Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1veverka ahojky, takhle brzicko vstavas?? ![]()
jj vikend super, vcera sme taky sedeli venku na zahrade a grilovali, i kdyz zima je teda poradne, ted mame 4 stupne, takze se poradne oblikam..
ale vikend moooc fain a ted jen 2 dny do prace a pak mega dloooohy volno
![]()
@aakaficko
A to jsem dneska vzhůru už od pěti. ![]()
Přitom jsme šli spát až v půl dvanáctý. Nějak se mi už nechtělo ležet. ![]()
Jo, jo, pro tebe začal ten nejkratší týden, ty už máš vlastně čtvrtek. ![]()
U nás přímo mrzne.
Je na nule, takže pěkná kosa.
@1veverka na nule? no tak to je uplne sila.. fuj fuj.. ![]()
tak tos toho teda fakt moc nenaspinkala.. ja premyslela nad sebou, jestli budu spavat aspon do 8 hod, nebo budu koukat uz od 6 hod jak jsem zvykla.. ![]()
hihi jj mam tak nejak ctvrtek, to je pravda, no to bude sranda tyden ![]()
Teda ale já mám úplný pondělí.
![]()
Vůbec se mi nechce, aby bylo. Taky bych brala čtvrtek. Natož pátek, jé, jak já se těším. ![]()
A jak spíš o víkendu, taky vstáváš brzy? Ono taky jestli se přece jen naučíš chodit spát dýl, tak tím dýl budeš vstávat, ale teď, když se dny ještě prodlužujou, by to byla snad i škoda. ![]()
@1veverka hele i o vikendu vstavam brzo, i kdyz ted jak prselo, tak sem byla vzhuru v 5 hod a pak jeste do 8.30 hod usnula
no jako musim se to naucit, musim si jeste uzivat toho spanku, kdyz pak to bude horsi..
boze muuuuuuj, to tady dlouho nebylo - uz nam zase netece voda a do cca 13 hod nepotece.. me uz z toho rani mrtvice ![]()
To je fakt, teď si naspi co nejvíc do zásoby, kdo ví, jaká bude malá spáčka. ![]()
Zase?? No co to tam s tou vodou pořád dělají.
Ještě že tohle už nebudeš muset dlouho řešit, nějaký výpadky.
A taky že dneska není žádný vedro, to by ta voda chyběla ještě víc.
Snad to zapnou zas podle plánu. ![]()
@1veverka nejhorsi je, ze chodim curat uz kazdou hodinku a nehodlam tahat kybl na splachovani
na piti to mne nevadi, ale to wc je hnus
no to doufam, ze nejpozdej do 13 hod uz to zase potece - jinak jim dam ![]()
zrovna ted bych nejradej spala do zasoby, to by mne slo hnedka ![]()
No já tu teď málem taky usnula.
To dnešní vstávání na mě bude asi znát. ![]()
Ale s tím záchodem, to je mizerný, ještě že to hodlají zase zapnout. Škoda, že už nemůžeš být i tyhle dva dny doma. Byl by klid…
Byla jsem se i oblíct, sice tu máme sluníčko, ale v domě jen 19 stupňů, jsem zhejčkaná a zvyklá alespoň na 21. ![]()
@1veverka jj nejradej bych byla doma uz i dneska.. ale tak ty 2 dny uz vydrzim, to se neda nic delat, ze to vyslo takhle
![]()
no my v praci mame teploucko, ale venku sem malem umrznula.. i kdyz ted uz vykukuje slunicko, tak cesta z prace snad uz bude v pohode.. ![]()
Odpoledne už bude super, sluníčko má sílu a celé to prohřeje.
Jen ty rána budou asi nejlepší pod peřinou. ![]()
@1veverka hihi jeste ze taky ty rana planuju travit v posteli pod perinkou.. a nekdy mozna i cely dny
i kdyz uz musim to doma dozaridit pro malickou, fakt toho mega moc chybi, jak sem to odkladala az na materskou.. ale tak snad casu jeste dost a vsechno se stihne ![]()
Asi se hlavně nebudeš nijak výrazně nudit. ![]()
A sem tam ten den pod peřinou taky bude fajn.
Třeba některý pondělí, to bych asi vždycky prospala nejradši. ![]()
To je náhodou dobrý, že jsi to odkládala na mateřskou, taky bych to tak asi udělala.
A stihneš všechno, to je předem jasný. ![]()
@1veverka to doufam, ze se nebudu nudit a kdyz tak jen malicko a budu si to spis uzivat - dyt sem na to taaaaaak dlooooooooouho cekala
![]()
jj ted krasne zacne vsechno zarizovani, urcite to stihneme, neco uz prece jen mame a nudit se nebudeme.. se na to i moooc tesim, jak ji to udelame krasny ![]()
No právě, to byla doba, sice rychle utekla, ale celé to směřovalo jen na tohle těšení se na mateřskou a klídek a odpočinek a samé radosti. ![]()
Takže hned od středy si to úplně mega užívej, ráno nevstávej brzo, prostě pohodička, nauč malou spinkat hezky dlouho. ![]()