Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To víš, to taky. A taky knedlíky, vánočka, prostě všechno, co se zadělává s mlíkem. ![]()
Jako já si něco z toho sem tam dám, když to není moc, tak to i tělo rozdejchá, ale když je třeba víc dní v kuse, kdy něco takovýho sním, tak je mi pak blbě docela dlouho. ![]()
@1veverka ty jo tak to je docela hruza.. to ses teda docela hodne omezena v tom co muzes..
a kdyz clovek vi, jak mu bude blbe, tak si to radej odpusti - to je jasny
![]()
No, ono si člověk zvykne.
A hlavně, ono to není ve všech věcech, třeba ta šunka, to se dá koupit bez… ![]()
A dneska si dám ty jahody se šlehačkou, ta mi například ani moc neva.
A taky můžu sem tam jogurt a celkově docela dost tvaroh. Aspoň něco. ![]()
@1veverka no ale stejne je to teda takovy na prd, ale mas pravdu, clovek si zvykne - si musi zvyknout.. ![]()
takze jahudky se slehackou muzes jo? tak to si dej poradne, ja si dam zitra
tak aspon ze obcas jogurt a tvaroh muzes ![]()
A občas mám prostě takovou chuť na mlíko, že se ho napiju a nebo si s manžou uděláme kakao.
![]()
Prý čokoláda zmírňuje účinky právě u alergiků. No, nevim.
Ale je fakt, že možná to lepší je.
Trošku. ![]()
A dneska už máme čtyři, no to je pěkné. ![]()
@1veverka ja to chapu, ja to mam prave taky obcas tak.. proste zizen jen na mliko nebo kakao - to si dam rada horky kdyz sem nemocna a uz nesnasim caj ![]()
jj uz jen 55 min a huraaaa domu ![]()
A já už jdu jen zamávat a říct ahoj. ![]()
Ještě musím připravit ty jahůdky a manžel už dorazí brzičko. Tak už ten dnešní „čtvrtek“ přežij a zítra naposledy vstáváš do práce. ![]()
Tak se budu těšit a pa pa.
![]()
@1veverka jj tak krasny zbytek dne, dejte si tu dobrutku i za me s Klaudi a zitra papa
![]()
Holky, promiňte, že vám sem lezu, ale máte některá zkušenost, nebo slyšely jste, že by v době ovulace mohl být slabě pozitní těhotenský test?
@Bertolina
Ahoj, už jsem o tom slyšela a dokonce znám i holku, co to tak měla, myslela si, že objevila dvě čárky a ona z toho byla pozdní ovu, která skončila těhotenstvím. ![]()
@aakaficko
Tak hlásím, jahody nádherně voněly a dokonce i nějaká ta chuť tam byla.
Šlehačka je doladila.
![]()
@1veverka tak se taky hlasim do klubu
. mam 16DC, pozitivni OVU test, ale k tomu i pozitivni tehu test. je to samozrejme duch, ale normalne viditelny, na normalnim svetle, ruzovy…
je tu tedy hypoteticka moznost, ze ovulace byla jiz 8-9DC, a duch je tehotensky, ale teda ze by takovej borfel
![]()
@Bertolina
Tak ono je teoreticky taky možné, že pravý je ten těhu test a ovu test na to reaguje.
Jo, pak se v tom má někdo vyznat. ![]()
Každopádně se děje něco s pořádnou dávkou hormonů. ![]()
Za pár dnů bude jasno, jestli bude který test sílit nebo slábnout, ale je mi jasné, že odpověď bys chtěla nejlíp před chvilkou. ![]()
@1veverka nee, to ne, ja na to nijak netlacim, myslim jako na tehotenstvi, jen me to fakt zajimalo. slysela jsem to jen opacne, ze ovu testy reaguji pozitivne na tehotenstvi. ja asi budu radsi, kdyz to bude normalni ovulace v normalni terminu nez nejake splasene tehotenstvi
. i kdyz zjistit tehotenstvi takhle, bez stresu a pitvani testu by taky nebylo spatne
![]()
@Bertolina
Tak to je dobře, s tímhle přístupem budeš těhu cobydup.
![]()
Já už to slyšela v obou případech, ale asi záleží na určitých značkách, některé testy to dělají, jiné ne, další duchaří i jen tak… ![]()
@1veverka ahojky,
tak jak je dneska?? koukam, ze jahudky chutnaly, kazdopadne jdu do nich dneska taky
dnesni noc teda byla silena, sem zase vubec nemohla spat, ale nevadi, ted uz si to vynahradim
ty joooo uz aby bylo 17 hod a ja mazala domu ![]()