Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ke stavu, kdy by se to dalo označit za přijatelný, se to ještě nepřiblížilo. Zahrada je fakt zanedbaná, nebyly na ní peníze a svépomocí to jde hodně pomalu.
Je to tu samý šutr a jíl, k tomu díry jak kdyby tu jezdily tanky, no nudit se nebudeme. ![]()
A pak přijdou na řadu ploty. ![]()
No a já jdu teď chvíli pracovat, dneska jsem ještě na nic moc nesáhla.
![]()
jeee to je jak na zacatku u nas na chate, tam to byl taky samej sutr a hnus.. ted uz je to dobry, ale prace to dalo mega ![]()
ja jsem schvalila par faktur a jinak nic pracovni tempo nula ![]()
Tak, já jsem se právě přiřítila zpátky, ještě jsem celá rozjetá. ![]()
Dneska se mi toho nastřádalo dost, ale zase to uteklo, už budou tři, to fakt jde. ![]()
A jak svítí sluníčko, tak tu mám i teplo a nebudeme muset topit. ![]()
tak to me si zastihla uz v polospanku.. mega me to tady nebavi, neni co delat - klasicky a na netu uz fakt nevim na co koukat.. ![]()
aspon ze vypadnu uz za cca 2 hod ven na to slunicko, i kdyz tady se to malinko zatahuje, ale neva, hlavne at je krasnej vikend.. ![]()
No, taky se mi ten čas nějak zastavil. ![]()
Ale až já půjdu na kávičku, ty už to budeš mít taky za pár. ![]()
Jo, to ať se to vyprší přes týden, to se venku stejně nic nestíhá, ale krásnej víkend bych si moc přála. ![]()
jj uz aby sis varila kavicku, to uz je pak pohodicka.. ty 2 hod prede mnou teda jeste nic moc.. ![]()
ja myslim, ze to bude dokonalej vikend a i ke konci tydne bude parada pocasi.. - presne to, co sme chtely
![]()
To jo. A ještě bych chtěla, aby to tak zůstalo aspoň půl roku. ![]()
Jen teplíčko, sluníčko, pršet by mohlo jen nutně, třeba sem tam v noci. ![]()
preeeeesne tak, uz jen slunicko a hotovo.. proste krasny pocasi - doufam ,ze to tak fakt bude.. ![]()
No, sem tam nám to určitě vyjde.
Hlavně že nebude mrznout a padat sníh.
![]()
Teda ale jen to píšu, už se tu zatáhlo. ![]()
Musím vyřídit pár telefonů, jsem zvědavá, jakou dobu mi to zabere. ![]()
jezis snih?? nestras!! ten nechci minimalne pul roku videt..
![]()
tak to u me uz dnes asi zadna prace nehrozi, tak furt koukam na net.. a uz mam zase vsechno precteny ![]()
No já klidně i rok.
Sníh je krásnej, ale náledí mi teda vadí. ![]()
A zjistila jsem, že telefon mám chcíplej, tak se musí nabít, ách jo, taky nevím, co dělat, když mi takhle něco vypadne. ![]()
Taky už jsem četla snad všechno. ![]()
Já ještě hodinu a kousek a zdá se mi to nekonečný, přitom to do těch tří hodin fakt letělo, teda mně jo. ![]()
no a hlavne ho letos bylo fakt hodne a dlouho, takze ten fakt nepotrebujeme.. ![]()
mne to teda nijak moc neletelo ani do tech 3 hod a to jak se to vlece tedka to je teprve sila..
![]()
Taky mám pocit, že už po té půl čtvrté asi zatuhneme a za miliony let nás tak najdou. ![]()
Hodiny sice tikají, ale určitě švindlujou.
![]()
taky si myslim, ze ted musely jit chvilku pozpatku, protoze to neni mozny jak se ten blbej cas vlece..
![]()
Ale už budou čtyři. Sice uplynul tak tejden, ale budou… ![]()
Teď už věřím, že se dočkáme konce pondělka. Ale zítra to snad bude lepší, jinak nevím, co budu dělat. Škoda že mě nebaví nějaké ruční práce. ![]()