Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
3.5.12 08:49

@katuska_m
A co je to za test?
Ms máš normálně jako vždycky nebo slabší? Hodně holek má ještě tu první ms…

@aakaficko
No o tlaku ani nemluvím, taky jsem byla ráno jak vožralá. :mrgreen:
Začíná to tu vypadat, že slunce vyleze, ale nevím, jestli nad ránem pršelo, já dneska spala skoro do osmi. :dance: :P
Já už mám dneska spíš pátek. Nedočkavka… :D Takže je to vždycky spíš malinké zklamání, že ještě zítra, ale zase pořád lepší, než kdyby bylo dneska pondělí, to bych asi nepřežila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.5.12 08:53

ja zase vcera dosla domu, najedla se a spala uz kolem 20 hod, pak kolem pulnoci mne probudili nejaci ozralove co kriceli pred barakem, ale jinak sem spala dal.. ;)
myslis ze uz je patek jo? no tak to bych samozrejme taky brala uplne nejvic, ale fakt furt lepsi ctvrtek nez utery ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
3.5.12 08:56

@1veverka za ten týden zpoždění jsem dělala asi 7 testů, kdyždý den jeden a na každém byla slabá čárka, hodně světlá ale pěkně viditelná, nemusela jsem test natáčet na všechny strany abych ji viděla… byl to mamatest 10. no ale sex mi způsobil špinění, které bylo celý včerejšek a dnes už slabé krvácení (ale stejně podivnou MS jsem měla i minulý cyklus, takže to MS je)… to je k vzteku… proč se ta čárka na testu ukázala každá den? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.5.12 10:18

@aakaficko
Ty tam máš ožraly, já zase ráno čilý důchodce, jak se rozední, tak jsou venku a hulákaj na sebe, protože neslyší. :cert:
Ale dneska mě právě zázračně nevzbudili. :dance:
Já už mám fakt pátek, už vymýšlím, co budeme dělat zítra, ale to bude ještě pěkně pracovní den. :zed:
Teď se těším, budeme mít čtyři dny v kuse, konečně. :pankac: A nejradši bych byla jen s manželem, žádné návštěvy, i když jeden den tomu budu muset obětovat.

@katuska_m
No tak to já měla teď naposledy taky. Duch na mamatestu, kterého viděl i manžel dost dobře. :cert: A nic z toho.
Ale já už to měla víckrát, jednou jsem právě s takovým duchem zkusila jít na krev, tam bylo nula, takže vím, že to nic není, tedy u mě ne.
Nechceš to taky vyzkoušet, nechat si nabrat krev, abys to měla jisté..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
3.5.12 10:21

@1veverka dnes jdu k doktorce, tak uvidím. ale asi to bude jak říkáš ty, nedá se nic dělat. počkám po MS udělám test a jestli tam budou zase // tak už se vzteknu a půjdu na tu krev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.5.12 10:24

@katuska_m
Přijde mi ale, že to ty mamatesty dřív nedělaly. :?
No, uvidíš, co ti řekne, třeba to u tebe bude něco znamenat a k oplodnění vajíčka dojde, jen se pak něco pokazí, co by třeba šlo snadno vychytat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
3.5.12 10:27

@1veverka no já dělala mamatest víckrát a nikdy se mi to nestalo, ale teď 7× po sobě, poslední týden jsem testila každý den, od prvního dne vynechání až po dnešek i přes slabé krvácení a //. divné, zajímalo by mě, co je ot za šotka… ale po oplodnění se na udržení dává utrogestan a ten mám, ten beru. takže bůh ví jak to je. počkám po MS a začneme na novo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.5.12 10:28

@1veverka to my budeme mit asi zase odpocivaci vikend - pritel maka v sobotu, takze nikam odjet nemuzeme a bohuzel i o tom statnim svatku.. takze to vidim spis na moje lenoseni v posteli..
dneska je mala nejaka moc cila - sem na jeji okopavani uz zvykla, ale pred chvili predvedla neco, ze sem myslela, ze me do bricha nakopl dospelej chlap :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.5.12 11:15

@katuska_m
A jo, tak tím to nebude. :think:
No budu zvědavá, co ti dr řekne, protože mi není jasné, jak to, že někdo může mít duchy pořád a u někoho je to jasná známka těhu. :nevim:
A ty ten utrouš pak vysadíš? Myslím, že kdybys byla těhu, musíš ho brát v kuse, aby se mimi fakt udrželo.

@aakaficko
Odpočívací víkend je taky dobrej, hlavně, že je volno. :pankac:
Docela se těším i na to, že jeden den taky proflákáme. :)
Teda ty kopance musí být síla. 8o A to má ještě docela dost času na to, aby vyrostla a kopala takhle častěji. Myslím, že i to pak způsobí to, že maminy před termínem už chtějí hlavně porodit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.5.12 11:23

jj na volnicko se uz fakt tesim uplne moooc ;) jj tenhle kopanec byl fakt sila, jako od boxera a ne od moji male holcicky :mrgreen: jj verim, ze na konci uz to neni zadna sranda.. ja uz ted sem takova lokomotiva funici a to mame jeste nejakejch 9 tydny cas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
3.5.12 12:02

@1veverka tak mě doktorka moc nepotěšila, těhotenství nevidí, děloha nízká, na těhotenství se tam nic nechystá… brala mi krev a zitra kontrola, pokud tam bude nějaká hodnota HCG, tak to je zřejmě mimoděložní, pokud tam žádná hodnota nebude, tak nic a zase odznova celé to kolečko… tak pevně věřím ,že tam nic nebude !!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.5.12 12:16

@aakaficko
:D Ono se to zdá dlouho, ale vem si, jak ty týdny letí a to za chvíli budeš doma a to se nebudeš nudit, to to poletí ještě rychleji. :dance:
Za chvíli bude malá venku a ta doba se bude zdát ještě kratší, mně to teda uteklo hrozně rychle, od chvíle, kdy jsi zjistila dvě čárky na testu, mi to připadá tak jako měsíc. :mrgreen:

@katuska_m
No tak to fakt aby to byli jen falešní duchové. :cert:
A k těm testům ti nic neřekla? Jaké s tím má třeba zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
3.5.12 12:21

@1veverka nechápala, že mi 7× po sobě vyšel slabě pozitivní test, takže to dost možná může být mimoděložní. brali mi krev a říkala, že zítra podle krve to vše probereme :( no hlavně že přišla MS (jestli se tomu tak dá říkat, slaboučce krvácím, i ona se divila jak je to slabé), pak už jsem zase číhat na ovulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.5.12 12:21

no jsem na to zvedava jak si na to byt doma zvyknu.. s malou to uz bude jasny, ale ted ty tejdny jeste pred porodem.. :think: presne, taky mne prijde to moje tehotenstvi hrozne rychly.. fakt to uteklo mega rychle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.5.12 13:19

@katuska_m
No, uvidíš, teď už s tím stejně nikdo nic nenadělá. :?
Snad to bude v pořádku, slabá ms je taky ms, někdo to má slabé, já třeba zase silné, no, kdyby to bylo jen to…
Ale všechno má řešení, tak se neboj, užij si zbytek dne, pěkně v klídku a zítra už budeš mít jasno. ;)

@aakaficko
Taky se mi právě zdá. :think: Hele, že ty jsi to nějak urychlila. :mrgreen: :P
Doma ti to bude utíkat myslím ještě rychleji. Buď bude doma přítel a nebo něco uvaříš, dokoupíš něco na mimi, no a internet to jistí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí