Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My po objeveni dvou carek (aspon skoro stejne silna jako kontrolni) jsme zkouseli kazdy den,, aspon 3 dny ![]()
veverko tak jakpak se vede? co MS? my jedeme za 14 dni na ten velky UTZ tak se moc tesim, ze poradne uvidime maleho a na dlouho, pze ten UTZ trva dele… ale zaroven mam trosku strach,,, hlavne at je vsechno v poradku.. vsechny organy at jsou tam kde maji a jsou proste v poradku.. jdeme i na echo srdicka podrobne, tak jsem z toho fakt trochu nervozni.. ale urcite to dopadne dobre… potom se chystame uz delat mistnost, kde bude pokojicek.. ted je to takove skladiste po prestavbe bytu ![]()
Já bych se snažila hned, spermie pořád můžou počkat, ale když už začne vajíčko odcházet, nic už nedoženou. ![]()
@Hannkie
U mě nic moc nového, ms se sice konečně rozhodla dát mi pokoj, ale na nějaké pozorování a testování ovu nemám vůbec energii, navíc to abych testovala třeba x týdnů, no to teda né. ![]()
Na ten velký UTZ se neboj, já vím, že to člověku nedá a přemýšlí co by kdyby, ale moje teta říká moudrou věc, problémy se mají řešit, až když a pokud vůbec přijdou.
A k vám už žádný nepřijdou a basta.
![]()
@1veverka jee to se mi libi to moudro
to je dobry ![]()
jinak se ti fakt nedivim, ze na to nemas vubec energii, abys testovala atd… PRoste to trebas fakt pocka na ty dr. a pak vam pomuzou.. a kdyz to prijde drive a samo, tak tim lepe ![]()
Asi tak… ![]()
Do konce roku to nebudu řešit vůbec a pak si holt vyberu, kde zkusíme nějakou pomoc, ale spíš zatím radu, na ty jejich pokusy s hormony jsem asi ještě málo zoufalá. ![]()
No, teď si snad užijeme víkend, dál dopředu ani nepřemýšlím.
Taky se mějte i s prckem krásně. ![]()
@1veverka píše:
Asi tak…
Do konce roku to nebudu řešit vůbec a pak si holt vyberu, kde zkusíme nějakou pomoc, ale spíš zatím radu, na ty jejich pokusy s hormony jsem asi ještě málo zoufalá.
No, teď si snad užijeme víkend, dál dopředu ani nepřemýšlím.Taky se mějte i s prckem krásně.
jj to je nejlepsi.. uzivat si pritomnost
a neresit moznou budoucnost ![]()
@Hannkie
Koukám, že se ti blíží kontrola, budu držet palce, abys neměla ani žádné obavy a povedla se nějaká pěkná fotka.
![]()
veverko dekuji moc.. jj uz se nemuzu dockat..hlavne at je vse v poradku, at si muzu trosku oddychnout a uklidnit se a rozjedu zarizovani vybavicky ![]()
Zaúkoluješ pak Ježíška, on třeba taky něco přinese…
![]()
Já už si kolikrát říkala, že bych měla začít něco šetřit, že se pak z těch výdajů nevyhrabem.
Ale pořád zůstává jen u plánů. ![]()
Joooo to znam
ted jsem mela furt docela pekny penizw a rikala jsem si, jak z toho nasetrim abych pak mela vic z rodicaku
no ani ň ![]()
A no tak ono to nějak dopadne.
Mimča mít u nás hlad nebudou, na hračky, oblečení a tak, taky bude, jsou na tom lidi hůř. ![]()
Teď je to v práci nejhorší, chodím tam za tmy a za tmy domů, ani nevím, jestli je vůbec vlastně venku někdy světlo.
![]()
@1veverka píše:
A no tak ono to nějak dopadne.Mimča mít u nás hlad nebudou, na hračky, oblečení a tak, taky bude, jsou na tom lidi hůř.
Teď je to v práci nejhorší, chodím tam za tmy a za tmy domů, ani nevím, jestli je vůbec vlastně venku někdy světlo.![]()
joo tohle fakt znam
takhle jsem to tahla docela dost dlouhou dobu
tak snad brzy otehotnis, at je problem vyresen ![]()
To by bylo super. ![]()
Já si to tak pěkně maluju, že třeba do těch Vánoc by to bylo úplně nejlepší, ještě bych měla dárek navíc, testů bych mohla počůrat nespočet.
![]()
Zítra dej vědět, jak jste na tom a kdyby byla fotečka…
Držím palce, i když to prostě bude v nejlepším pořádku! ![]()
Ahoj @1veverka jakpak se mas?? ![]()
uz sem se tady dlouho neobjevila, male rostou zuby, byla ted nejakej marod, tak to bylo narocnejsi.. ale jinak parada - vcera uz mela Klaudinka pul roku - leti to uplne silene ![]()
a jak ty se mas, vse v poradku v Novem roce??
Ahoj, dovolím se přidat a pozeptat se - mám cyklus 28 dnů, celkem pravidelný. Minulý měsíc ovu test pozitivní byl 13. den, tento měsíc jsem začala testovat asi 10. den a nic, všechny až dodnes negativní, Dnes je to 17. den cyklu. Co myslíte, byl to anovulační cyklus, nebo to ještě může přijít?
![]()