Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
24.4.12 10:47

Tak kecáním se dá strávit spousta času. :mrgreen: :palec:
Já asi ze všeho budu muset doslova zalehnout do papírování. :) Tak se tu asi pak objevím až po poledni, ale zas to bude už odpoledne a tím pádem se bude blížit čas, kdy pracovní úterý bude nenápadně končit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.4.12 11:14

tak to jsem zvedava za jak dlouho se mne tady objevis a kolik casu mne utece.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.4.12 14:12

Jsem zde..! :mrgreen:
No, koukám tři hodinky v trapu. Jak ti to utíkalo? Nemáš za sebou už tejden? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.4.12 14:17

hihi dnes to utika nejak moc pekne, ani nevim proc, kdyz nemam co delat.. ale dnes to fakt ujde.. a zitrek bude uplne v pohodicce.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.4.12 14:19

:mrgreen: No copak zítřek, ten tobě uteče jako nic. :dance:
Ale co já, chudák, budu mít taky hotovo a pomalu se ani čím zabavit, budu si muset naplánovat nějakou užitečnou činnost. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.4.12 14:32

jj si najdi na zitrek nebo uzitecnyho, zabavnyho a hlavne pri cem ti bude cas rychle utikat.. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.4.12 14:40

Ještě kdybych tak věděla, co to bude. :mrgreen:
Ale dneska je to milý, už budou tři a to je do kafe celkem krátká doba. :dance:
Zase půjdu chvilku pracovat, možná, že až přijdu příště, bude to tak tak se zabalit a zmizet domů. ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.4.12 14:43

jj fakt to utika celkem pekne, zase koukam na vecicky pro malou tak to docela utika.. :D 2 hodinky uz utecou jako nic.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.4.12 15:59

A já už jen půlhodinku a tu navíc strávím prací, takže se jdu jen rychle rozloučit, popřát pěkný zbytek dne a zítra si to hezky užijte. :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.4.12 16:03

jj tak peknej dnesek, zitra asi nepisnu, ale ve ctvrtek uz urcite ano..
tak papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.4.12 16:05

Tak se budu těšit a zatím pa pááá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.4.12 10:08

ahojky,
tak jak je dneska?? ja uz sedim v praci a nudaaa, ale aspon uz je ctvrtek a venku je fakt nadherne..
vcera v poradne v poradku - mam zase 0.5 kg nahore, takze zatim celkem 5 kg :mrgreen: a uz sem dostala papir do prace na materskou a nastupuju na ni 16.5. :potlesk: :dance:
a co ty, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.4.12 10:43

Ahoj, no to je dobře, že je vše v pořádku, ale to jsem ani nic jiného nečekala. ;) :dance:
A máš nahoře tak maličko, fakt paráda. :pankac: Po porodu ani nebudeš vědět, že jsi nějaké bříško měla. :D
No a nástup na mateřskou se ti blíží fakt rychle, to už si to v té práci odsedíš, i kdyby nevím co bylo. :mrgreen:
U mě to vypadá, že ms už brzdí, byla celkem slabší, to by mi vyhovovalo. :D No a začala jsem přece jen měřit bt, uvidím, jestli se něco změnilo, jestli mě bude štvát, je to zas na nějakou dobu poslední cyklus, co budu měřit. :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.4.12 10:46

jj vse v poradku, jen sem doktorovi rekla o tom svedeni tela co mam, tak me poslal hned na krev - kvuli jaternim testum.. tak sem tam rano skocila a zitra budou vysledky.. myslim, ze to ale bude v poradku, ze je to jen tim roztahovanim tela.. :think: :palec:
to vis, ze tohle uz tady odsedim, to uz dam snad v pohode, hlavne uz nechytit nejakou virozu nebo neco podobnyho :cert:
zacinas zase merit jo? tak to jsem zvedava na ty tvoje grafiky, jak to bude vypadat.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.4.12 11:56

No, asi to nebude nic moc, ty grafy, ale jak říkám, dám tomu šanci. :mrgreen:
Jaterní testy? A co by to mělo s tím svěděním společného? 8o Neříkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí