Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no tak aspon ze tak … vubec o tom nic nevim … gyndar mi rekl akorat, ze se to musi resit pres obvodaka.. no uvidime ![]()
@Hannkie
No já to hned hledala, co to vlastně je, ale asi se to ani nějak neléčí nebo co. ![]()
Prý je to běžné a tělo si s tím poradí.
Jen tam právě píšou, že pro plod je to nebezpečné, obzvlášť při čerstvé nákaze v prvním trimestru. No, ono by jsme asi koukaly, kdyby jsme věděly, co všechno může mimi ohrozit. ![]()
no praaave… taky jsem cetla, ze je lepsi, kdyz zenska otehotni a uz to predtim prodelala…
ale jedna pani na diskuzi mi psala ze to mela 2× , tak nevim , jak je to mozny ![]()
@Hannkie
A no tak ono je možný kdeco. ![]()
Hlavně že ti to podchytili a už se na to udělají protilátky a mimi, co přijde už bude ohledně tohohle v bezpečí. ![]()
Teda tady je dneska ale hnusně, úplnej podzim.
A to máme večer grilovačku. ![]()
grilovacku v tomhle ? u nas leje jak z konve a je tu vitr a zima jak prase ![]()
fakt to je hnus pocasi …
@Hannkie
No nakonec jsme venku byli a grilovali.
Ale byli jsme pod střechou, lilo skoro nepřetržitě a byla i celkem zima, no, měli jsme svetry a docela se to povedlo. ![]()
tak hlavne , ze jste mohli byt pod strechou
to se pak da vydrzet sedet ![]()
@Hannkie
Tak jsme si to sluníčko a sezení venku vynahradili dneska, je to nádherně a docela teplo, už se začínám těšit na pořádné léto a hlavně tropické noci. ![]()
No ale už je zas neděle a večer.
Už chci zase pátek… ![]()
tsi jo tak tady u nas bylo teda pekne hnusne .. a je … prsi a prsi ![]()
ahojky,
tak jak se tady mate?? ![]()
ja samozrejme moooc dobre, sem byla ted o vikendu s pritelem na morave - a tam bylo teda krasne, sme byli porad na zahrade a i v kratasech, pak sme nafotili par tehotenskejch fotecek na pamatku
a dneska sem sama doma, nejak me boli v krku, tak budu asi pekne odpocivat
uz sem na 21.6. poprve objednana do Podoli, tak sem na to zvedava
jinak na malou mame uz snad skoro vsechno, jen postylka ma dorazit snad zitra ![]()
a co vy, jak je?? ![]()
Ahojda mužu se vas zeptat,delám si také ovu testy a včera me tam byly vydet obe dve carky ta druha je slaba! A dneska už byla vic videt nez vcera! Jak se to pozna mam teprve 8den MS tajt nevim jak se to pozna kdyz jsou tam obedve furt!diky
@lenaf.
Ahoj, pozitivní test je až když jsou ty čárky stejně silné a nebo ta testovací dokonce silnější. Chce to vyzkoušet, každá má tu nejvyšší hladinu trošku jinou. ![]()
Ale jestli čárka sílí, dál testuj, dokud nebude test pozitivní, pak přijde ovu do dvou dnů.
Jinak vy moje stálice
, já mám podle očekávání cyklus delší, no co se dá dělat, ona se ta ms objeví. ![]()
@aakaficko
Zrovna včera jsem na tebe myslela, jak se asi máš a že si určitě užíváš. ![]()
Půjdeš do Podolí na první letní den, to je pěkný.
![]()
Nějak nestíhám poslední dobou, pořád je co dělat.
Vy už máte všechno nakoupeno, to je moc dobře, pak už budete řešit jen holčičku a ne nákupy.
![]()
Tak az bude pozitivni tak bude nejtmavsi a ten den potom zase svetlejši! Tak ze to bude stacít den po! My sme si poridily ten gel pre-seed tak sem zacala stestikem driv a uz jam byly dva tak sem nevedela! Mockrat dekuju
A jeste kdybych chtela zjistit tim cipkem jak a kde presne je nikdy me to nezajimalo tak nevim!!:$
@lenaf.
Jo, tak nějak bych to asi taky viděla, den po nejsilnějším testu se snažit jak o život.
![]()
Ale s čípkem asi neporadím. Já ho sice sleduju, ale dělá si co chce, cestuje a tvrdne a měkne jak se mu zachce.
![]()
Jediné, v čem já osobně opravdu poznám rozdíl, že v době ovu bývá nahoře a měkký, i jde do něj strčit špička prstu a pak se uzavře, ale to jsem vypozorovala až za nějaký půlrok, že to vůbec funguje. ![]()
Ono se o tom toho sice dá hodně přečíst, ale ta praxe je nejpodstatnější. ![]()
Ale teorie je, že směrem k ovu se čípek posunuje nahoru, měkne a otevírá se, hlen bývá vodový až bílkový, pak zase sestupuje dolů, tvrdne a uzavírá, hlen se mění na krémový a lepkavý.
![]()