Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
25.10.11 16:01

jo ja sem za to rada - patek v posteli s pritelem, v sobotu s nima nekde po venku - mozna aquapark :nevim: a nedele odpocinkova doma sama :palec: :dance:
jeeeeeee ja se tesim :pankac: :pankac: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.10.11 16:05

no teda ted sem byla na zachode a mam od toho hlenu uplne vlhky takovy mazlavy kalhotky :oops: :zed: divny, uz se fakt vidim ve sprse :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.10.11 20:18

Teda, to fakt vypadá dobře. :mrgreen: I když to zní blbě. :lol:
Ale to by mohlo ukazovat dost dobře na těhu. :dance: Já vím, neměly by jsme mít vždycky hned oči navrch hlavy a těšit se jak malý, ale když ono to k tomu svádí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.10.11 06:25

ahoj,
no nebudu se na zadny vlhky kalhotky soustredit a hotovo nebo si zase budu neco myslet :cert:
dnes sem zkusila zmerit a 36,9 takze normal kterej mne nerekne nic :think:
teeeda mne se nechce do prace, jeste ze uz jen 2 dny a pak 3 dny volnaaaaaa :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.10.11 11:33

Ahoj, hezké dopoledne, no já se taky na nic nebudu soustředit, ms už mi fakt leze na nervy, večer jsme si s manžou říkali, že je fajn, že už zmizela a ejhle, najednou zase červená. :cert:
No ale dneska zase už jen malinko, náznak, tak uvidím, co se z toho vyklube. :roll: Ale je to teda nekonečný. :twisted:
A hlavně, už se jen jednou vyspíme a bude „pátek“ a volno a taky se posunuje čas, tak k tomu dlouhému víkendu máme ještě hodinu navíc. :dance: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.10.11 11:37

nezmizela uplne jo?? to je teda potvora silena, ale do toho patku uz musi bejt uplne pryc a hotovo! :palec:
ja mam dnes nejakou depku, hnusny pocasi, v praci neni vuuubec co delat tak tady jen sedim a jeste 5.5 hod sedet budu :zed:
ja proste musim bejt rychle tehule, nebo se dostanu do blazince z te nudy :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.10.11 11:58

:mrgreen: Neboj, nezblázníš se, máš internet. S tím to přečkáš dneska i zítra. :pankac:
Já budu mít teda co dělat a k večeru ještě návštěva, tak mi ten den uteče jak nic.
Ale mám hnusnou rýmu, takovou tu co nejde vysmrkat a teče do krku, bléé. :cert: Kdyby se chtěla s ms vzít za ruku a mohly by jít obě do háje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.10.11 11:59

:mrgreen: jj chytit se za ruce a jit pekne do prd… :palec:
jj sem na netu, ale uz mam precteny snad vsechny blbosti.. s timhle pocasim to je sila, taky cekam, za jak dlouho neco chytnu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.10.11 12:24

:lol: Jo, přesně tam.
A co se kouknout na nějaké video, nesleduješ třeba v tv něco, co ti uteklo?
No a nebo někdy, když nemám co, hraju hry. :mrgreen: Třeba i s někým, ty na seznamu, prší nebo kris kros. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.10.11 12:26

:mrgreen: zrovna tady hraju takovou detskou blbinu..
videa ne - nemam tady sluchatka :nevim:
tak uz jen 4.5 hod :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.10.11 14:05

:mrgreen: No vidíš, her je, ty než projedeš, tak bude pět a hurá domů. :pankac:
Já mám prozměnu mírnej fofr, ale nejhorší z krku. Docela se divím, že už jsou dvě, utíká mi to dneska fakt rychle. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.10.11 14:14

hele jak hraju tak to taky utika pekne :mrgreen: uz jen necely 3 hod a pak domu, bez pritele takze dnes i bez vareni a lehaaaro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.10.11 14:57

A já než sem kouknu, tak už to máš jen za dvě hodinky, no co to je, to je nic. :mrgreen:
Jsem ráda, že venku nemrzne, docela bych si šla sednout s čajem ven, ale na deku a na lavičku. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.10.11 15:19

teeda ja dokonce ted i pracovala, takze to uteklo rychlej a uz jen necely 2 hod :mrgreen: :palec:
jo tak ven bych sla taky - ale s timhle pocasim, bych byla za 5 min uplne mokra :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.10.11 15:41

No a za hodinku už se budeš balit a pomalu couvat ze dveří. :mrgreen:
Tady už začalo taky pršet, trošku, ale přece. Stejně asi pak půjdu chvíli ven za kocourem. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí