Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak kecáním se dá strávit spousta času.
![]()
Já asi ze všeho budu muset doslova zalehnout do papírování.
Tak se tu asi pak objevím až po poledni, ale zas to bude už odpoledne a tím pádem se bude blížit čas, kdy pracovní úterý bude nenápadně končit. ![]()
tak to jsem zvedava za jak dlouho se mne tady objevis a kolik casu mne utece.. ![]()
Jsem zde..! ![]()
No, koukám tři hodinky v trapu. Jak ti to utíkalo? Nemáš za sebou už tejden? ![]()
hihi dnes to utika nejak moc pekne, ani nevim proc, kdyz nemam co delat.. ale dnes to fakt ujde.. a zitrek bude uplne v pohodicce.. ![]()
No copak zítřek, ten tobě uteče jako nic. ![]()
Ale co já, chudák, budu mít taky hotovo a pomalu se ani čím zabavit, budu si muset naplánovat nějakou užitečnou činnost. ![]()
jj si najdi na zitrek nebo uzitecnyho, zabavnyho a hlavne pri cem ti bude cas rychle utikat..
![]()
Ještě kdybych tak věděla, co to bude. ![]()
Ale dneska je to milý, už budou tři a to je do kafe celkem krátká doba. ![]()
Zase půjdu chvilku pracovat, možná, že až přijdu příště, bude to tak tak se zabalit a zmizet domů.
![]()
jj fakt to utika celkem pekne, zase koukam na vecicky pro malou tak to docela utika..
2 hodinky uz utecou jako nic.. ![]()
A já už jen půlhodinku a tu navíc strávím prací, takže se jdu jen rychle rozloučit, popřát pěkný zbytek dne a zítra si to hezky užijte.
![]()
jj tak peknej dnesek, zitra asi nepisnu, ale ve ctvrtek uz urcite ano..
tak papa
![]()
ahojky,
tak jak je dneska?? ja uz sedim v praci a nudaaa, ale aspon uz je ctvrtek a venku je fakt nadherne..
vcera v poradne v poradku - mam zase 0.5 kg nahore, takze zatim celkem 5 kg
a uz sem dostala papir do prace na materskou a nastupuju na ni 16.5.
![]()
a co ty, jak je?
Ahoj, no to je dobře, že je vše v pořádku, ale to jsem ani nic jiného nečekala.
![]()
A máš nahoře tak maličko, fakt paráda.
Po porodu ani nebudeš vědět, že jsi nějaké bříško měla. ![]()
No a nástup na mateřskou se ti blíží fakt rychle, to už si to v té práci odsedíš, i kdyby nevím co bylo. ![]()
U mě to vypadá, že ms už brzdí, byla celkem slabší, to by mi vyhovovalo.
No a začala jsem přece jen měřit bt, uvidím, jestli se něco změnilo, jestli mě bude štvát, je to zas na nějakou dobu poslední cyklus, co budu měřit.
![]()
jj vse v poradku, jen sem doktorovi rekla o tom svedeni tela co mam, tak me poslal hned na krev - kvuli jaternim testum.. tak sem tam rano skocila a zitra budou vysledky.. myslim, ze to ale bude v poradku, ze je to jen tim roztahovanim tela..
![]()
to vis, ze tohle uz tady odsedim, to uz dam snad v pohode, hlavne uz nechytit nejakou virozu nebo neco podobnyho ![]()
zacinas zase merit jo? tak to jsem zvedava na ty tvoje grafiky, jak to bude vypadat.. ![]()
No, asi to nebude nic moc, ty grafy, ale jak říkám, dám tomu šanci. ![]()
Jaterní testy? A co by to mělo s tím svěděním společného?
Neříkal?