Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo ja sem za to rada - patek v posteli s pritelem, v sobotu s nima nekde po venku - mozna aquapark
a nedele odpocinkova doma sama
![]()
jeeeeeee ja se tesim
![]()
no teda ted sem byla na zachode a mam od toho hlenu uplne vlhky takovy mazlavy kalhotky
divny, uz se fakt vidim ve sprse ![]()
Teda, to fakt vypadá dobře.
I když to zní blbě. ![]()
Ale to by mohlo ukazovat dost dobře na těhu.
Já vím, neměly by jsme mít vždycky hned oči navrch hlavy a těšit se jak malý, ale když ono to k tomu svádí. ![]()
ahoj,
no nebudu se na zadny vlhky kalhotky soustredit a hotovo nebo si zase budu neco myslet ![]()
dnes sem zkusila zmerit a 36,9 takze normal kterej mne nerekne nic ![]()
teeeda mne se nechce do prace, jeste ze uz jen 2 dny a pak 3 dny volnaaaaaa
![]()
Ahoj, hezké dopoledne, no já se taky na nic nebudu soustředit, ms už mi fakt leze na nervy, večer jsme si s manžou říkali, že je fajn, že už zmizela a ejhle, najednou zase červená. ![]()
No ale dneska zase už jen malinko, náznak, tak uvidím, co se z toho vyklube.
Ale je to teda nekonečný. ![]()
A hlavně, už se jen jednou vyspíme a bude „pátek“ a volno a taky se posunuje čas, tak k tomu dlouhému víkendu máme ještě hodinu navíc.
![]()
nezmizela uplne jo?? to je teda potvora silena, ale do toho patku uz musi bejt uplne pryc a hotovo! ![]()
ja mam dnes nejakou depku, hnusny pocasi, v praci neni vuuubec co delat tak tady jen sedim a jeste 5.5 hod sedet budu ![]()
ja proste musim bejt rychle tehule, nebo se dostanu do blazince z te nudy ![]()
Neboj, nezblázníš se, máš internet. S tím to přečkáš dneska i zítra. ![]()
Já budu mít teda co dělat a k večeru ještě návštěva, tak mi ten den uteče jak nic.
Ale mám hnusnou rýmu, takovou tu co nejde vysmrkat a teče do krku, bléé.
Kdyby se chtěla s ms vzít za ruku a mohly by jít obě do háje. ![]()
jj chytit se za ruce a jit pekne do prd… ![]()
jj sem na netu, ale uz mam precteny snad vsechny blbosti.. s timhle pocasim to je sila, taky cekam, za jak dlouho neco chytnu ![]()
Jo, přesně tam.
A co se kouknout na nějaké video, nesleduješ třeba v tv něco, co ti uteklo?
No a nebo někdy, když nemám co, hraju hry.
Třeba i s někým, ty na seznamu, prší nebo kris kros. ![]()
zrovna tady hraju takovou detskou blbinu..
videa ne - nemam tady sluchatka ![]()
tak uz jen 4.5 hod
![]()
No vidíš, her je, ty než projedeš, tak bude pět a hurá domů. ![]()
Já mám prozměnu mírnej fofr, ale nejhorší z krku. Docela se divím, že už jsou dvě, utíká mi to dneska fakt rychle. ![]()
hele jak hraju tak to taky utika pekne
uz jen necely 3 hod a pak domu, bez pritele takze dnes i bez vareni a lehaaaro ![]()
A já než sem kouknu, tak už to máš jen za dvě hodinky, no co to je, to je nic. ![]()
Jsem ráda, že venku nemrzne, docela bych si šla sednout s čajem ven, ale na deku a na lavičku. ![]()
teeda ja dokonce ted i pracovala, takze to uteklo rychlej a uz jen necely 2 hod
![]()
jo tak ven bych sla taky - ale s timhle pocasim, bych byla za 5 min uplne mokra ![]()
No a za hodinku už se budeš balit a pomalu couvat ze dveří. ![]()
Tady už začalo taky pršet, trošku, ale přece. Stejně asi pak půjdu chvíli ven za kocourem. ![]()