Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak když už máš tu teplotu vysledovanou, stačí to jen tak sem tam potvrdit. ![]()
Taky mám koupené ovu testy, ale jen pro tentokrát. Příště už na to zase kašlu. ![]()
Ale líbí se mi, že aspoň někde vidím dvě pořádný čárky. ![]()
Hehe
to ja merila teplotu jen jednou a ten prvni mesic to hned vyslo
takze zas tolik vysledovanou ji nemam ![]()
jinak ovu testy jsem prave zkusila 2× a na podruhy to vyslo…
ted jsem si koupila z ebay 25 ovu a 25 tehu testu
takze muzu testovat jak diva
![]()
No tak to jo, to to aspoň v tom testování fakt doženeš. ![]()
Já mám bt zmáknutou, ale zase mi to k ničemu není.
Je to práce, no, trochu se snad o víkendu posnažíme a ono z toho třeba něco bude a třeba taky né. ![]()
A mně je to zatím nějak fuk už. ![]()
@Hannkie
Ale jo, ať to vyjde, to já si přeju, ale jak jsem si potvrdila o víkendu, ms je vážně mrcha největší. ![]()
Pořád se mě drží.
Ta hlavně snad někdy skončit musí. ![]()
Jj to je fakt naprd… :-/ to pak mas fakt o tolik min sanci otehu, kdyz za ten rok mas tech cyklu jen par
jinak teda co jsem ja zjistila, tak je mi vzdycky kolem ovulky zle od zaludku
Takze to jak jsem mela v tom breznu, tak to nebyly priznaky tehu, ale zle od ovulky a to tehu byla nahoda, ze to zrovna taky vyslo… pac i minuly mesic i tenhle co zase mam cykly normalne, tak je mi zle
uplne stejne jako v tehu ale je to k ovulce :-/ takze taky nic prijemneho.. chjo..
No právě, jinak by mi to snad ani tolik nevadilo, ale že těch šancí za rok je málo, pak se můžu divit, že se snažíme skoro dva roky. Ono je to jako u jiných rok. ![]()
Teda blbě od žaludku při ovu, to bych si taky mohla vypozorovat, protože vím, že někdy mi blbě bývá, jako se mi úplně navaluje, z ničeho nic. A ono to možná v té době bude. ![]()
Mám to posledních pár měsíců, manžel už si dělal srandu, že to je z těhu, ale ono to může být zrovna v té době, těch 14 dní před ms.
To vlastně dík za tip..!
![]()
No prave.. ja to mela poprve zrovna kdyz jsem fakt otehotnela.. taky mi to bylo divny, ze bych mela priznaky ode dne ovu.. ale proste jsem to priklanela k tomu tehu… pak jsem to vlastne nedostala a po te revizi jsem to minuly mesic mela poprve a prave v dobe ovu mi zase bylo zle a to jsme se jeste nesnazili a jeste dodrzovali sestinedeli, ze jsem si rikala, ze to proste je od ovu… no a ted nanovo.. asi tak 2-3 dny pred ovu..a asi i chvili po.. nebo nevim.. je mi fakt na zvraceni ![]()
Mně bylo minule blbě nejdýl, to bylo od ovu až do ms, zvedal se mi žaludek bez ohledu na to, jestli jsem něco jedla nebo ne. Předtím to bylo jen tak sem tam den.
Asi je to hladinou hormonů, ale proč zrovna tak blbnou… ![]()
No, teď mi zatím není nic a podle FF je ovu tak za týden, takže budu hodně zvědavá, jestli se to bude opakovat.
Ale docela bych byla ráda kdyby né. Ještě s tímhle se zlobit. ![]()
To teda
prave.. kdyby to bylo aspon k tehu, tak se to taky snasi lip ![]()
Přesně…
Kdyby člověk věděl, že už to snáší pro toho prcka, tak by mi to bylo i jedno, i bych se na to možná i těšila. ![]()
Ale když je to nanic, je mi blbě a ještě mi to má to těhu připomínat, to bych se teda vztekla.
![]()
I když zrovna včera v noci jsem přemýšlela o celém tom našem snažení a fakt mě to baví čím dál tím míň.
Ne, že by jsme přestali sexovat
, ale spíš už na to myslím jen občas a momentálně mě to ani netrápí. Asi už jsem otupěla.
No jooo ono se rika, ze kdyz se na to clovek fakt vyprdne, tak to pak zrovna vyjde v dobu kdy to neceka a nebo kdyz se mu to zrovna hodi nejmin ![]()
Taky jsem toho už dost slyšela, o tomhle zákonu schválnosti. ![]()
Jako mně už je to momentálně docela jedno, takže bych se ani nedivila, kdyby se to povedlo. ![]()
A kdyby ne, tak mám spoustu jiných dobrých vyhlídek na tenhle rok a mimina budu řešit až ten příští… ![]()
No ale doufám, že tobě už se zadaří, máš už tak dlouho pěkně našlápnuto k mimču… ![]()