Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha tak ze to skoušet ani nebudu ja jsem takovej antitalent! Tak jo moc krat dekuju a my se pokusime to pak skusit jestly to bude fungovat!
@lenaf.
![]()
A no tak uvidíš… Třeba to ani nebude potřeba, teď díky testům pěkně trefíte ovu a bude z toho mimi.
![]()
No to jo ale uz to trva na me nak dlouho! Tak snad nekdy to dopadne!
@lenaf.
A jak dlouho už se snažíte?
Určitě to ale jednou vyjde.
A snad dřív než později. V to taky doufám. ![]()
No uz asi 9mesicu no neni to tak dlouho ale na me jo! Snad se dockame! Uvidime jak nam pomuze ten gel!
@lenaf.
No to pak dej schválně vědět, jestli zabral. ![]()
Zatím jsem na něj četla samou chválu. ![]()
Ahojte tak tenhle mesis mam smulu! Nemuzem se snazit 1cely mesic pritel dostal antibiotika ma naky bakterie
A kvuli tomu nemuzem sem se tesila ze skusime ten gel a bohuzel musim cekat do pristi ovu! To je hruza!
@lenaf.
Ahoj a to dostal nakázáno, že se nesmí snažit s antibiotikama nebo je to kvůli těm bakteriím?
No každopádně škoda, každý cyklus, kdy jsme se snažit nemohli, byl pro mě stokrát horší, než když to jen nevyšlo. ![]()
No doktor mu rek ze se nemame snazit ze by to asi nebylo dobre asi kvuli tomu mimi kdyby se to podarilo! Asi kvuli antibiotikum a prej ty bakterie muzou mit spolecne ze to nejde! Ma to i nap. V papirech ze se nemame snazit! Tak jsem z toho takova smutna! Clovek se tesi a ono se to takhle zkazi! :'(
bohuzel musim to vydrzet prej to nemam hroti me bylo receno!
@lenaf.
No tak to jo, to bych to asi taky neporušovala. ![]()
Ono to uteče, neboj.
Ale je mi jasné a dobře známé, jaké to je, když se mimi zase musí odložit.
![]()
Ber to tak, že tímhle děláte pro mimi to nejlepší. A nehrotit to, to ani kolikrát nejde. ![]()
Jo bohuzel je to tak! Tak doufam ze to do pristi ovu stihnem protoze to bude presne na chlup.
@lenaf.
Jako že to těsně před tím dobere? To by asi taky nebylo dvakrát dobrý. ![]()
Ale co, kolik mimin vzniklo i přes HA právě proto, že to narušily antibiotika. ![]()
A bylo to v pořádku…
No to musí dobrat a pak ešte čtrnáct dnů musíme asi s ochranou. Jo děti je dost to je fakt. No bohužel mám dnes ovu tak musíme počkat do dalsi.
hold mam smulu!
@lenaf.
Tak to pro tentokrát hoď za hlavu, no… Co taky jinýho, že jo. ![]()
Do příští ovu to uteče, uvidíš.
A zatím můžeš těhotnění pustit z hlavy, ono je to taky někdy potřeba. ![]()