Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak sem dopracovala a jdu jeste neco hrat a za 50 min huraaaaaa domu
![]()
a uz bezim domu a zitra uz naposledy v praci juppppiiii
![]()
tak papa zitra ![]()
No uteklo to, od nás před chvílí odjela návštěva, zítra manža naposledy vstává brzy, fakt jupííí!
![]()
No a už se mi rýsujou plány na ten víkend, ach jo.
Ale nějaký čas navíc jistě zbyde. ![]()
krasne dobre ranko,
tak uz jen dneska prezit v praci a 3 dny volna
![]()
dnes teda po praci jdeme se znamejma do hospody a na bowling, ale zitra opravdu budu jen lezet a niiic nedelat - se tesim uplne nejvic
![]()
rano sem merila a zase 36,9 - klasika ![]()
a co ty?
Ahoj, já dnes pokračuju ve fofr dnech. ![]()
Tak jsem tu jen na skok a popřát hlavně kráááásný víkend.
![]()
Já nic moc, ms pořád drží, už jsem z toho fakt otrávená, ale zároveň si říkám, kašlu na to.
Zřejmě byl fakt dlouhý cyklus a potřebuje se to čistit.
A je to málo, no. Uvidím, až se objednám k dr, tak si poslechnu, co mi k tomu řekne. ![]()
No a já se zase hned loučím, přežij už ten zbytek doby v práci a papa nejdýl v pondělí, to je za hooodně dlouho.
![]()
taky preju krasnej prodlouzenej vikend ![]()
dnes to docela utika - Nemci, zjistili ze mame zitra volno, tak posilaji, takze parada, uz jen 2 hod a huraaa domu a pak na bowling
![]()
tak v pondeli papa ![]()
ahoj,
tak jakej si mela vikend, teda nerikej mne, ze jeste MS neskoncila?? koukam na grafik a uplne to tak vypada?? ![]()
ja se mela o vikendu krasne, nejdriv bowling s kamaradama, pak vystava se segrou a synovcem a v nedli odpocivani s pritelem, takze super ![]()
jen sem nejak nemerila, ale zitra jsem 12 dpo tak se zmerim a kdyz bude dobra teplota a budu mit naladu, tak mozna udelam testik
![]()
a co ty, jak je?
Ahoj, hezké pondělí přeju. ![]()
Tak to jsi měla víkend proti nám přímo akční. My prospali co se dalo. ![]()
Ale prospělo nám to, já už nevypadám jak vytažená ze ždímačky a manža neusíná za pochodu. ![]()
Fakt jsme si to taky užili, ale uteklo to strašně rychle, klidně bych si to rovnou zopakovala. ![]()
No s ms se nepleteš, trvá a trvááá.
Sice slabě, ale pořád se vyskytuje, tak nárazově, třeba půl dne, pak už to vypadá že ne a zase. Ale jsem rozhodnutá vytrvat, už popíjím kontryhel. ![]()
Jé, testík, hlavně dej vědět, až si ho budeš třeba dělat, abych mohla držet palce. ![]()
jo tak to mne povidej, nejradech bych si ty 3 dny volna dala taky hned znova.. ![]()
takze fakt trva a trva jo? tak snad ti ten kontryhel pomuze, mne teda cyklus asi o 2 dny posunul, ale pokud budu tehule, tak se na nej fakt nezlobim a kdyz ne, tak nevim, jestli pit kontryhel znovu nebo ne.. ![]()
jj tak zitra rano na me mysli, to asi probehne testik, teda pokud nenamerim 36.7 a nebude jasny ze dorazi mrcha.. ![]()
Mně ten kontryhel myslím i zkrátil ms právě, i manža si to myslí, jenže už jsme to v tom shonu nějak zapomněli. ![]()
No, určitě neuškodí, i kdyby jen krátil cyklus. ![]()
Zítra na tebe budu tedy myslet, jéžiš, kdyby to fakt bylo potvrzené, to by bylo super, to bys to do těch Vánoc stihla dvakrát.
![]()
no hrozne doufam v pozitivni testik ,protoze ted sem to mela dobre podle Jonase i sem psala kartarce a ta psala ze je sance velmi vysoka.. tak pokud to nevyjde tak budu pekne v prd.. ![]()
A jaké kartářce jsi psala?
No snad už to fakt vyjde, vždyť ty máš ty cykly tak ukázkový… ![]()
Ale i kdyby náááhodou ne, tak nic v řiti ani nikde jinde nebude. ![]()
hele na seznamu je jako zadarmo vestirna, zkusila sem tam napsat a pak to napsala holkam do druhe diskuze kde jsem tak ji pak psalo asi dalsich 10 holek, kdy budou mit miminka.. kdybys chtela tak ti to taky preposlu.. ale trva jim treba 7 dnu nez napisou a buhvi, jestli nekecaji.. ![]()
No já se vlastně spíš bojím, co řeknou. Že se budu těšit a pak budu zklamaná. ![]()
I když mě to zase láká, o karty se zajímám, jen co se snažíme o mimi, tak mi nějak nejdou.
Asi mám moc zafláknutý mozek. ![]()