Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
17.5.12 10:00

Je. :cert: Roztahanej, nepříjemnej a tak nějak k ničemu. :x Jak říkám, už aby byl fuč. :cert:
No to jsi to přestala řešit fakt šmahem. :mrgreen: :P Ale taky co, ty se můžeš řídit už jen tím, jestli je přítel doma nebo ne. :D
A já ti občas připomenu, co je za den, abys z toho úplně nevypadla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
17.5.12 10:12

@1veverka jako fakt sem nevedela co uz je za den ;) a je to mooooc prijemny :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.5.12 10:23

:D Věřím. No ale my ostatní už budeme mít zase zítra pátek. :dance:
Nemůžu se dočkat… :)
Půjdu něco popracovat, aby mi to líp utíkalo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
17.5.12 10:25

@1veverka jj patek to je paradicka nejvetsi ;) :palec: ja si jdu dat nejakou svacu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.5.12 11:21

Jé, mě to zas dneska nebaví ale… :cert: :zed: Hlavně mi nic nejde od ruky, do všeho abych se nutila.
Potřebuju teplo venku a víkend k tomu. :mrgreen:
Sice nás čeká volno úplně pracovní, máme to rozplánované už pomalu do poslední chvilky, ale bude to jiné, ne pořád čekat na manžu a mít všechno hotové než přijede. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
17.5.12 16:31

@1veverka tak koukam, ze uz mas casik akorat na kaficko z manzilkem, tak to je dobre a zitra konecne patecek ;) :potlesk:
ja uz se tesim na zitrek na pritele, ze tady nebudu sama a snad pojedeme dokoupit jeste ty vecicky pro malou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.5.12 17:05

:mrgreen: Jo, jo, zrovna si dáváme. A k tomu máme jahody (opět :D ), tentokrát s mascarpone. Ale je to studený a kafe ještě horký, tak jsem přišla nakouknout.
Zítra bych chtěla zas pouklidit doma, aby jsem nemusela o víkendu, to bych chtěla být venku na zahradě a něco tam popracovat, manžel taky, tak snad to všechno stihnem. Kdyby tak bylo volno ještě v pondělí, to by se šiklo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.5.12 22:00

Holky, kde jste kdo, tady to ale spí, jak šípkové království. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
21.5.12 14:50

ahojky anonymni .. tohle jeste ovulka neni, ale vypada to, ze se blizi, tak testuj dal :-)

veverko tak jakpak se vede? koukam, ze mas zase nejaky delsi cyklus co ? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.5.12 15:01
@Anonymní píše:
Holky jen dotaz - je tohle ovulace prosím?Začínám s ovu testováním a jsem 16DC. Mám bolesti v podbřišku, tak jen jesli takhle vypadá ovulace nebo ne. Měla jsem anovulační cykly ale ovu se mi vrátila po kolika letech tak že :hug: :andel:

Ahoj, ta druhá čárka je fakt ještě slabá, hlídala bych to teď každý den, dokud čárky nebudou stejně silné a pak už je to ono. :pankac:

@Hannkie
No ani mi nemluv, tenhle cyklus je úplně zahozenej… :zed:
Ale už ho přežiju a budu jen doufat, že ty další budou zase jen okolo těch čtyřiceti dní. :)
Teď si chci hlavně užít ještě pár dní, nejlíp tak dva týdny, bez ms. :D
A co ty, už se zas aktivně snažíte..? ;) Nebo musíš ještě čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
21.5.12 16:30

pockej kolikatej DC jsi ted ? ja myslela ze 33 … :-( my jeste nemuzeme… jeste mam porad sestinedeli … to mi konci az nekdy 7.6., ted ve ctvrtek budu 28. DC, takze doufam, ze mrcha dorazi co nejdrive.. kdyz bude vse v poradku, tak pockame asi jeste jednu a pak se zacneme znovu snazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.5.12 09:21

@Hannkie
Jo, to jsem, dneska 34. DC, ale vypadá to, že mám období ovu, jenže to nevím jistě, nemám ani ovu test, abych si to nějak potvrdila. Takže netuším, jestli ms přijde za pár dnů nebo týdnů. :nevim:
Tak to je škoda, že se ještě nemůžete snažit, ale zase to uspěchat není nejlepší, ať se tělo hezky uklidní a připraví už na ten zásadní, třetí pokus. :palec: :)
Když je venku takhle hezky a spousta možností, jak trávit čas, není to s tím čekáním až tak nejhorší. A do zimy už budeš dááávno těhu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.5.12 09:34

ahojky,
jdu jen pozdravit, vyrazime ven - schanet opet kocarek, tak snad se dneska zadari a budu mit uz klid :think: :roll: mam se samozrejme krasne, vstavala sem zhruba pred pul hod, ted snidam, umyla sem si hlavu a vypada to na pekny den ;) a co ty? koukam ze cyklus furt pokracuje, ale tak jestli je ted ovu, tak to je supeeeer :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.5.12 09:38

@aakaficko
To víš, jen sháněj, ať to pak máš bez starostí. :palec:
A den vypadá opravdu krásně, taky z toho počasí mám radost a dobrou náladu. :dance:
Cyklus je divnej, ale čípek, hlen a bolest v podbřišku, to na tu ovu fakt ukazuje, tak uvidím, hlavně ještě nechci ms, teď se mě naotravovala až až. :)
Tak užívej a zase se ukaž. :mavam: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
22.5.12 10:55

no to joo… ja mam porad prace dost, takze cas na nejaky chmury moc nemam… ale stejne uz se nemuzu dockat.. kdyby clovek aspon vedel, ze to ted uz fakt vyjde a bude vse ok, tak to cekani je taky o necem jinem :-)
no jestli mas ovu, tak to jeste par dni bude ten cyklus :-( chjo ,. holka ty to mas teda pekne prehazene.. :-( a jak dlouho uz se o to mimco snazite ? a kolik ti vlastne je, jestli se mohu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí