Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1568
17.8.12 10:48

@Kleofasek Jo jo, víceméně na začátku. Zatím jsem psychicky v pohodě, jen mě to baví sledovat :-) a zkoumat. A vy jste se snažili jak dlouho než se podařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.8.12 12:01
@pettta píše:
@Kleofasek Jo jo, víceméně na začátku. Zatím jsem psychicky v pohodě, jen mě to baví sledovat :-) a zkoumat. A vy jste se snažili jak dlouho než se podařilo?

já jsem chtěla miminko od svých 23 let a je mi 28 :)
Ale mezitím se stalo mnoho věcí. První manželství na základě bezdětnosti ztroskotalo, tam jsme ani IVF neřešili, ex-manžel byl ryclejší a vyřešil to po svém :D Našel si druhou (stejně s ní doteď děti nemá :nevim: )
A pak jsem potkala svého současného manžela a s tím jsem dva roky. O mimi jsme se pokoušeli téměř od začátku :mrgreen: Taky všecka ta těhu byla s ním :mrgreen: A teď už se těšíme na našeho prvního potomka :*
ještě jsem teda zvědavá, co to bude, páč mám už pár kousků oblečení a spíš do růžova :mrgreen: Podvědomě chci děvčátko, ale jinak je mi to jedno :srdce: :)

• Citovat
  • Upravit
1568
17.8.12 12:44

@Kleofasek 5 let je celkem dost, ale hlavně, že se podařilo! To je nejdůležitější :srdce:. A kdy máš termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
17.8.12 18:59

Jj petto, ono se opravdu muze podarit i kdyz testovaci carka neni uplne stejna jako kontrolni… ono bys ji mela silnejsi nez kontrolni treba, ale treba v jinou hodinu… nekdy ten hormon vyskoci hrozne rychle a zase pak se rychle snizuje.. to je individualni… a pokud jistite, tak ty testiky jsou vicemene jen doplnek :-) ja treba uz pak i podle teploty vedela, ze mam ovulku 17. DC, ale jistili jsme denne treba od 14.DC do 18.DC .. :-) a fungovalo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.8.12 19:51
@pettta píše:
@Kleofasek 5 let je celkem dost, ale hlavně, že se podařilo! To je nejdůležitější :srdce:. A kdy máš termín porodu?

mám to v popisku :) Podle oplodnění 14.2. 2013 a podle screeningu 16.2. 2013 :)
@Hannkie gratuluji ke kontrole :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2986
18.8.12 17:26

@Kleofasek dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
24.8.12 10:36

Holky, prosím o zkouknutí, takhle mi ovu test vyběhl cca po 1 min. Vypadá to, že ovu dorazila až ted??Jsem dnes 27 DC a už týden mě bolí v podbřišku…A to jsem to viděla spíš na těhu než posunutou ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
24.8.12 10:40
@pettta píše:
Holky, prosím o zkouknutí, takhle mi ovu test vyběhl cca po 1 min. Vypadá to, že ovu dorazila až ted??Jsem dnes 27 DC a už týden mě bolí v podbřišku…A to jsem to viděla spíš na těhu než posunutou ovulaci

Ještě dodávám, že od včera mám plodný hleník. Prvně jsem ho vypozorovala cca v 15:00 hod. Myslíte, že bude stačit tulit se zítra ráno? Přítel je dnes po pivní akci, tak nevím, jestli se mu bude večer chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
24.8.12 12:21

@pettta :mavam: jéjda :D, a kolikátý den cyklu jsi teď? Nejlepší je měřit do toho BT, aby sis byla fakt jistá s těma ovu testama. Ale pokud máš i hlen, tak to bude ovulace až teď nebo jsi měla dvě :D
A tvojého mosíš nějak nastimulovat :mrgreen: Neříkej mu o ovulaci, aby třeba neměl pocit povinnosti, prostě ho sveď :pankac: ;)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
24.8.12 12:22

@pettta ale popravdě, zdálky jsem myslela, že už to máš těhotenský testík :)

• Citovat
  • Upravit
9025
24.8.12 12:28

Hm tohle znám, ale u mě to znamenalo, že jsem těhotná, i když šlo o ovulační test. Ovulační test je totiž schopen počáteční těhotenství odhalit dřív než těhu test. Na začátku těhu, je hormon těhotných a těch v ovulaci velice podobný a proto i ovulační test může poukazovat na těhu. Zvlášť když dochází k uhnízdění, já to tak taky měla :lol: :lol: A pokud ti nesedí dny cyklu a nezdá se ti, že by mohla být ovulace, takhle pozdě, tak zkus těhu test. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
24.8.12 12:41
@alisekR píše:
Hm tohle znám, ale u mě to znamenalo, že jsem těhotná, i když šlo o ovulační test. Ovulační test je totiž schopen počáteční těhotenství odhalit dřív než těhu test. Na začátku těhu, je hormon těhotných a těch v ovulaci velice podobný a proto i ovulační test může poukazovat na těhu. Zvlášť když dochází k uhnízdění, já to tak taky měla :lol: :lol: A pokud ti nesedí dny cyklu a nezdá se ti, že by mohla být ovulace, takhle pozdě, tak zkus těhu test. :srdce:

to jsou věci :D Tak @pettta ještě udělat TT :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1568
24.8.12 13:18

@alisekR A měla jsi u toho i plodný hlen? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
24.8.12 13:20

@Kleofasek Dneska jsem 27 DC, ale mám nepravidelné cykly, tak nevím, kdy bych měla MS očekávat. Kéž by to bylo těhu. Dělala jsem si TT včera a negativní.
Toho svého samo zkusím svést, vezmu nějaké prádélko a snad to zabere, akorát že je zrovna po pivní akcičce - myslíte, že bych to mohla stihnout i zítra ráno? Nevím, jestli se mu dneska bude chtít, když má ještě ted žaludek na vodě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
24.8.12 13:24
@pettta píše:
@Kleofasek Dneska jsem 27 DC, ale mám nepravidelné cykly, tak nevím, kdy bych měla MS očekávat. Kéž by to bylo těhu. Dělala jsem si TT včera a negativní.
Toho svého samo zkusím svést, vezmu nějaké prádélko a snad to zabere, akorát že je zrovna po pivní akcičce - myslíte, že bych to mohla stihnout i zítra ráno? Nevím, jestli se mu dneska bude chtít, když má ještě ted žaludek na vodě :-D

a jaký děláš test? Udělej mamatest 10 :palec: Hlavně nedělej ještě 25-tky testy. Na ty je brzo.
Tvojého sveď třeba odpoledne nebo večer, až mu bude líp :mrgreen:
A když na to vletíte i ráno, tím lepší :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital