Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aakaficko píše:
jj mit mamatest tak sem v klidu, pokud ho budou mit, tak beru rovnou 2 balicky, at mam 4 testy
ted vim zatim prd.. jo o tom best sem slysela, ze je blbej.. no nic, holt budeme asi vedet az zitra co a jak..
tak to je fain, ze kontryhel zabira, ja ho ted vlastne pila taky
No třeba to zase bude mít dobré účinky na druhou čárku, to čekání. ![]()
A zítra na mamatestu bude pěkná druhá čára a už žádné pochybnosti nebudou. ![]()
Ten kontryhel je fakt fajn věc.
Jak jsi ho pila? Já si dělám jeden hrneček denně, není to málo?
Mahja píše:
holky, a za jak dlouho po ovulce, nebo teda po početí se vam objevuje dušík?
1veverka píše:
Ahoj holky,
aakaficko: Teda já tam čárku vidím krásnou.![]()
Ale test neznám, tak ještě neplaším.Být to na mamatestu, je to fakt jiné.
No, člověk se bojí zklamání. Budeš kupovat ještě ten mamatest nebo máš víc těchhle?
Strašně moc ale držím palce, ať je to pravda.
Teplota taky vypadá dobře.
Ale aby jsme to nezakřikly, zatím budeme dělat, že se nic neděje.
Jo a ještě, to je focené jak dlouho po namočení?Mahja:Já myslela, že to jsi se zapojila schválně. Já „jedu“ asi ve čtyřech různých pravidelně a pak se vyskytuju leckde.
No, já viděla v té diskusi tvůj nick, tak jsem si myslela, že jsem správně
Trošku v tom mám chaos. ![]()
hele ja pila od 1 dne ms do ovulace 2 hrnecky denne. takze klidne pij taky 2 hrnecky - rano a vecer ![]()
uz sem nasla holku co ma tenhle test pozitivni, uplne krasne - ta ma uplny dalnice, tak sem zvedava, jestli napise kdy to natestovala
![]()
1veverka píše:aakaficko píše:
jj mit mamatest tak sem v klidu, pokud ho budou mit, tak beru rovnou 2 balicky, at mam 4 testy
ted vim zatim prd.. jo o tom best sem slysela, ze je blbej.. no nic, holt budeme asi vedet az zitra co a jak..
tak to je fain, ze kontryhel zabira, ja ho ted vlastne pila takyNo třeba to zase bude mít dobré účinky na druhou čárku, to čekání.
A zítra na mamatestu bude pěkná druhá čára a už žádné pochybnosti nebudou.
Ten kontryhel je fakt fajn věc.Jak jsi ho pila? Já si dělám jeden hrneček denně, není to málo?
Mahja píše:
holky, a za jak dlouho po ovulce, nebo teda po početí se vam objevuje dušík?Hehe, tak to bych taky ráda věděla. Já měla duchy pořád a nic to nebylo (potvrzeno z krve). A na pořádném testu se mi dušík ještě snad neudělal.
Tak já na tom svém sáčku s kontryhelovou natí mám 2-3 šálky denně. Pila jsem pravidelně ráno v polednde, večer. A asi mi to trochu pomohlo, protože jsem minulý cyklus měla 36 dní. Teď pokud to ovulace byla, tak byla 15-tý den cyklu, tak snad MS dostanu o něco dříve.
Tak to máte holky nějaký „pitný“ čaje, na to mém je právě jen jednou denně.
Ale budu pít ty dva hrnečky, tím nic nezkazím. ![]()
aakaficko: To je dobře, že jsi našla někoho, kdo ty testy už používal. ![]()
Tím víc nadějně to vypadá. ![]()
to jo, ta holka ma dalnice uplny, ale neni mne schopna napsat, kdy testovala - kterej den po ovu.. nebo neco kolem toho testu
![]()
To je jedno, ty si to beztak potvrdíš tím mamatestem, každopádně už s tím testem byl někdo spokojený a není to žádné jenom lákadlo na peníze. ![]()
tak ta holcina ma dalnice jako prase ale je uz asi 17 dpo, to ja teprve 12 dpo, tak snad mne to bude taky silit a budu mit obr dalnice..
a ty ted jedes viteznej graf s kontryhelem
![]()
No vidíš, to je ještě čas. ![]()
Hlavně aby ty čárky sílily a už jsi mohla pořádně jásat, že jsi těhule. ![]()
Mně by taky stačily dvě čárky 17. dpo, i slabé, hlavně pravé.
![]()
ja doufam, ze budou silit, ted me zacina pobolivat bricho, tak snad to nebude Ms a carky nezmizi rychlej nez co sem je nasla ![]()
Tak já mám asi 5tý den po ovu, kde se hrabu na vás. Trochu mě sem tam píchne v břichu a prsa taky bolí, snad to není můj výmysl…
jj taky to mam vycteny,tak se zatim nenervuju a doufam, ze s teplotou 37.1 nic dnes nehrozi..
![]()
Nikdo nebude s ničím nervovat, stresovat ani plašit.
![]()
U mně to vypadá koooonečně na konec ms, zrovna jsem vypila kontryhel a večer dám další. ![]()
A už se těším na snažení. ![]()