Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1veverka ja uz jsem rozeslala po firme takovej ten rozlucovaci mail, tak mne vsichni prejou vse nej, tak se bavim ![]()
ale uz se fakt vidim v posteli, dnes snad usnu v aute az pro me pritel dojede.. ![]()
joooo tak v porovnani od nalezeni // to teda ty 3 hod je prd uz ![]()
A už skoro jenom dvě. ![]()
No, taky už by sis před koncem pracovní doby mohla dávat ty věci na hromádky a všechno ještě překontrolovat, párkrát se jít napít a vyčůrat
, maily budou chodit postupně, tak tě taky snad ještě trošku zabaví a možná dneska půjdeš dřív než já, manžel musí na poštu pro nějaký balík a pak teprve přijede, tak to bude zase buhví kdy.
![]()
@1veverka myslim ze sem udelala asi posledni praci a ted si tady vyhazim veci co nechci a zbytek sbalim na doma ![]()
o curani mne ani nemluv, tam sedim dneska kazdejch 20 min
uz jen skoro 1.5 hod a to se musim jit jeste s nekterejma po 16 hod rozloucit osobne ![]()
No vidíš, jak se ti to lítání na wc hodí.
Čas s tím zase utíká o kousek víc. ![]()
Když se budeš loučit ještě v pracovní době, tím líp, to už bude za chviličku.
Za hodinu už tam pro tebe pomalu přítel bude, to zní zvládnutelně za všech okolností. ![]()
A já už to taky doklepu, i když dnešek mi přijde pěkně votravnej.
![]()
@1veverka no ale nevim jak s tim curanim zvladnu dnesni nakup..
![]()
jj tak za 20 min to pujdu obehnout at to mam za sebou
![]()
souhlas ze dnesek je pekne otravnej - ale s nicim jinym sem ani nepocitala
![]()
V obchodech jsou záchody…
Sice chodit na nějaký veřejný hajzlíky je horor, ale když je nutnost, pořád lepší než mezi regály. ![]()
No co já budu teď dělat… Asi škubat obočí. ![]()
@1veverka hihi jj to by bylo lepsi, nez mezi regaly nebo nekde na parkovisti za auto
![]()
tak sem obehla lidi, sem cela olibana, a jeste 40 min a mizim, jezisi to je dobre, ze uz je to za mnou
![]()
No snad tě moc neoslintali. ![]()
Já už čekám, až se manžel objeví a pak zas vyrazíme pryč asi, ani nevím, jak to celé dneska rozplánoval. ![]()
Hlavně že už je čekání skoro pryč.
A na tebe se budu těšit už z domova. ![]()
@1veverka ne je to dobry a uz jen 20 min to uz je nic
nemuzu ani uverit tomu, ze sem to fakt tech 7 mesicu v praci zvladla a ted mam zaslouzeny volno
![]()
to joooo, ted si budeme psat hlavne z domova - zitra to nevim jak budu zvladat, ale ve ctvrtek urcite ![]()
uz se jdu radej rozloucit, jeste musim curat
![]()
tak krasnej zbytek dne a zitra nebo ve ctvrtek si urcite napiseme..
![]()
Jasný.
Tak se měj moc krásně a užívej si to od první minuty..! ![]()
Brzy zase pa pa.
![]()
@aakaficko
Tak jsem zvědavá, co napíšeš, jak se máš a jak si zvykáš. ![]()
@1veverka ahojky, ![]()
tak vypada to, ze na tohle si zvyknu rychle a rada - vcerejsek uplne paradni, se doma pouklizelo, navarilo, proste takova klasika jako o vikendu a dneska sem vstavala tedka
pritele mam v praci, tak se stavi na pokec mamka a budu sepisovat co jeste musime dokoupit pro Klaudinku.. hele zatim jako se mne materska moooooc libi, clovek si udela vsechno, ale tak strasne v klidu - to sem presne uz potrebovala
a ted jeste budou fain ty dny, kdy bude krasne a budeme moct jet na chaticku ![]()
a co ty, jak je?
Já si to hned myslela, že to nebude vůbec špatné, moct zůstat doma. ![]()
Když ti tam ještě sem tam někdo přijede, to ti to bude utíkat až moc rychle. ![]()
Já pořád stejný, to víš, teprve čtvrtek, ale už bylo hůř.
Kdyby mě ale aspoň neotravovalo to špinění, to je děsně nepříjemný. ![]()
Jenže mám pocit, jako bych to tam dole měla celé překrvené a pak když je nějaká námaha, začne to slabě růžově a nebo do hněda, ne jako krev. ![]()
No, tenhle cyklus asi bude celkově ztracenej a už aby byl fuč. ![]()
@1veverka hihi ja ani nevedela, ze je ctvrtek - to se hodne rychle zapomene a prestane resit asi
¨porad spinis? to snad ne uz.. to je teda fakt uplne pitomej cyklus ![]()