Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
2.5.12 13:09

:mrgreen: No to víš, každej cholerik se neprojevuje až tak moc. :twisted:
Ale jsem, strašnej vztekloun a startuju takzvaně na první našlápnutí. :mrgreen:
Manžel s tím žít umí, tak to nějak neřeším, ale kontrolovat se snažím, ono to nikomu moc neprospívá, nějaké záchvaty. :D
Zase jsem četla, jak se má ochladit. :cert: Protestuju! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.5.12 13:19

normalne choleriky moc nemusim, ale tebe rada mam.. :mrgreen: :lol: :hug: 8)
fakt bych to do tebe vubec nerekla..
jj taky sem o tom ochlazeni cetla, je to na pytel teda.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
2.5.12 13:55
@1veverka píše:
@Mirka6
Tak s chutí do toho, ono se to povede. :pankac:
A co máš za homeopatika, budeš zobat nebo pít..? :mrgreen:

:mrgreen: Přítel se chtěl včera tulit pod třešní,tak jsem mu trochu překazila plány no,tak snad jindy :mrgreen: Budu zobat Folliculium a Luteinum,doporučila mi to kamarádka,jí to pomohlo a zase to není nijak drahý,tak jsem si říkala že to zkusím taky a je to přírodní,takže to neuškodí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.5.12 15:01

@aakaficko
Jé, no to jsem ráda… :hug: :kytka: Já teda choleriky taky moc nemusím, někdy vytočím i sama sebe. :lol:
Asi jsem snesitelná proto, že jsem jinak optimista a snažím se být milý člověk. :D
No a tady to vypadá, že bude lejt. 8o I bouří. :cert: Teda to se to tam mohlo nechat. :)

@Mirka6
No zní to dobře, hned by člověk věděl, na co že to asi bude. :mrgreen: Asi se pak někdy taky kouknu po něčem takovém, ale až mě nebude to snažení tak štvát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.5.12 15:09

tady je jeste uplne krasne, ale ba ne koukam, ze se uz malinko zatahuje.. :think: jako kdyby prselo tak od 19 hod tak bych se zase krasne vyspinkala, to bych se nezlobila.. ale domu po ceste teda moknout nechci, na to nejsem vybavena :mrgreen: :cert:
fakt mne jako cholerik neprijdes, ses normalne mila prijemna zenska a hotovo ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.5.12 16:12

:mrgreen: Tak děkuju. :kytka: :*
Jako ono je to asi jedno, jak je člověk založený, umím se ovládat, i když rozdíl je v tom, že mě spousta věcí zbytečně vytočí, ale čím jsem starší, tím spíš si vždycky řeknu, že mi to za to nestojí a zklidním včas. :mrgreen:
Tady pořád bouří, chvíli ja jasno, pak se zatáhne, ale je to takový nevyzpytatelný. :think: V noci by pršet mohlo, já bych taky spala jako dudek. :P
No, dneska už jen půl hodinky do kávičky. :dance: Ale manžel pak pojede pryč :( , musí si koupit zase nějaké věci v Obi, tak říkal, že rovou nakoupí i na víkend, aby jsme pak už nemuseli, což jsem zase ráda, bude klídek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.5.12 16:16

bouri jo? tady fakt jeste vubec nic, tak to vypada, ze domu dojedu v pohode a max to propukne az vecer nebo v noci a to se zlobit nebudu.. i kdyz sem sama doma, tak abych se nebala bourky.. :think:
jj ja uz jen 45 min a huraaa domu, dnes planuju k veceri jen chleba s rajcetem a uz mam na to mega chut a pak asi Misu zmrzlinku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.5.12 16:21

:D Já mám ráda i bouřku. I na spaní. Jen mi vadí, když moc blejská, to mě i vzbudí. :cert:
Ale ptáci venku řvou, jakoby nic, tak z toho asi nic moc nebude. :mrgreen:
To já mám v plánu k večeři zapečenou brokolici s kuřecím masem a bramborama a nějakým sýrem navrch. A udělala jsem jahodové poháry s kysanou smetanou, tak to asi zbodnem hned k tomu kafi za chvilku. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.5.12 16:26

jooo tak bourku mam taky rada, ale nevim jestli sama se nebudu bat.. ale spis myslim ze neee, ze ji prospim a hotovo :D
ty joooo tak to mas teda velikou dobrotu k veceri, dala bych si i to zapeceny i ty pohary.. :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.5.12 16:38

Já bych tě hned pozvala. :pankac:
Jen by ses asi musela umět teleportovat, aby se to stihlo. :mrgreen:
No, já pomalu jdu, manžel už tu musí být každou chvilku, tak už to taky rychle přežij a měj moc pěkný zbytek dne, ať s bouřkou nebo bez. :D
A pa pa zítra, to už máme čtvrtek, to jsou ale kouzla. :mrgreen:
I když mně to teď utíká i přes den šíleně. :D
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.5.12 16:43

umet se teleportovat, tak mas uz prazdnou lednicku :mrgreen: :lol: :palec:
jj ja si myslim porad ze je dneska pondeli, takze to ze je zitra ctvrtek je paradni.. :pankac:
taky krasnej zbytek dne, dejte si dobrutky a pak uz jen odpocivani ;)
zitra papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
2.5.12 19:50

ahojky Veverko .. jsem ted nemela vubec cas na Pc… jinak uz jsem ok… ve ctvrtek jsem byla na revizi a jeste ten den me pustili domu.. takze ted sestinedeli, pak 1. MS, 2. MS a hura dalsi snazeni .. doufam … a doufam, ze do tretice uz to fakt vyjde a bude vsechno v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.5.12 08:34

Ahoj holky, přeju pěkný den, i když u nás je zataženo a docela zima, zatím. :)

@Hannkie
To jsem ráda, že jsi se ozvala, já na tebe myslela, jestli už to všechno máš za sebou.
Třetí pokus už vyjde, ty sis prostě vybrala to špatné hned naráz a na začátku. 8)
Budu držet palce, jen co to bude aktuální. ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
3.5.12 08:35

@1veverka Ahojky, tak UTZ ode mě se asi nedočkáme :( dnes jsem to dostala a slabou čárku na testu mám taky…jsem zmatená, ale těhu se nekoná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.5.12 08:36

dobre ranko,
no ja po ceste do prace zmokla jako prase i s destnikem, ted si tady susim kalhoty a venku uz je najednou nadherne - sem to schytala jen ja kolem te 7hod :cert: jinak se teda pocasi zmenilo silene a i tlak, takze sem se rano pekne motala a radej si bezela pro colu tak uz je lip .. :pankac: parada, ze vcera sem mela pondeli a dnes je ctvrtek, to se mne mooooc libi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí