Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
31.10.11 15:50

Mahja: No to ani nemluvím. :roll:
I když já vím, něco mezi 40. a 65. DC. :lol:
Začala jsem taky zase s kontryhelem, tak doufám, že se to trochu zklidní. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
31.10.11 18:14

Tak to je masakr! Já měla poslední 36 a před těhu 45 a už jsem bláznila. No, ale kamarádka menstruuje tak 4× do roka, tak se pak divím, jak mohla otěhotnět… Takže z toho vyplývá, že nesmíme házet flintu do žita!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 19:18
Mahja píše:
Tak to je masakr! Já měla poslední 36 a před těhu 45 a už jsem bláznila. No, ale kamarádka menstruuje tak 4× do roka, tak se pak divím, jak mohla otěhotnět… Takže z toho vyplývá, že nesmíme házet flintu do žita!

Přesně tak. :wink:
Ono kdyby jsme se s tím nějak příliš zaobíraly, tak by to ničemu neprospělo. :-)
Takže žiju, snažím si srovnat cyklus a čekám, až se mimi rozhodne, že už chce bydlet. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
1.11.11 04:52

:mrgreen: :lol: Já tady píšu do diskuze a omylem jsem psala i do té druhé - Ovulace a BT, názvy skoro stejné a pak jsem se divila, že ten můj příspěvek tam není… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 06:24

dobre ranko,
to byl teda napad testovat uz 12 dpo – stejne vidim prd ty duchy tak ted sem jen nervoznejsi, ze tam neco vidim.. :zed: zkusila sem to vyfotit, ale fakt nevim, jestli neco uvidite.. jeste sem nastvana, ze nemam mamatest 10 ale nejakej ten jinej
jo BT sla na 37,1 a je mne vedro jako prase..
tak co vidis tam neco? ja na testu jo, na fotce uz asi ani ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 06:36

jeste jedna fotka, ten blbej mobil to nechce vyfotit, ale ta carka tam je a pekna.. ale ten test neznam, mela sem namacet 10 sec, tak nevim jestli to neni nejakej falesnej duch nebo neco.. mit to na mamatestu tak jasam ale takhle nevim.. :zed: :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
1.11.11 06:52

No, mi se tam teda něco rýsuje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 06:53

carka tam je urcite, jen nevim, jestli tenhle test docmorris nedela falesny duchy.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
1.11.11 07:20

Tak to nevím, s tím skušenosti nemám. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 08:05

ja prave taky ne, v lekarne nemeli mamatet10 tak mne dala tenhle, ze je pry novej a dobrej a zjistuje uz 4 dny pred MS.. ale sem stejne nervozni.. sem se na ty // taaak tesila a ted nevim, jestli tomu mam verit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 11:13

Ahoj holky,
aakaficko: Teda já tam čárku vidím krásnou. :dance: :-P
Ale test neznám, tak ještě neplaším. :mrgreen: Být to na mamatestu, je to fakt jiné. :think: No, člověk se bojí zklamání. Budeš kupovat ještě ten mamatest nebo máš víc těchhle?
Strašně moc ale držím palce, ať je to pravda. :srdce:
Teplota taky vypadá dobře. :pankac:
Ale aby jsme to nezakřikly, zatím budeme dělat, že se nic neděje. :-)
Jo a ještě, to je focené jak dlouho po namočení?

Mahja: :mrgreen: Já myslela, že to jsi se zapojila schválně. Já „jedu“ asi ve čtyřech různých pravidelně a pak se vyskytuju leckde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 11:17

ahoj,
takze to vidis? normalne do 5 min tam byla a fakt byla videt krasne, jen nevim, jestli to neni smejd test.. takze z prace se stavim do lekarny a musim sehnat mamatest 10 - na nem kdyz to bude, tak uz se zacnu malicko radovat.. teplota fain, ale takhle to bylo i minulej mesic..
boze muuuj ja chci at to vyjde :cert:
a co ty, jak je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 11:34

Ten mamatest kup a udělej ho klidně večer. :pankac:
Jsou tam dva, tak i na ráno zbyde. :mrgreen:
To jsem to ale pokušitelka, co. Já vim, když já bych se tak těšila… :dance:
Mně třeba test best-2 ukazoval krásný čárky pořád. Tak už jsem věděla, že to nic není. Pak takový z drogerie, je na něm nějaká kytka, snad kopretina. Tam byla čára jak prase :mrgreen:, ale taky planý poplach.
Zatím to u tebe vypadá fakt dobře, škoda škoda, že ten mamatest neměli, už jsi mohla mít po starostech. :-)
U mně je to lepší, kontryhel už snad zabírá, jestli je to vůbec možný. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 11:37

jj mit mamatest tak sem v klidu, pokud ho budou mit, tak beru rovnou 2 balicky, at mam 4 testy :palec:
ted vim zatim prd.. jo o tom best sem slysela, ze je blbej.. no nic, holt budeme asi vedet az zitra co a jak.. :zed:
tak to je fain, ze kontryhel zabira, ja ho ted vlastne pila taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
1.11.11 11:40

holky, a za jak dlouho po ovulce, nebo teda po početí se vam objevuje dušík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí