Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lenty
Tak uvidime urcite budu informovat. a pak sem radsi i graf z teplot at se s vama poradim abych si byla jista. ![]()
@Sparkl já jsem teplotu nikdy neměřila jsem na to líná a hlavně ráno na to nemám čas. Ale mě tenhle cyklus ovu testy dost překvapily, schválně jsem je zkoušela i jakoby už po ovulce a pořád zůstávala druhá čárka a dnes je dost silná a ve středu bych to měla dostat. Tady na emiminu jsem našla, že to může znažit těhu, že ty hormony jsou si dost podobné. Dnes jsem zkusila tt a slabounký duch tam byl, tak doufám, že zítra bude silnější.
Ahoj, mám dotaz, minulý měsíc mi paní doktorka dala od tohoto cyklu Utrogestan. Byla jsem u ní protože se snažíme o mimi a 34.DC jsem to ještě nedostala ale těhu to nebylo, tak mi dala Agolutin, a od tohoto cyklu tedy UT 16-25.DC. Včera jsem koukala do diskuzí a pokud ho nasadím příliš brzo tak by to mohlo znemožnit těhu. Včera a dnes 13. a 14.DC a pak ještě 11.DC jsem dělala ovu test, ten 11.DC bylo sněhobílo, a teď ten 13 a 14 tam byl duch, vím že za pozitivní se dá považovat jen stejně silná nebo silnější než kontrolní. Mě ale zajímá jestli např duch na testu znamená že se to blíží, zítra bych totiž měla nasadit UT ale nechci ho nasazovat před ovu, tak jestli má ovu přijít brzy podle těch duchů tak bych počkala. Poraďte…Děkuji
@kaicy : znamená to, že se blíží. Já teda nikdy úplně přesné čárky neměla, vždy byla jemnější, nejlepší je skladovat a porovnávat. Já mám dobré zkušenosti s ovul. testy Dr. Max - použila jsem je 2× a 2× otěhotněla. Držím palce!!!
@kaicy já měla duchy skoro celý měsíc. Snad od prvního dne testování 7DC a až do 18 DC to jsem ho měla pozitivní, takže jsem duphaston začala brát až od 21DC. Radím vydrž
Ahoj holky, moc prosím o radu. Na radu lékařky jsem začala s ovu testama. Měla jsem první měsíc testovat každý den, abych měla jistotu.
MS skončila minulou neděli, v pondělí u lékařky jsem měla folikul 1,2mm, dle hlenu a testů byla ovulace v neděli.
Pozitivní ovu test byl právě v sobotu a v neděli. V tu dobu byl i sex. Jenže testy dělám i dál, na doporučení lékařky, a včera test zase pozitivní a dnes také.
Doktroka folikul viděla jen jeden. Poradí někdo co to znamená?
Mám teď i výtok, opravdu hodně, je ale mléčný. Plus celý den pocit mokra, bez intimky se neobejdu. Nikdy jsem takový výtok neměla. O mykózu se nejedná určitě, s tím mám bohaté zkušenosti.
Předem děkuji za radu a omlouvám se za obnovu staré diskuze. Je jich tu tolik, že jsem nevěděla kam napsat a na jiné si mě nikdo nevšímal ![]()
Ahoj holky, da se tohle počítat jako pozitivní ovu test?
jsem 14DC a tohle je test dělaný kolem 9:45…díky a pěkný den všem ![]()
Ahojte, vcera jsem mela 13. den cyklu a delala jsem ovulacni test (ten nahore) a dnes 14. DC test dole a carka zeslabla. Myslite teda, ze ovulace probehla vcera? Dekuji za odpovedi ????