Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
11.5.12 10:45

@1veverka jj to uz nejak zvladnu, proste musim a pak bude jen flakani a hotovo - se tesim uplne nejvic :D :dance:
si pis, ze sem budu chodit porad - sice uz tady nebudu vysedavat od 8 hod - 17 hod, ale koukat sem budu porad ;)
no mas ten cyklus zase blaznivej poradne a i ty teploty teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.5.12 10:48

No já vim, je to zase bramboračka. :roll: :)
Ale uvidím, vybrala jsem si docela blbý cyklus na měření, ale co už… Stejně to teď nějak neřeším, celé těhotnění. :)
Mám před sebou spoustu hezkých zážitků, akcí a volna s manželem, k tomu to krásné teplo, no myslím, že nějaký těhotnící záchvat mě chytne až na podzim. :mrgreen:
A možná že i ty cykly se zase líp srovnají. :pankac:
Hlavně že to tady neopustíš, ale je mi jasné, že vysedávat tu jak v práci, by byla úplná škoda, obzvlášť když toho ještě budeš mít tolik na zařizování pro malou a i užívání si pohodičky. ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
11.5.12 10:53

@1veverka no sem zvedava jestli se tam ovu vubec nejak zakresli a kdy.. :think:
jj ted zacina paradni obdobi - teploucko, volno a tak..
presne jak budu doma, tak konecne musime dozaridit vsechno pro malou a kdyz bude pekne tak budeme na chate a nebudeme resit jestli je vikend nebo ne.. max to jestli bude pritel v praci.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.5.12 11:01

No budete to teď mít parádní, to aby se malá raději narodila nejdřív v termínu, aby jste si to stihli užít. :mrgreen:
Ale ono asi pak budeš ráda, že už bude venku a nebude tě čutat a nebudeš se s ní muset tahat v bříšku. :)
Pak půjde pěkně do kočárku a snad to bude to hodné mimi, co moc nebrečí. :pankac:

Ovu ani moc nečekám, že by to zakreslilo, jestli příště budu měřit někdy, tak se rozhodnu až po ms, protože po takhle dlouhé to spíš bude jen dlouhý cyklus a kde nic tu nic. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
11.5.12 11:04

@1veverka hele beru cerven na odpocivani a pak hned na zacatku cervence se muze narodit :D
jj uz ted se s ni zapotim mnohem vic a funim jako lokomotiva :mrgreen:
jj taky bych mozna merila az potom co ti to skonci, to bude lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.5.12 11:08

No a hlavně už uvidím, jestli to bude ten cyklus, kde je ms max 10 dní a taková ucelená a celé je to pak do 40 dnů a nebo to bude tohle, kdy fakt asi nemá cenu měřit… :cert:
Je fakt, že celý červen je docela dost času. :dance: A tyhle měsíce bývají nejhezčí, koncem července už bývá ráno zima a pak už to jde s tím létem z kopce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
11.5.12 11:09

@1veverka asi nema cenu ted merit, bych si klidne s tim dala pauzu a zacala az pak.. :think:
jj cerven bude urcite uplne paradni - si to uplne maluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.5.12 11:28

Už to měření dotáhnu, ono mě to totiž docela nebaví. :mrgreen: Takže teď si to odbydu, aby se mi udělala na FF nějaká ta mezní čára i na příště, ale moc na to prostě nesázím. :)
To já už si maluju i květen. :mrgreen: Těším se na každé odpoledne a víkend a oslavu a vůbec na všechno. :D
Kéž by to léto bylo dlouhé, už teď se netěším na zimu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
11.5.12 11:39

@1veverka o.k. tak teda meri, kdyz te to bavi.. :lol:
jj kveten bude taky super, hlavne od toho 16.5. to bude paradicka, doufam, ze i pocasi bude nejaky fain na to aby mohl bejt clovek venku.. ;)
jeeeeee fuuuuuj o zime ani nechci slyset :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.5.12 11:48

Teď by se mělo trochu ochladit, ale to budou ti zmrzlíci. Pak už bude krásně a zase jen krásně. :pankac: :mrgreen:
A běda jestli ne. :cert: Jen nevím, kde si budeme stěžovat. :lol:
No ale vzhledem k tomu, že je pátek, mi aktuálně nevadí nic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
11.5.12 11:56

@1veverka stve me ze se ma ochladit ted na vikend - sme oba doma a pokud bude prset tak to bude na pytel.. :cert:
ale doufam, ze to taky sileny ochlazeni nebude a budeme moct vyrazit ven - mega parak mne stejne uplne nejlip nedela.. :think:
jj patek je to parada a uz jen 3 hod v praci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.5.12 12:04

Teď jsem koukala na předpověď a má být teda celkem zima. :? V noci dokonce i pod nulu. 8o
Ale taky doufám, že přes den se bude moct být alespoň venku. Jen asi budu sklízet na noc těch pár kytek, co mám v květníkách.
Pořád doufám, že se ta předpověď ještě trošku změní a nebude to tak hrozný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
11.5.12 12:06

@1veverka ja proste doufam, ze jim to nevyjde.. ze prece z tech dnesnich 30 stupnu nemuze bejt zitra pod nulou :cert: :zed: no uvidime, ale je to na pytel teda 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.5.12 12:17

Taky pořád doufám, že to tolik neklesne, ale je dusno, to vypadá na bouřku nebo déšť. :?
Jestli se fakt tolik ochladí, to zase budu mít hned rýmu. :zed: Jsem na tyhle změny háklivá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
11.5.12 12:22

@1veverka jj myslim ze vecer bude poradna bourka, to bych se ani nezlobila.. ale zitra at je zase pekne ;)
jeee no jeste tak nastydnout, na to ani myslet nechci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital