Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
15.5.12 14:16

@1veverka ja uz jsem rozeslala po firme takovej ten rozlucovaci mail, tak mne vsichni prejou vse nej, tak se bavim :D
ale uz se fakt vidim v posteli, dnes snad usnu v aute az pro me pritel dojede.. :roll:
joooo tak v porovnani od nalezeni // to teda ty 3 hod je prd uz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.12 14:52

A už skoro jenom dvě. :dance:
No, taky už by sis před koncem pracovní doby mohla dávat ty věci na hromádky a všechno ještě překontrolovat, párkrát se jít napít a vyčůrat :mrgreen: , maily budou chodit postupně, tak tě taky snad ještě trošku zabaví a možná dneska půjdeš dřív než já, manžel musí na poštu pro nějaký balík a pak teprve přijede, tak to bude zase buhví kdy. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 15:19

@1veverka myslim ze sem udelala asi posledni praci a ted si tady vyhazim veci co nechci a zbytek sbalim na doma ;)
o curani mne ani nemluv, tam sedim dneska kazdejch 20 min :cert: uz jen skoro 1.5 hod a to se musim jit jeste s nekterejma po 16 hod rozloucit osobne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.12 15:43

No vidíš, jak se ti to lítání na wc hodí. :mrgreen: Čas s tím zase utíká o kousek víc. :P
Když se budeš loučit ještě v pracovní době, tím líp, to už bude za chviličku. :dance: Za hodinu už tam pro tebe pomalu přítel bude, to zní zvládnutelně za všech okolností. :mrgreen:
A já už to taky doklepu, i když dnešek mi přijde pěkně votravnej. :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 15:46

@1veverka no ale nevim jak s tim curanim zvladnu dnesni nakup.. :P :mrgreen:
jj tak za 20 min to pujdu obehnout at to mam za sebou ;) :oops:
souhlas ze dnesek je pekne otravnej - ale s nicim jinym sem ani nepocitala :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.12 16:01

V obchodech jsou záchody… 8) Sice chodit na nějaký veřejný hajzlíky je horor, ale když je nutnost, pořád lepší než mezi regály. :lol:
No co já budu teď dělat… Asi škubat obočí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 16:20

@1veverka hihi jj to by bylo lepsi, nez mezi regaly nebo nekde na parkovisti za auto :mrgreen: :lol:
tak sem obehla lidi, sem cela olibana, a jeste 40 min a mizim, jezisi to je dobre, ze uz je to za mnou ;) :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.12 16:33

:mrgreen: No snad tě moc neoslintali. :lol:
Já už čekám, až se manžel objeví a pak zas vyrazíme pryč asi, ani nevím, jak to celé dneska rozplánoval. :think:
Hlavně že už je čekání skoro pryč. :D A na tebe se budu těšit už z domova. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 16:41

@1veverka ne je to dobry a uz jen 20 min to uz je nic :) nemuzu ani uverit tomu, ze sem to fakt tech 7 mesicu v praci zvladla a ted mam zaslouzeny volno :D :dance:
to joooo, ted si budeme psat hlavne z domova - zitra to nevim jak budu zvladat, ale ve ctvrtek urcite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 16:50

uz se jdu radej rozloucit, jeste musim curat :mrgreen: :P
tak krasnej zbytek dne a zitra nebo ve ctvrtek si urcite napiseme.. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.12 16:53

:mrgreen: Jasný.
Tak se měj moc krásně a užívej si to od první minuty..! :palec:
Brzy zase pa pa. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.5.12 08:03

@aakaficko
Tak jsem zvědavá, co napíšeš, jak se máš a jak si zvykáš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
17.5.12 08:15

@1veverka ahojky, :D
tak vypada to, ze na tohle si zvyknu rychle a rada - vcerejsek uplne paradni, se doma pouklizelo, navarilo, proste takova klasika jako o vikendu a dneska sem vstavala tedka :mrgreen: pritele mam v praci, tak se stavi na pokec mamka a budu sepisovat co jeste musime dokoupit pro Klaudinku.. hele zatim jako se mne materska moooooc libi, clovek si udela vsechno, ale tak strasne v klidu - to sem presne uz potrebovala :palec: :dance: a ted jeste budou fain ty dny, kdy bude krasne a budeme moct jet na chaticku ;)
a co ty, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.5.12 09:04

:mrgreen: Já si to hned myslela, že to nebude vůbec špatné, moct zůstat doma. :dance:
Když ti tam ještě sem tam někdo přijede, to ti to bude utíkat až moc rychle. :)
Já pořád stejný, to víš, teprve čtvrtek, ale už bylo hůř. :D Kdyby mě ale aspoň neotravovalo to špinění, to je děsně nepříjemný. :cert:
Jenže mám pocit, jako bych to tam dole měla celé překrvené a pak když je nějaká námaha, začne to slabě růžově a nebo do hněda, ne jako krev. :nevim:
No, tenhle cyklus asi bude celkově ztracenej a už aby byl fuč. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
17.5.12 09:13

@1veverka hihi ja ani nevedela, ze je ctvrtek - to se hodne rychle zapomene a prestane resit asi :mrgreen: :lol: ¨porad spinis? to snad ne uz.. to je teda fakt uplne pitomej cyklus :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí