Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
1.11.11 11:44

ja to mam poprve, jinak porad bilo.. ja jsem 12 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 11:46
aakaficko píše:
jj mit mamatest tak sem v klidu, pokud ho budou mit, tak beru rovnou 2 balicky, at mam 4 testy :palec:
ted vim zatim prd.. jo o tom best sem slysela, ze je blbej.. no nic, holt budeme asi vedet az zitra co a jak.. :zed:
tak to je fain, ze kontryhel zabira, ja ho ted vlastne pila taky :pankac:

No třeba to zase bude mít dobré účinky na druhou čárku, to čekání. :-D
A zítra na mamatestu bude pěkná druhá čára a už žádné pochybnosti nebudou. :dance:
Ten kontryhel je fakt fajn věc. :pankac: Jak jsi ho pila? Já si dělám jeden hrneček denně, není to málo?

Mahja píše:
holky, a za jak dlouho po ovulce, nebo teda po početí se vam objevuje dušík?
:mrgreen: Hehe, tak to bych taky ráda věděla. Já měla duchy pořád a nic to nebylo (potvrzeno z krve). A na pořádném testu se mi dušík ještě snad neudělal. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
1.11.11 11:47
1veverka píše:
Ahoj holky,
aakaficko: Teda já tam čárku vidím krásnou. :dance: :-P
Ale test neznám, tak ještě neplaším. :mrgreen: Být to na mamatestu, je to fakt jiné. :think: No, člověk se bojí zklamání. Budeš kupovat ještě ten mamatest nebo máš víc těchhle?
Strašně moc ale držím palce, ať je to pravda. :srdce:
Teplota taky vypadá dobře. :pankac:
Ale aby jsme to nezakřikly, zatím budeme dělat, že se nic neděje. :-)
Jo a ještě, to je focené jak dlouho po namočení?Mahja: :mrgreen: Já myslela, že to jsi se zapojila schválně. Já „jedu“ asi ve čtyřech různých pravidelně a pak se vyskytuju leckde. :lol:

No, já viděla v té diskusi tvůj nick, tak jsem si myslela, že jsem správně :-) Trošku v tom mám chaos. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 11:48

hele ja pila od 1 dne ms do ovulace 2 hrnecky denne. takze klidne pij taky 2 hrnecky - rano a vecer :palec:
uz sem nasla holku co ma tenhle test pozitivni, uplne krasne - ta ma uplny dalnice, tak sem zvedava, jestli napise kdy to natestovala :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
1.11.11 11:51
1veverka píše:
aakaficko píše:
jj mit mamatest tak sem v klidu, pokud ho budou mit, tak beru rovnou 2 balicky, at mam 4 testy :palec:
ted vim zatim prd.. jo o tom best sem slysela, ze je blbej.. no nic, holt budeme asi vedet az zitra co a jak.. :zed:
tak to je fain, ze kontryhel zabira, ja ho ted vlastne pila taky :pankac:

No třeba to zase bude mít dobré účinky na druhou čárku, to čekání. :-D
A zítra na mamatestu bude pěkná druhá čára a už žádné pochybnosti nebudou. :dance:
Ten kontryhel je fakt fajn věc. :pankac: Jak jsi ho pila? Já si dělám jeden hrneček denně, není to málo?

Mahja píše:
holky, a za jak dlouho po ovulce, nebo teda po početí se vam objevuje dušík?
:mrgreen: Hehe, tak to bych taky ráda věděla. Já měla duchy pořád a nic to nebylo (potvrzeno z krve). A na pořádném testu se mi dušík ještě snad neudělal. :cert:

Tak já na tom svém sáčku s kontryhelovou natí mám 2-3 šálky denně. Pila jsem pravidelně ráno v polednde, večer. A asi mi to trochu pomohlo, protože jsem minulý cyklus měla 36 dní. Teď pokud to ovulace byla, tak byla 15-tý den cyklu, tak snad MS dostanu o něco dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 12:06

Tak to máte holky nějaký „pitný“ čaje, na to mém je právě jen jednou denně. :-) Ale budu pít ty dva hrnečky, tím nic nezkazím. :pankac:

aakaficko: To je dobře, že jsi našla někoho, kdo ty testy už používal. :wink:
Tím víc nadějně to vypadá. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 12:07

to jo, ta holka ma dalnice uplny, ale neni mne schopna napsat, kdy testovala - kterej den po ovu.. nebo neco kolem toho testu :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 12:17

To je jedno, ty si to beztak potvrdíš tím mamatestem, každopádně už s tím testem byl někdo spokojený a není to žádné jenom lákadlo na peníze. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 12:20

tak ta holcina ma dalnice jako prase ale je uz asi 17 dpo, to ja teprve 12 dpo, tak snad mne to bude taky silit a budu mit obr dalnice..
a ty ted jedes viteznej graf s kontryhelem :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 12:36

:mrgreen: No vidíš, to je ještě čas. :pankac:
Hlavně aby ty čárky sílily a už jsi mohla pořádně jásat, že jsi těhule. :dance:
Mně by taky stačily dvě čárky 17. dpo, i slabé, hlavně pravé. :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 12:37

ja doufam, ze budou silit, ted me zacina pobolivat bricho, tak snad to nebude Ms a carky nezmizi rychlej nez co sem je nasla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 12:39

Břicho může pobolívat víc než před ms, to už mám vyčtené. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
1.11.11 12:40

Tak já mám asi 5tý den po ovu, kde se hrabu na vás. Trochu mě sem tam píchne v břichu a prsa taky bolí, snad to není můj výmysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 12:41

jj taky to mam vycteny,tak se zatim nenervuju a doufam, ze s teplotou 37.1 nic dnes nehrozi.. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 14:00

Nikdo nebude s ničím nervovat, stresovat ani plašit. :cert: :mrgreen: :-P
U mně to vypadá koooonečně na konec ms, zrovna jsem vypila kontryhel a večer dám další. :pankac:
A už se těším na snažení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital