Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mahja: No to ani nemluvím. ![]()
I když já vím, něco mezi 40. a 65. DC. ![]()
Začala jsem taky zase s kontryhelem, tak doufám, že se to trochu zklidní. ![]()
Tak to je masakr! Já měla poslední 36 a před těhu 45 a už jsem bláznila. No, ale kamarádka menstruuje tak 4× do roka, tak se pak divím, jak mohla otěhotnět… Takže z toho vyplývá, že nesmíme házet flintu do žita!
Mahja píše:
Tak to je masakr! Já měla poslední 36 a před těhu 45 a už jsem bláznila. No, ale kamarádka menstruuje tak 4× do roka, tak se pak divím, jak mohla otěhotnět… Takže z toho vyplývá, že nesmíme házet flintu do žita!
Přesně tak. ![]()
Ono kdyby jsme se s tím nějak příliš zaobíraly, tak by to ničemu neprospělo. ![]()
Takže žiju, snažím si srovnat cyklus a čekám, až se mimi rozhodne, že už chce bydlet. ![]()
Já tady píšu do diskuze a omylem jsem psala i do té druhé - Ovulace a BT, názvy skoro stejné a pak jsem se divila, že ten můj příspěvek tam není… ![]()
dobre ranko,
to byl teda napad testovat uz 12 dpo – stejne vidim prd ty duchy tak ted sem jen nervoznejsi, ze tam neco vidim..
zkusila sem to vyfotit, ale fakt nevim, jestli neco uvidite.. jeste sem nastvana, ze nemam mamatest 10 ale nejakej ten jinej
jo BT sla na 37,1 a je mne vedro jako prase..
tak co vidis tam neco? ja na testu jo, na fotce uz asi ani ne..
jeste jedna fotka, ten blbej mobil to nechce vyfotit, ale ta carka tam je a pekna.. ale ten test neznam, mela sem namacet 10 sec, tak nevim jestli to neni nejakej falesnej duch nebo neco.. mit to na mamatestu tak jasam ale takhle nevim..
![]()
carka tam je urcite, jen nevim, jestli tenhle test docmorris nedela falesny duchy.. ![]()
ja prave taky ne, v lekarne nemeli mamatet10 tak mne dala tenhle, ze je pry novej a dobrej a zjistuje uz 4 dny pred MS.. ale sem stejne nervozni.. sem se na ty // taaak tesila a ted nevim, jestli tomu mam verit ![]()
Ahoj holky,
aakaficko: Teda já tam čárku vidím krásnou.
![]()
Ale test neznám, tak ještě neplaším.
Být to na mamatestu, je to fakt jiné.
No, člověk se bojí zklamání. Budeš kupovat ještě ten mamatest nebo máš víc těchhle?
Strašně moc ale držím palce, ať je to pravda. ![]()
Teplota taky vypadá dobře. ![]()
Ale aby jsme to nezakřikly, zatím budeme dělat, že se nic neděje. ![]()
Jo a ještě, to je focené jak dlouho po namočení?
Mahja:
Já myslela, že to jsi se zapojila schválně. Já „jedu“ asi ve čtyřech různých pravidelně a pak se vyskytuju leckde. ![]()
ahoj,
takze to vidis? normalne do 5 min tam byla a fakt byla videt krasne, jen nevim, jestli to neni smejd test.. takze z prace se stavim do lekarny a musim sehnat mamatest 10 - na nem kdyz to bude, tak uz se zacnu malicko radovat.. teplota fain, ale takhle to bylo i minulej mesic..
boze muuuj ja chci at to vyjde ![]()
a co ty, jak je??
Ten mamatest kup a udělej ho klidně večer. ![]()
Jsou tam dva, tak i na ráno zbyde. ![]()
To jsem to ale pokušitelka, co. Já vim, když já bych se tak těšila… ![]()
Mně třeba test best-2 ukazoval krásný čárky pořád. Tak už jsem věděla, že to nic není. Pak takový z drogerie, je na něm nějaká kytka, snad kopretina. Tam byla čára jak prase
, ale taky planý poplach.
Zatím to u tebe vypadá fakt dobře, škoda škoda, že ten mamatest neměli, už jsi mohla mít po starostech. ![]()
U mně je to lepší, kontryhel už snad zabírá, jestli je to vůbec možný. ![]()
jj mit mamatest tak sem v klidu, pokud ho budou mit, tak beru rovnou 2 balicky, at mam 4 testy ![]()
ted vim zatim prd.. jo o tom best sem slysela, ze je blbej.. no nic, holt budeme asi vedet az zitra co a jak.. ![]()
tak to je fain, ze kontryhel zabira, ja ho ted vlastne pila taky ![]()
holky, a za jak dlouho po ovulce, nebo teda po početí se vam objevuje dušík?