Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky si myslím, že dvou holek bude mít už takhle plnou hlavu, i když jste ještě 2 v 1. ![]()
A na noc se těším už jen jako na obyčejné spaní, protože na dnešek jsem pořád nemohla usnout a pořádně jsem zabrala až po čtvrté hodině a můžu si pusu roztrhnout, zívám od rána. ![]()
jj jeste 2 v 1 ale stejne je toho dost.. ![]()
ja se dneska vyspala taky silene, bylo mne vedro, pak sem nevedela jak si mam lehnout a furt sem koukala na hodiny a pocitala kolik jeste muzu spat.. takze rano se vstavalo fakt blbe a ted bych dospavala hned ![]()
No to mi povídej.
Jsem jak zpomalenej film, takže mi to i utíká, protože než se s něčím vyhrabu, je hodina v trapu. ![]()
A to jsem zjistila, že odpoledne musím vzít auto a jet manželovi naproti, protože by to jinak nestihnul. A že se mi dneska teda řídit vůbec nechce. ![]()
Hlavně když vydržím vzhůru. ![]()
mne zacina bejt uplne mega vedro, se tady pecu ve vlastni stave a v podprsence mam snad 150 stupnu
uz se vidim doma ve sprse a pak se zmrzlinkou.. ![]()
Tak to mně je akorát, manžel skuhral o víkendu, že se smaží, ale mně je pořád ještě moc málo vedro. ![]()
Asi už jsem se naladila na léto.
Ale co jsem četla, má se prudce ochladit, ach jo, to zas bude votrava…
tak to ja jsem ted zrovna totalne upecena, uz sme zapnuli klimatizaci na 25 stupnu, tak je to lepsi ![]()
jj taky sem o tom ochlazeni cetla, ale prej i tak ma byt kveten teplotne naprumernej ![]()
Tak to by byla paráda, my máme v plánu dvě rodinné oslavy a kdyby byly venku a bylo krásně, budu přímo nadšená.
![]()
Jinak já tu mám v baráku necelých 23 stupňů, to je akorát, jsem zvědavá, jak bude vyhřáté to auto, tam asi chcípnu. ![]()
jj venku je to mnooooohem lepsi, to chapu ![]()
to my pred pustenim klimosky meli aspon 30 stupnu - myslim.. sedime pod strechou a moc sem nefouka, takze fakt hnus.. ale ted uz je to o neco lepsi.. po ceste domu snad taky nechcipnu, i kdyz MHD bude asi docela sila ![]()
Ahoj holky
mám na vás otázečku ohledně ovulačního testu. Mám dva dny spožděnou MS a včera jsem si jen tak ze zvědavosti dělala ovu test a byl pozitivní
Sice čárka byla slabší než kontrolní,ale byla tam. Bohužel mi to nejde vyfotit abych vám to sem hodila na posouzení,ale přece nemám ovulku když ještě nedošla mrcha
Jsem z toho jelen
ahoj,
tak zkus tehu test a budes vedet ne?? ja se v tech ovu testech pouzivanejch misto tehu moc nevyznam.. zkusila bych rovnou tehu test a ten ti urcite uz 2 dny po spozdeni neco ukaze ![]()
@aakaficko píše:
ahoj,
tak zkus tehu test a budes vedet ne?? ja se v tech ovu testech pouzivanejch misto tehu moc nevyznam.. zkusila bych rovnou tehu test a ten ti urcite uz 2 dny po spozdeni neco ukaze
Právě jsem těhu neměla,ale dnes jsem nakoupila,tak ráno jdu testovat. Už pár dní mě vždy večer bolí břicho a v kříži jak kdybych to měla dostat a pořád nic,bolí mě prsa a dnes jsem objevila takový hodně světlý narůžovělý hlen,tak se uvidí ![]()
Jsem napnutá jak kšandy ![]()
jj tak rano vyzkousej - i kdyz pri spozdeni myslim, ze bys nemusela delat z ranni moci a mohla zkusit hned, kor jestli mas desitkovej testik..
ja pri otehotneni mela taky mega hleniku - to byl muj prvni priznak vubec ![]()
@Mirka6
Ono z toho ovu testu fakt nejde nic moc poznat. Některé dělají druhou čárku celý měsíc, i když ne silnou, jiné zas nic, na každého to působí taky jinak, takže vyznat se v tom a něco vyhodnotit z ovu testu, to je taková loterie. ![]()
Jinak ovu je vždycky před ms.
Takže možné je všechno. ![]()
Každopádně držím palce, ať jsou zítra pěkné čárky i na těhu testu. ![]()
@aakaficko
No MHD musí být chuťovka, ale tady se celkem zatáhlo, takže to vypadá, že jízda autem ani čímkoliv jiným nebude pečení a smažení. ![]()
I když sluníčka škoda, já už všude větrám jak maniak, ty okna nezavřu ani v noci. ![]()
Noo testík mám desítkovej
ale normálně mám asi strach si ho udělat
určitě budu zase zklamaná i když je pravda že jsem nikdy před MS neměla bolesti prsou.
jj myslim, ze MHD bude hnus, ale uz me poprve pustili sednout
![]()
tady se nezatahuje, tady je porade mega moooc slunicka, mame zabarikadovany okna a zapnutou klimosku, ze kdyz sem nekdo prijde, tak mu musi bejt zima.. ![]()