Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavně aby mi bouřka zase nevyřadila počítač.
Minule mi přestala fungovat nabíječka, já pořád, že nejde zapnout pc a ono to bylo úplně vytřískaný.
A po dvou dnech nabíječka zase jako zázrakem ožila.
![]()
No ale vedro je pořádný. Už i v domě mám horko a to tu bývá chládek.
Takovou tu letní bouřku bych taky brala, v noci by se pak krásně spalo. ![]()
Teď budu muset chvíli něco popracovat, ale dneska to teda letí, úplně bleskem. ![]()
no ted je dusno, ze mam spoceny i spodni pradlo..
![]()
jj taky mne to krasne utika, resim kocar, takze parada ![]()
Tak to už jsme na tom stejně. Teda s tím prádlem. ![]()
Je pěkný vedro, pořád se děsím toho, že by to mělo jít až pod tu nulu, to si zase tělo dá, než se aklimatizuje, natož ty tvoje dvě. ![]()
Ale dvě už taky budou, ale hodiny.
Což je víc než pozitivní. ![]()
@1veverka uz sem si pustila klimatizaci, tak je to dobry.. ale byla sem jak vylezla z bazenu.. ![]()
no hlavne ze bude zitra volno, to se snad nejak aklimatizujeme, nebudeme nic delat a hotovo ![]()
jj uz jen hodinku a huraaa domu, jako dnes to uteklo uplne nejlip jak mohlo
![]()
Mně je normálně líto tu klimošku pustit. ![]()
Při představě, že se má ochladit, se tu radši budu vařit. ![]()
Ale dnešek fakt letí a přežiju všechno.
Hrozně se těším na kafe, dneska zas po delší době bude, měli jsme teď pořád nějaké lítání a shánění a byly i dny, kdy kafe nebylo vůbec. Hrůza.
![]()
A pomalu přejdeme z klasického espressa k ledovému kafi, to je to pravý léto pak. ![]()
@1veverka ja ji musela pustit, mne uz bylo fakt hnusne - az se mne motala hlava.. ![]()
vubec nebylo kafe?? no to je skandal teda..
tak hlavne ze dneska uz bude ![]()
ja jsem dneska sama, takze asi dojdu domu, pouklizim, vyperu a budu odpocivat a rano se tesit az dojede pritel, ze snad neco podnikneme - ze to pocasi dovoli..
To víš, tak ty to máš s tím těhu mnohem víc náchylný.
Už jen jak se ti udělalo špatně na té masáži, prostě malá tomu teď velí a té bylo horko už moc. ![]()
Já bych chtěla uklízet o víkendu, i takové ty ne zrovna obvyklé věci, co se dělají každou chvilku, jako umýt okna, vyprat záclony, ale jestli bude lejt, tak okna padají a bude jen normální úklid. ![]()
@1veverka jj uplne tohle dusno mne nedela nejlip, furt radej piju vodu abych se nekde pak neslozila.. no na tu masaz ani myslet nechci, to byl fakt hnus..
![]()
ja skocim po praci na nakup, koupim veci na spizy a udelam je a bud se budou zitra delat na grilu nebo kdyz bude hnusne tak bohuzel v troube.. ale snad to na tu zahradu bude.. ![]()
Když nebude zrovna vyloženě pršet, tak si myslím, že to na ven bude, sice možná ne zrovna v plavkách, ale půjde to. ![]()
My pojedem na nákup až v neděli, je den matek, tak to rovnou vezmeme pro kytku. ![]()
@1veverka plavky klidne ozelim, hlavne at se da sedet venku a neprsi - prosim prosim
![]()
ja dnes nakoupim jen na ty spizky aby byly zitra mnamkovy, jinak velkej nakup udelame taky az v nedeli nebo v sobotu
- ja toho sama moc tahnout nemuzu ![]()
Přidávám se k prošení - prosim prosiiiim… Ať nelejeee… ![]()
No to je jasný, nic netáhni, jen to nejnutnější. Hm, špízy, my je teď měli párkrát za sebou, ale pokaždý jiný a krom toho, že je to dobrota, to i krásně vypadá. Mám maso doma, tak možná, že taky ještě něco takového vyrobím. ![]()
@1veverka neboj, takhle pekne prosime, tak urcite nebude ani kapicka
![]()
ja prave nechci jen maso na gril, ty spizy jsou fain, ze do nich muzes dat co mas rada a proste kazdej tam najde neco dobryho pro sebe ![]()
To jo, tuhle jsme měli s kuřecím masem, lilkem, cibulkou, masovými mini párečky a naložené to bylo v česnekové marinádě, no všichni jen mlaskali. ![]()
No a budou pomalu tři, takže utečeš.
Přeju hlavně krásný víkend, ať už kdekoliv a jakkoliv strávený a ty se snad na to pondělí a úterý můžeš i těšit. ![]()
![]()
tak ja uz se loucim za chvili bezim na bus.. tak krasnej vikend at uz bude pocasi jakykoliv a v pondeli papa
![]()
Ahoj, tak zdravím zase už v pondělí, tak jaký byl víkend? ![]()
U nás moc prima, včera jsme byli u mamky, dokonce se dalo sedět venku.
Ale to ochlazení teda bylo znát, v sobotu tu ráno lilo, pořád stěhujeme kytky na noc domů, už aby bylo po těch zmrzlíkách. ![]()