Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jmena zatim ne… predtim jsme meli vybraneho Kubika… resp. pritel to jmeno nechtel, ale smiril se s tim, pze nenavrhl jine
no ale kdyby to mel byt klucik, tak musime vymyslet jine jmeno…
u holcicek jsem mela vic moznosti, ale nevim, to uvidime casem ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, každopádně opět potřebuji radu. Co myslíte, jak dlouho může být pozitivní ovu test? Od včera mě bolí břicho, dneska tedy víc, BT normálně neměřím, ale dnešní testík mi přijde ještě pozitivní ![]()
Ahojky nemate nekdo zkusenosti s branim clostilbegytu 6 mesicu a po jake dobe jste otehotnely beru sesty mesic clostylbegyt a ovu mam podle testu kolem 16–17 dc a na testech se mi poprve ukazala az ctvrty mesic brani a carky mam stejne silne vzdycky je mam slabsi pak se mi nafoukne bricho je mi spatne a udelam test treba ve dvanact ve tri a v osm vecer a mam tam stejne silne carky tak dva dny a treti den uz zeslabne a to o dost. nikdy jsem nemela takhle silne pozitivni ovu testytak snaaad uz to vijde po 7,5 letech snazeni
@pettta píše:
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, každopádně opět potřebuji radu. Co myslíte, jak dlouho může být pozitivní ovu test? Od včera mě bolí břicho, dneska tedy víc, BT normálně neměřím, ale dnešní testík mi přijde ještě pozitivní
jaa bych brala za pozitivni ten nejvic silnej
@janourek píše:
Ahojky nemate nekdo zkusenosti s branim clostilbegytu 6 mesicu a po jake dobe jste otehotnely beru sesty mesic clostylbegyt a ovu mam podle testu kolem 16–17 dc a na testech se mi poprve ukazala az ctvrty mesic brani a carky mam stejne silne vzdycky je mam slabsi pak se mi nafoukne bricho je mi spatne a udelam test treba ve dvanact ve tri a v osm vecer a mam tam stejne silne carky tak dva dny a treti den uz zeslabne a to o dost. nikdy jsem nemela takhle silne pozitivni ovu testytak snaaad uz to vijde po 7,5 letech snazeni
ahojky..zkusenost nemam, ale moooc drzim pesti ![]()
Ahoj holky. ![]()
Tééda, 7 a půl roku, to už je slušná doba.
My se snažíme přes dva a už si říkám, že by mi mohlo celkem slušně hrábnout.
![]()
Držím palce, pettta i janourek, ať se zadaří..!
![]()
@Hannkie
Už se ví i pohlaví, jooo?
![]()
Hlavně že je vše v pořádku, myslela jsem na tebe. A jak ti je, bříško už asi roste, co? ![]()
Ovulacni testy po 4mesicich brani clostylbegytu
@janourek
Krásně silné čárky!
![]()
To jsou ty vaječníky pěkně nastartované. ![]()
@1veverka … no brisko uz docela roste…
a pohlavi uz vime no… uvidime, jestli mi ho zitra dr. na KO potvrdi
mel by to byt kloucek…
a co ty a tvoje cykly? porad stejny silenosti -? ![]()
Jééé, tak to by se ti splnilo tvoje přání. ![]()
Jak jste dopadli na kontrole? Doufám, že jen a jen dobře. ![]()
Moje cykly ani nekomentuju, to asi hovoří za vše…
![]()
@1veverka píše:
Jééé, tak to by se ti splnilo tvoje přání.
Jak jste dopadli na kontrole? Doufám, že jen a jen dobře.
Moje cykly ani nekomentuju, to asi hovoří za vše…![]()
jo jo… ale odflakl to… ten utz trval asi minutu a jen rekl, srdicko bije, pohyby jsou.. a potvrdil kluka
takze ted musim cekat az do 15.11 ![]()
to bude dlouhy…
chjo.. ty tvoje cykly.. to je desny
at uz se zadari…
Nebude to dlouhý, neboj, to uteče, ani nebudeš vědět jak. ![]()
A klučík je v pořádku, tak co by ho vočumoval…
Ne, příště už určitě uvidí víc, tak ten utz bude pořádný. A kdyby ne, tak se nedej, jen ať to vezme důkladně, ať máš už jen klídek a těšení před sebou. ![]()
Ms mě štve, ještě mě tak divně bolí v podbřišku, tak jakoby ostře, přitom málo. ![]()
Holky můžu se zeptat, možná už bylo tady řečeno, ale nečetla jsem celé. Ten ovu test. když se ukáží dvě čárky, znamená to, že plodný den nastane druhý den, tedy zítra a trvá do pozítří?
![]()
@Anonymní píše:
Holky můžu se zeptat, možná už bylo tady řečeno, ale nečetla jsem celé. Ten ovu test. když se ukáží dvě čárky, znamená to, že plodný den nastane druhý den, tedy zítra a trvá do pozítří?![]()
![]()
Ahoj, pozitivní test znamená podle teorie to, že ovulace nastane do 24 až 48 hodin. Ale přesnou dobu těžko někdo trefí. Taky se může stát, že se test ještě dobarví další den, i když ten původní pozitivní je, ale pak se vyloupne testovací čárka o moc silnější a tím pádem se ten den až dva počítají až od téhle chvíle.
Každopádně po pozitivním testu bych se prostě snažila co to jde.
![]()
Držím palce, ať to klapne.
![]()
Takže myslíš - začít hned ten večer po objevení čárek, nečekat do druhého dne? ![]()