Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
15.8.12 14:20

Aha tak to jo tak moc dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
16.8.12 16:58

Ahoj snažilky, můžu se k vám přidat? Snažíme se cca půl roku, ale ovulační test zkouším teprve 1. měsíc. Co myslíte, je tento pozitivní? Cykly mám dost nepravidelné, poslední 2 byly kolem 20 dnů - ale byla jsem víc v nemocnici než doma a brala nějaké prášky (tento cyklus jsem již bez medikamentů), jinak byly cykly přes 40 dnů.
Dnes jsem 20 DC, sex byl 9., 12 a 16 DC, dnes mě celkem dost bolí břicho, hlava a celkově se cítím dost unaveně. Testuju od 8 DC, kdy hned na prvním testu byly // v sobotu mi došly testy, tam byly skoro stejné // jako na této fotce - dnes test jen náhodně kvůli tomu bolení břicha. Díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
16.8.12 20:55

Ahojky peto.. ja bych rekla, ze tohle neni pozitivni test… je mozne, ze uz je po ovulce.. dobre je k tomu jeste merit teplotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.8.12 07:53
@pettta píše:
Ahoj snažilky, můžu se k vám přidat? Snažíme se cca půl roku, ale ovulační test zkouším teprve 1. měsíc. Co myslíte, je tento pozitivní? Cykly mám dost nepravidelné, poslední 2 byly kolem 20 dnů - ale byla jsem víc v nemocnici než doma a brala nějaké prášky (tento cyklus jsem již bez medikamentů), jinak byly cykly přes 40 dnů.
Dnes jsem 20 DC, sex byl 9., 12 a 16 DC, dnes mě celkem dost bolí břicho, hlava a celkově se cítím dost unaveně. Testuju od 8 DC, kdy hned na prvním testu byly // v sobotu mi došly testy, tam byly skoro stejné // jako na této fotce - dnes test jen náhodně kvůli tomu bolení břicha. Díky moc za radu.

já jsem mívala takový OVU test v době OVU a jestli bolí bříško, tak je to jasné :palec: Hned jste na to měli skočit :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1568
17.8.12 08:12

@Kleofasek Skočili jsme na to včera večer i dnes ráno :-). Tak uvidíme na konci měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.8.12 08:38
@pettta píše:
@Kleofasek Skočili jsme na to včera večer i dnes ráno :-). Tak uvidíme na konci měsíce

Přeju aby to padlo na úrodné políčko :D :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
17.8.12 08:39

@pettta mě právě při OVU taky pobolíval podbřišek a docela dost, to nešlo přehlédnout :D A k tomu ten test :palec:

• Citovat
  • Upravit
1568
17.8.12 08:50

@Kleofasek Mě právě přišlo divné, že tak najednou bolí a testík ukázal toto :-). Vím, že nejsou stejné, ani testovací není tmavší, ale někde jsem četla, že holky měly i takovéto testy a mimčo z toho bylo. A když nebude, jede se dál ;-). Ještě se zeptám, když už bude po ovulce, bude test bílej nebo se 2 čárky zobrazují po celý cyklus třeba slabě? Jak jsem psala, hned první test 8 DC už byly 2 čárky a včera jsem byla 20 DC a takto to dopadlo…
Jen tedy 10. DC bylo sněhobílo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.8.12 08:56

Já jsem dělala 6 testů. Protože jsem si už před tím měřila BT, tak jsem věděla, kdy začít testovat. Před ovulací čárky byly, ale slabší. Jak se to blížilo k ovulce, sílil, při ovu byl nejtmavší, ale né stejně jak testovací (myslím, že záleží i na výrobci LH testů).Pak zas slábly. V tu dobu mi vyšla i ta teplota.
Já jsem to měřila pro sichr, kdyby nám nevyšlo IVF, že by jsme se snažili normálně. Ale naštěstí IVF vyšlo :)

• Citovat
  • Upravit
1568
17.8.12 09:11

@Kleofasek Moc gratuluju!
Tak uvidím, jaká bude intenzita barvy zítra. Dnes už asi nemá smysl dělat další testík, když bylo i dnes pojištěno nebo myslíš, že ano? Přítel mi stejně dneska odjíždí na pánskou jízdu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.8.12 09:21
@pettta píše:
@Kleofasek Moc gratuluju!
Tak uvidím, jaká bude intenzita barvy zítra. Dnes už asi nemá smysl dělat další testík, když bylo i dnes pojištěno nebo myslíš, že ano? Přítel mi stejně dneska odjíždí na pánskou jízdu 8)

pokud ti chlap odjede a sexík byl i ráno, tak není potřeba ;)
Teď hezky čekej :D :palec:
Já mám třeba potíže s BI, takže u nás by nechráněný sexík musel být stejně jen v den ovulace, aby s emi zas nepodráždila buněčná imunita :) Proto jsem to potřebovala zjistit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1568
17.8.12 09:41

@Kleofasek Promin, ale s čím že máš potíže? BI? - buněčná imunita? Můžeš mi k tomu říct něco blíže :-)? O tom jsem nikdy neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.8.12 09:50
@pettta píše:
@Kleofasek Promin, ale s čím že máš potíže? BI? - buněčná imunita? Můžeš mi k tomu říct něco blíže :-)? O tom jsem nikdy neslyšela.

@pettta já mám teda hlavní problém s vejcovodama. První mě řekli, že jsou neprůchodné. Pak jsem přiroz. otěhotněla, ale zůstalo to v něm. Tak mi jeden ucvakli a druhý už nevědí, jestli je nebo není průchodný a mě se na další laparoskopii nechtělo. Tak následovalo 1.IVF, kdy jsem opět otěhotněla, ale plod zamlkl a musela jsem na revizi. Plánovali jsme druhé IVF, ale chtěli jsme se nechat víc prošetřit a tak jsme se objednali do Prahy - Podolí na vyšetření buněčné imunity (alergie na spermie, na trofoblast a jiné látky). Nakonec jsem měla alergii na spermie. Což také může bránit v uhnizďování, tělo proti tomu prostě bojuje jako s cizopasníkem. Dali mi prednison + chráněný styk s kondomem a za 3 měsíce byla kontrola v pořádku. Tak jsme spustili akci 2.IVF a mimčo se chytlo a drží :)
Ještě dobírám prednison, ale už jen půlečku a poslední týden :) S mužem se pro jistotu pořád chráníme, aby jsme nic nedráždili. Ale tak v 5. měsíci už bych chtěla opravdu normální milování se vším všudy :oops: :mrgreen:
Ale před IVF je na místě prošetřit i genetiku a hematoligii, což máme taky.
Ale s tím ty se vůbec netrap :D
Jak dlouho se už pokoušíte o malé?

• Citovat
  • Upravit
1568
17.8.12 10:02

@Kleofasek Páni, děkuju za podrobný popis. Něco podobného měla kolegyně v práci, nakonec se jí podařilo otěhotnet asi po roce a půl. Ale moc jsme to neprobíraly, tak nevím, jestli přirozeně nebo ne - když o tom sama nechtěla mluvit, neptala jsem se :-).
My se snažíme od března, s tím, že ted v červenci jsme měli sex zakázaný (na začátku měsíce jsem zkolabovala a ležela týden na JIPce a 14 dní na norm. pokoji, dělali mi spoustu vyšetření) a před 14 dny jsem byla na kontrolní mag. rezonanci. Ted máme opět zelenou. Takže de facto 5 měsíců. Mám problém s dlouhými cykly, od července jsem měla brát Utrogestan, ale skrz kolaps začnu až ted v září. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.8.12 10:24

@pettta tak to jste teprve začali :) Neboj, ono to přijde :palec:
A třeba už teďka, kdo ví? ;) Pak dej vědět, až budeš dělat testík :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex