nejakej plan, takze v sobotu se moc odpocivat nebude.. ![]()
No to je smůla. Ale pořád ještě zbývají dva dny a i nějaký program je lepší než sedět v práci. ![]()
My určitě taky budeme mít nějaké nečekané plány, teď to vidíme jako tři dny volna a nakonec budeme rádi, když zbyde jeden. ![]()