Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2986
1.11.12 12:46

My po objeveni dvou carek (aspon skoro stejne silna jako kontrolni) jsme zkouseli kazdy den,, aspon 3 dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
1.11.12 12:48

veverko tak jakpak se vede? co MS? my jedeme za 14 dni na ten velky UTZ tak se moc tesim, ze poradne uvidime maleho a na dlouho, pze ten UTZ trva dele… ale zaroven mam trosku strach,,, hlavne at je vsechno v poradku.. vsechny organy at jsou tam kde maji a jsou proste v poradku.. jdeme i na echo srdicka podrobne, tak jsem z toho fakt trochu nervozni.. ale urcite to dopadne dobre… potom se chystame uz delat mistnost, kde bude pokojicek.. ted je to takove skladiste po prestavbe bytu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.11.12 18:42

Já bych se snažila hned, spermie pořád můžou počkat, ale když už začne vajíčko odcházet, nic už nedoženou. :)

@Hannkie
U mě nic moc nového, ms se sice konečně rozhodla dát mi pokoj, ale na nějaké pozorování a testování ovu nemám vůbec energii, navíc to abych testovala třeba x týdnů, no to teda né. :zed:
Na ten velký UTZ se neboj, já vím, že to člověku nedá a přemýšlí co by kdyby, ale moje teta říká moudrou věc, problémy se mají řešit, až když a pokud vůbec přijdou.
A k vám už žádný nepřijdou a basta. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
2.11.12 19:17

@1veverka jee to se mi libi to moudro :) to je dobry :-)
jinak se ti fakt nedivim, ze na to nemas vubec energii, abys testovala atd… PRoste to trebas fakt pocka na ty dr. a pak vam pomuzou.. a kdyz to prijde drive a samo, tak tim lepe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.11.12 21:47

Asi tak… 8)
Do konce roku to nebudu řešit vůbec a pak si holt vyberu, kde zkusíme nějakou pomoc, ale spíš zatím radu, na ty jejich pokusy s hormony jsem asi ještě málo zoufalá. :twisted:
No, teď si snad užijeme víkend, dál dopředu ani nepřemýšlím. :mrgreen: Taky se mějte i s prckem krásně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
4.11.12 13:56
@1veverka píše:
Asi tak… 8)
Do konce roku to nebudu řešit vůbec a pak si holt vyberu, kde zkusíme nějakou pomoc, ale spíš zatím radu, na ty jejich pokusy s hormony jsem asi ještě málo zoufalá. :twisted:
No, teď si snad užijeme víkend, dál dopředu ani nepřemýšlím. :mrgreen: Taky se mějte i s prckem krásně. :kytka:

jj to je nejlepsi.. uzivat si pritomnost :-) a neresit moznou budoucnost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.11.12 17:46

@Hannkie
Koukám, že se ti blíží kontrola, budu držet palce, abys neměla ani žádné obavy a povedla se nějaká pěkná fotka. :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
13.11.12 20:15

veverko dekuji moc.. jj uz se nemuzu dockat..hlavne at je vse v poradku, at si muzu trosku oddychnout a uklidnit se a rozjedu zarizovani vybavicky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.11.12 21:16

Zaúkoluješ pak Ježíška, on třeba taky něco přinese… :pankac: :D :D
Já už si kolikrát říkala, že bych měla začít něco šetřit, že se pak z těch výdajů nevyhrabem. :) Ale pořád zůstává jen u plánů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
14.11.12 06:48

Joooo to znam :-D ted jsem mela furt docela pekny penizw a rikala jsem si, jak z toho nasetrim abych pak mela vic z rodicaku :-D no ani ň :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.11.12 18:58

A no tak ono to nějak dopadne. :mrgreen: Mimča mít u nás hlad nebudou, na hračky, oblečení a tak, taky bude, jsou na tom lidi hůř. 8)
Teď je to v práci nejhorší, chodím tam za tmy a za tmy domů, ani nevím, jestli je vůbec vlastně venku někdy světlo. :cert: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
14.11.12 19:34
@1veverka píše:
A no tak ono to nějak dopadne. :mrgreen: Mimča mít u nás hlad nebudou, na hračky, oblečení a tak, taky bude, jsou na tom lidi hůř. 8)
Teď je to v práci nejhorší, chodím tam za tmy a za tmy domů, ani nevím, jestli je vůbec vlastně venku někdy světlo. :cert: :P

joo tohle fakt znam :-( takhle jsem to tahla docela dost dlouhou dobu :-( tak snad brzy otehotnis, at je problem vyresen :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.11.12 21:32

To by bylo super. :D
Já si to tak pěkně maluju, že třeba do těch Vánoc by to bylo úplně nejlepší, ještě bych měla dárek navíc, testů bych mohla počůrat nespočet. :lol: :P
Zítra dej vědět, jak jste na tom a kdyby byla fotečka… :mrgreen: Držím palce, i když to prostě bude v nejlepším pořádku! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.1.13 07:43

Ahoj @1veverka jakpak se mas?? :hug:
uz sem se tady dlouho neobjevila, male rostou zuby, byla ted nejakej marod, tak to bylo narocnejsi.. ale jinak parada - vcera uz mela Klaudinka pul roku - leti to uplne silene :roll:
a jak ty se mas, vse v poradku v Novem roce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.13 12:18

Ahoj, dovolím se přidat a pozeptat se - mám cyklus 28 dnů, celkem pravidelný. Minulý měsíc ovu test pozitivní byl 13. den, tento měsíc jsem začala testovat asi 10. den a nic, všechny až dodnes negativní, Dnes je to 17. den cyklu. Co myslíte, byl to anovulační cyklus, nebo to ještě může přijít? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí