Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2986
31.5.12 15:26

no tak aspon ze tak … vubec o tom nic nevim … gyndar mi rekl akorat, ze se to musi resit pres obvodaka.. no uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.5.12 15:34

@Hannkie
No já to hned hledala, co to vlastně je, ale asi se to ani nějak neléčí nebo co. :think:
Prý je to běžné a tělo si s tím poradí.
Jen tam právě píšou, že pro plod je to nebezpečné, obzvlášť při čerstvé nákaze v prvním trimestru. No, ono by jsme asi koukaly, kdyby jsme věděly, co všechno může mimi ohrozit. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
31.5.12 20:48

no praaave… taky jsem cetla, ze je lepsi, kdyz zenska otehotni a uz to predtim prodelala… :-) ale jedna pani na diskuzi mi psala ze to mela 2× , tak nevim , jak je to mozny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.6.12 09:16

@Hannkie
A no tak ono je možný kdeco. :mrgreen:
Hlavně že ti to podchytili a už se na to udělají protilátky a mimi, co přijde už bude ohledně tohohle v bezpečí. :pankac:
Teda tady je dneska ale hnusně, úplnej podzim. :zed: A to máme večer grilovačku. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
1.6.12 17:01

grilovacku v tomhle ? u nas leje jak z konve a je tu vitr a zima jak prase :-(
fakt to je hnus pocasi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.6.12 13:45

@Hannkie
No nakonec jsme venku byli a grilovali. :D Ale byli jsme pod střechou, lilo skoro nepřetržitě a byla i celkem zima, no, měli jsme svetry a docela se to povedlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
2.6.12 19:19

tak hlavne , ze jste mohli byt pod strechou :-) to se pak da vydrzet sedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.6.12 18:37

@Hannkie
Tak jsme si to sluníčko a sezení venku vynahradili dneska, je to nádherně a docela teplo, už se začínám těšit na pořádné léto a hlavně tropické noci. :dance:
No ale už je zas neděle a večer. :( Už chci zase pátek… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
3.6.12 19:27

tsi jo tak tady u nas bylo teda pekne hnusne .. a je … prsi a prsi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
4.6.12 07:54

ahojky,
tak jak se tady mate?? :mavam:
ja samozrejme moooc dobre, sem byla ted o vikendu s pritelem na morave - a tam bylo teda krasne, sme byli porad na zahrade a i v kratasech, pak sme nafotili par tehotenskejch fotecek na pamatku :D a dneska sem sama doma, nejak me boli v krku, tak budu asi pekne odpocivat ;) uz sem na 21.6. poprve objednana do Podoli, tak sem na to zvedava ;) jinak na malou mame uz snad skoro vsechno, jen postylka ma dorazit snad zitra :potlesk:
a co vy, jak je?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.6.12 19:10

Ahojda mužu se vas zeptat,delám si také ovu testy a včera me tam byly vydet obe dve carky ta druha je slaba! A dneska už byla vic videt nez vcera! Jak se to pozna mam teprve 8den MS tajt nevim jak se to pozna kdyz jsou tam obedve furt!diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.6.12 19:41

@lenaf.
Ahoj, pozitivní test je až když jsou ty čárky stejně silné a nebo ta testovací dokonce silnější. Chce to vyzkoušet, každá má tu nejvyšší hladinu trošku jinou. :)
Ale jestli čárka sílí, dál testuj, dokud nebude test pozitivní, pak přijde ovu do dvou dnů.

Jinak vy moje stálice :mrgreen: , já mám podle očekávání cyklus delší, no co se dá dělat, ona se ta ms objeví. 8)
@aakaficko
Zrovna včera jsem na tebe myslela, jak se asi máš a že si určitě užíváš. :P
Půjdeš do Podolí na první letní den, to je pěkný. :dance: :D
Nějak nestíhám poslední dobou, pořád je co dělat. :) Vy už máte všechno nakoupeno, to je moc dobře, pak už budete řešit jen holčičku a ne nákupy. :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.6.12 19:59

Tak az bude pozitivni tak bude nejtmavsi a ten den potom zase svetlejši! Tak ze to bude stacít den po! My sme si poridily ten gel pre-seed tak sem zacala stestikem driv a uz jam byly dva tak sem nevedela! Mockrat dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.6.12 20:06

A jeste kdybych chtela zjistit tim cipkem jak a kde presne je nikdy me to nezajimalo tak nevim!!:$

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.6.12 20:39

@lenaf.
Jo, tak nějak bych to asi taky viděla, den po nejsilnějším testu se snažit jak o život. :mrgreen: ;)
Ale s čípkem asi neporadím. Já ho sice sleduju, ale dělá si co chce, cestuje a tvrdne a měkne jak se mu zachce. :zed: :)
Jediné, v čem já osobně opravdu poznám rozdíl, že v době ovu bývá nahoře a měkký, i jde do něj strčit špička prstu a pak se uzavře, ale to jsem vypozorovala až za nějaký půlrok, že to vůbec funguje. :D
Ono se o tom toho sice dá hodně přečíst, ale ta praxe je nejpodstatnější. :)

Ale teorie je, že směrem k ovu se čípek posunuje nahoru, měkne a otevírá se, hlen bývá vodový až bílkový, pak zase sestupuje dolů, tvrdne a uzavírá, hlen se mění na krémový a lepkavý. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí